Προς το περιεχόμενο

Longhorn

nioGr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tha ithela na kanw mia erwthsh , an kai mporei na exei ksanaginei apo kapoion allo , apla den mporesa na brw kati sxetiko...:

Ta Windows Longhorn tha bgoun kai se 32bit ekdosh h' mono 64bit ekdosh ? (Giati etsi tha prepei na allaksoume mhtrikh , cpu klp... pragma pou xreiazetai xrhma kai fasaria...)

Δημοσ.

kai min ksexnate: i M$ exei pei pos gia proti fora kaneis den tha mporei na to antigrapsi giati to kathe cd tha exei ksexoristw kodiko mesa poy opoios to exei copy "tha to deini stegna" to idio toy to pc! den kserw perisotera, egw to exw akoysi ayto apo poli empisto moy atomo kai theorisa kalo na to anaferw!:)

Δημοσ.

Από όσο ξέρω πάντως δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι και πολύ: ο Μάιος του 2006 θα είναι πιθανόν ο μήνας που θα αρχίσει η κυκλοφορία των Longhorn.

Επισκέπτης
Δημοσ.
kai min ksexnate: i M$ exei pei pos gia proti fora kaneis den tha mporei na to antigrapsi giati to kathe cd tha exei ksexoristw kodiko mesa poy opoios to exei copy "tha to deini stegna" to idio toy to pc! den kserw perisotera, egw to exw akoysi ayto apo poli empisto moy atomo kai theorisa kalo na to anaferw!:)

Δεν υπαρχει τιποτα σε αυτον τον πλανητη που να κλειδωνεται και να μην ξεκλειδωνεται. Μπορει να ειναι λιγο δυσκολο στην αρχη αλλα ολο και καποια undergound ομαδα θα το αναλαβει το εργο και θα τα καταφερει.

Δημοσ.
Δεν υπαρχει τιποτα σε αυτον τον πλανητη που να κλειδωνεται και να μην ξεκλειδωνεται. Μπορει να ειναι λιγο δυσκολο στην αρχη αλλα ολο και καποια undergound ομαδα θα το αναλαβει το εργο και θα τα καταφερει.

Συμφωνω απολυτα!!!Οτι κλειδώνει-ξεκλειδώνει!!!

Δημοσ.

ayto eine sygoyro pos apo tin proti kiolas mera tha pesoyn poli "me ta moytra" sto spasimo toys!!!! k panta thimizi pos kathe fora leei i m$ "den tha spane!:D"

Δημοσ.

Εγω παλι πιστευω πως μεχρι το 2006 , θα εχω αλλαξει το PC μου (οπως αλλωστε και οι περισσοτεροι απο το forum) τουλαχιστον 3 φορες . Οποτε τα LongHorn ειναι το τελευταιο που θα "τρεξω" η να το πω καλυτερα - θα ειναι ο μικροτερος πονος μου το πως θα κανω να το "αγορασω" απο το ποιο κοντινο torrentαδικο. Λοιπον φιλοι μου αν αναλογιστουμε τα ποσα που χαλαμε σε αναβαθμισεις Hardware και η αιτια ειναι παντα το pushαρισμα που γινεται απο το Software OS & συναφει , ειναι ματαιο να μιλαμε σημερα για το τι θα προκειψει το 2006 τελη. Αλλωστε τι να κανουμε λιγο πολυ "αγαπαμε" ολοι μας τον "φιλο" μας τον Bill G.

Φιλικα Στρατος

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...