Προς το περιεχόμενο

Longhorn

nioGr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι ρε μαγκες open source.Δεν λεω πολυ γαματο κ απο πολλους χρησιμοποιουμενο αλλα... Ας υποθεσουμε οτι θες να παιξεις το υπεργ@μ@ουα παιχνιδακι που λεγεται WOW ή οτιδηποτε αλλο επι αυτου.Τι θα κάνεις για πέσμου??Γιατι ολα ειναι ωραια στον κοσμο του Linux εκτός απο τα games.Κ μην μου πειτε για winemu k wine δεν θυμαμαι πως λεγεται γιατι δοκιμασα να παιξω Lineage II σε στημενο μηχανημα απο αλλον πολυ πιο ψαγμενο απο εμενα με αυτα κ τα γραφικα ηταν πολυ κατωτερα απο οτι σε windows.Τελος για να μην πετροβοληθω παραυτα δηλωνω οτι αν οι εταιριες βγαζαν games κ για τα δυο λειτουργικα κ επίσης αν η διανομή Linux(οποιαδηποτε διανομη επαυτου) αναγνώριζε αυτόματα το netmod κ απλα μου ζητουσε κωδικο κ τηλέφωνο για την κληση στο ιντερνετ τότε θα είχα ήδη μετακομισει σε Linux.Κ ναι εχω διαθεση να μαθω να το στηνω μονος μου το netmod αλλα δεν εχει νοημα γιατι χωρις νετ δεν εχω γουγλη κ ωσπου να αλλαξω μεταξύ δυο λειτουργικων δεν σωζεται η κατάσταση.Αν παρολα αυτα καποιος το εχει καταφερει θα ήθελα πολυ να μάθω πως το έκανε κ ας κρατησω τα windows μονο για παιχνιδια.

Τα σέβη μου

Δημοσ.

Εγω που έχω την Beta Release των Longhorn επαθα μεγάλη πλάκα οταν τα εκανα Install. Ειμαι με 512RAM και παγωνει το συστημα καθε φορα που παταω εναρξη. Πολύ κόλλημα και γραφικά 3d ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ. Stratos2004 ξέρεις πόσοι θέλουν να σκοτώσουν τον Billy αυτην την στιγμή που μιλαμε ; Ξέρει πόσα δικαστήρια έχει για όλες τις μαμουνιες που κανει ; Ενα είναι και θα είναι για μένα το λειτουργικό LINUX. Τα Windows είναι η παράγκα των virus με επικεφαλή το DirectX που σωζει κυριολεκτικα την MS λόγο υποστήριξη παιχνιδιων και έχοντας οικογενιακό φίλο το Plug'n Play για υποστήριξη υλικών αγαθών hardware. Οντως... πάει.. χάλασε ο κόσμος ρε!!!!

VVindows σου λένε μετα...

Δημοσ.

GT1807 ξέρει τι εστί Wine Project ? Ξέρει τι εστί Cedega (http://www.transgaming.com/) ? Οταν μπεις στο net με Windows αρχίζει η αντίστροφη μέτριση για τις επιθεσεις που δέχεσαι και το λειτουργικό στύνεται με στα vulnerabilities και οι hackers με το μακρύ και μεγάλο .... piece of malicius code (let's say xploit) σε γεμιζουν holes. Οποτε πας αγοράζεις ενα AV κι ένα Firewall και μετα γινετε με αυτα η μάχη. Αν είσαι gamer πάνε στα Windows, δεν αντιλέγω. Οσο για τα modem περι Windows πρεπει να σου πω οτι εμενα καθε τρεις κι λιγο μου έχει προβληματα με το modem μου, ενω στο Linux είμαι μια χαρα (δεν ξερω αν σου έτυχε winmodem εσενα).

Human Knowledge Belongs to the World

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...