sinnaig Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Θέλω να αγοράσω καινούργιο κινητό αλλά θέλω να έχει και mp3 player με χρήση εξωτερικής μνήμης και ραδιόφωνο. Γενικά προτιμώ κατι σε νοκια... αλλα και σε αλλη μάρκα δεν θα με χαλάσει αν έχει καλά χαρακτιριστικά περιμένω προτάσεις και τις εμπειρίες σας με τέτοια κινητά! thanks
mpentenis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Nokia 3230 Symbian, an den exei mp3 apo to menu toy, toy egka8istas.pairnei xtra RS-MMC kartoula, diabazetai kanonika me reader, exei kai radiofwno, kai 1.3MP. panw katw 350-360 kanei....to exei to afentiko moy, to exw dwsei k se 3-4 pelates, kanena prob.vasika, einai san antikatastash toy 6600....
Vaggelis100 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Αυτά τα έχει το SonyEricsson K750. Τώρα σε καμιά 20αριά μέρες θα είναι και δικό μου!!! :grin: :grin: :grin:
gfilippas Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Να συμφωνήσω και εγώ με το Βαγγέλη. Κ750. Και για μένα θα είναι το επόμενο κινητό. 2mp Camera, 40 mb μνήμης στο τηλέφωνο 64 mb στη κάρτα, πολύ καλός ήχος και φοβερό RDS ραδιόφωνο στην ίδια περίπου τιμή με το 3230.
Physics_Rulez Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 an to xreiazesai amesa tha sou proteina to 6230. apo kei kai pera egw tha perimena to K750! an endiaferesai gia symbian leitourgiko, me ola ta pleonektimata (efarmoges, paixnidia kai tou pouliou to gala) kai meionektimata (eksandlisi battarias) pane gia 3230!!!
gfilippas Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Και αν μπορείς να περιμένεις λίγο, (αφού σε ενδιαφέρει η μουσική) χτύπα τo walkman w800 της SE. Μάλλον ιδανικό για σένα. Ίδια χαρακτηριστικά με το κ750, αλλά με 512 mb στην κάρτα και πολλές εξειδικευμένες λειτουργείες για τους λάτρεις της μουσικής. Πραγματικό walkman. Σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρία, η standard μπαταρία επιτρέπει τη συνεχή ακρόαση μουσικής για 30 ώρες, όταν το τηλέφωνο είναι απενεργοποιημένο, και για 15 ώρες όταν το τηλέφωνο είναι ενεργό.
qspock Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Και αν μπορείς να περιμένεις λίγο, (αφού σε ενδιαφέρει η μουσική) χτύπα τo walkman w800 της SE. Μάλλον ιδανικό για σένα. Ίδια χαρακτηριστικά με το κ750, αλλά με 512 mb στην κάρτα και πολλές εξειδικευμένες λειτουργείες για τους λάτρεις της μουσικής. Πραγματικό walkman. Σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρία, η standard μπαταρία επιτρέπει τη συνεχή ακρόαση μουσικής για 30 ώρες, όταν το τηλέφωνο είναι απενεργοποιημένο, και για 15 ώρες όταν το τηλέφωνο είναι ενεργό. Πραγματι ειναι μαλλον η καλυτερη επιλογη. Ποτε ερχεται, Σεπτεμβρη?
Founes Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 auti ti stigmi kanw ena mikro dialimataki me Nokia 3230 mexri na parw to K750i!!! kai ta 2 pistevw einai oti kalytero san mesi lysi pros to kalo!!!
sinnaig Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 To biazome... mallon thn tetarth me pempth tha prepei na to paro opote den mporo na perimeno to k750... to symbian den me endiaferei kai polu... opote mallon skeftome gia 6230i... To 6670 ti leei?... to exei kaneis? empeiries? thanks
grjohn Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 http://www.9volto.gr/catalog/product_info.php?products_id=938
ksessalonikios Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 opws soy eipa kai sto topic poy anoikses,stoixizei 382 http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Catalog_Id=10&Secton_id=8642495&Product_Id=265098
panagiotispsomiadis Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Πάρε το K750i καθαρή τιμή 370. Πάρτο με σύνδεση σε κάποιο 120. 100 Mbyte μνήμη 64 κάρτα και 36 τηλέφωνο. Ράδιο , Mp3 player, 2 Megapixel camera με απεριόριστο βιντεο. Καλώδιο σύνδεσης USB με υπολογιστή και ακουστικά. Παρατηρείται ένα πρόβλαμα όμως" Κατα την σύνδεση με υπολογιστή με USB καλώδιο φένεται να εξαφανίζονται φωτογραφίες στο τηλέφωνο. Εμφανίζονται στον υπολογιστή και καταλαμβάνουν χώρο αλλά δεν εμφανίζονται στο τηλέφωνο.
ekkli Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Παρατηρείται ένα πρόβλαμα όμως" Κατα την σύνδεση με υπολογιστή με USB καλώδιο φένεται να εξαφανίζονται φωτογραφίες στο τηλέφωνο. Εμφανίζονται στον υπολογιστή και καταλαμβάνουν χώρο αλλά δεν εμφανίζονται στο τηλέφωνο. αυτο δεν ειναι προβλημα της συσκευης αλλα, θεμα usb. δινει προτεραιοτητα στο πισι κ δεν γινεται να δεις τα περιεχομενα της καρτας εκεινη τη στιγμη. με απλα λογια, οταν ειναι συνδεδεμενο με το πισι, το κινητο απλα δεν βλεπει καρτα. ουτε χανει φοτοζ, ουτε τπτ. επειδη το εχω το κινητο, ειναι σουπερ. εχω φτασει να εκτυπωσω σε 13*18 φοτοζ που τραβηξα απο αυτο κ πιστεψτε με ειναι ικανοποιητικοτατες -ασχολουμαι κ με τη φωτογραφια κ τολμω να πω οτι μπορω να κρινω. μοναδικό προβλημα, οτι αν βαλεις καμια μεγαλυτερη καρτα, μπορει να αργει να αποκριθει σε εντολες (πχ level up), αλλα τοσα χρονια με windows εχουμε μαθει απο αυτά. :grin: επισης σε αλλο σάιτ διαβασα για κολληματα που συμβαινανε αλλά εμενα δεν μου εχει κολλησει ποτε -ακουστηκε οτι αφορουσε τις πρωτες παρτιδες- το εχω απο τελη ιουνη κ το συνιστω ανεπιφυλακτα
panagiotispsomiadis Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2005 Το θέμα είναι όμως οτι ακόμα και όταν βγάλεις το USB καλώδιο και πάλι δεν βλέπει τα αρχεία μέσα στο κινητό. Μήπως είναι κάποια ρύθμιση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.