Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Μοιραζω την dsl γραμμη μου σε τρια pc μεσω zyxel adsl modem router.Επειδη στα δυο μπαινουν παιδια θελω να μαθω αν υπαρχει τροπος αμμεσα να μπορω να βλεπω που μπαινει στο internet καθενα απο τα αλλα δυο pc.Ευχαριστω πολυ. :smile: :smile: :smile:
poulinos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 auto mporeis na to deis apo pola pragmata.apo keystroke logger pou katagrafei ti grafoun apo to history gia poia site episkeftikan.apo ta temporary internet files.apo ta cookies.episis merika zyxel mplokaroun sigkekrimenes lexeis.
platongr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Επίσης από το log του zyxel που σου στέλνει με mail τα url που έκανε forward. Μόνο βάλτο να σου τα στέλνει όταν γεμίζει το log γιατί αλλιώς θα σου στέλνει μια φορά την μέρα και αν υπάρχει πολύ κίνηση θα σου στέλνει μόνο τα τελευταία.
theglassicon Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Κύριε Γιάννη έχω το τέλειο ρουφιανοπρόγραμμα....... Στο στέλνω στο άλλο μέρος. Βλέπεις ζωντανά το desktop του client και μπορείς να επέμβεις σαν να είσουν τοπικά.
djnoko Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Αντιστρέφω την ερώτηση και ρωτώ πώς μπορούμε να προστατευτούμε εμείς οι clients από τέτοιου είδους αδιάκριτες παρακολουθήσεις ; (κύριε Γιάννη δεν εννοώ εσάς) Μοιράζομε την dsl γραμμή μου σε τρία pc μέσο adsl modem router υπάρχει τέτοιο πρόγραμμα που να προστατεύει τον client …..
looperx Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Κύριε Γιάννη έχω το τέλειο ρουφιανοπρόγραμμα.......Στο στέλνω στο άλλο μέρος. Βλέπεις ζωντανά το desktop του client και μπορείς να επέμβεις σαν να είσουν τοπικά. Mporw na to exw ki egw? Pws einai to onoma tou? Eyxaristw
theglassicon Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Στείλε πμ ένα μέλι σου να στο στείλω. Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα αλλάζει χρώμα το εικονίδιο του host όταν κάποιος συνδέετε..... Γενικά υπάρχουν 2 κατηγορίες προγγραμάτων αυτού του είδους.....αυτά που πετούν έξω τον τοπικό χρήστη και κάνουν logon...και΄αυτά που καβαλάνε το desktop και ουσιαστικά βλέπει ο remote οτι και ο local (usernames e-mails chat τα πάντα). Καταλαβαίνετε ότι δεν μπορώ να δόσω link στον αέρα γιατί ίσως υπάρχουν και κακοπροαίρετει χρήστες.Πάντως χρειάζεται εγγατάσταση σε κάθε host τοπικά, άρα κοιμηθείτε ήσυχοι.
Japan Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 To VNC ennoeis? Yparxei ki ena allo kalo pou xrisimopoioun kathigites eite gia na doun tin othoni ton mathiton, eite gia na dosoun tin diki tous se olous klp kai legetai Master Eye. Chryssa
theglassicon Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Περίπου.....απλώς λόγω της χρήσης του δεν ξέρω αν είναι σωστό να δόσω λινκ και οδηγείες δημόσια.Φαντάζεσαι τί έχει να γίνει; Χαβαλεδιάριδες πιτσιρίδες θα σπάσουν τα νεύρα στους φίλους και γνωστούς.......γονείς θα καταλύσουν τα ατομικά δικαιώματα παιδιών κτλ.Ας το βρει ο καθένας μόνος του, δεν είναι δα και κανένα μυστικό, εγώ δε συμμετέχω.Εκτώς βέβαια κιαν ο παραλήπτης είναι γνωστός και ξέρω τις προθέσεις του.
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 To VNC ennoeis? Yparxei ki ena allo kalo pou xrisimopoioun kathigites eite gia na doun tin othoni ton mathiton' date=' eite gia na dosoun tin diki tous se olous klp kai legetai Master Eye. Chryssa[/quote'] Το vnc δεν απαιτει και την συγκαταθεση του αλλου για να δουμε το pc του ??? :-? :-? :-? :-?
theglassicon Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Υπάρχει τροπος να μη χρειάζεται....λίγο τα rights του host λίγο τα services....... Το μόνο που βλέπει το θύμα είναι ένα εικονίδιο να μαυρίζει,,,,,αν το πρσέξει.
Japan Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 An exeis prosvasi sto pc tou allou oste na to egatastiseis kai na valeis to password, oxi. O allos den pairnei xampari oti syndethikes sto pc tou, arkei na min proseksei to eikonidio sto taskbar kai na min exei tsekaristei to option gia to wallpaper. Chryssa
tech25 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Me to RAdmin den fainetai oute eikonidio oute tipota...
Highlander Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Me to RAdmin den fainetai oute eikonidio oute tipota... Shhhhh!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.