Προς το περιεχόμενο

Digital sound

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by NickTheGreek:<BR><STRONG>Kserei kaneis na mou pei an ta psifiaka kanalia paizoun digital sound?Diladi oi tainies pou paizei to nova h o Alpha digital exoun dolby digital 5.1 ixo?<BR>An nai oi apokodikopoiites exoun psifiaki eksodo gia 5.1 ixo?</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P><BR>Kalh erwthsh smile.gif" border="0 8a sou pw ti epaize uk (hmoun persy)<BR>Loipon katarxas as kanw mia poly proxeirh eisagwgh gia thn digital tv. Opws isws 8a kserete h poiotita tis DTV exei mpeg-2 specifications (opws ta DVD). To mpeg2 xwrizetai se streams, yparxei to audio stream, to video stream, to program stream kai to transport stream. To audio kai video stream einai akribws to idio kai gia DVD kai gia Digital TV. Afto pou allazei einai to transport stream (pws 8a metaferontai diladh ta data apo to source sto destination). Me liga logia sto DVD xrisimopoieitai eidiko transport stream gia thn metafora twn dedomenwn apo to diskaki ston apokwdikopoihth, enw gia Satelite Digital TV p.x. einai allo to Transport Stream, opws einai diaforetiko kai gia Terestial Digital TV. To Program Stream opws katalavaineis den yparxei sta DVD ka8olou, enw sthn Digital TV exei shmantiko rolo. <BR>En oligois: Texnika akribws thn idia poiotita video kai audio pou exeis apo ena dvd mporeis na exeis kai sthn digital, opote fysika yparxei h dynatothta gia Dolby Digital 5.1 hxo. Kai nai yparxoun apokwdikopoihtes pou na to stirizoun. Dysthxws den gnwrizw ti ekpempei o Alpha digital, makari na exoume mia apanthsh apo kapoion pou kserei ta ellhnika gegnota!<P>Rgrds

Δημοσ.

kai go exo akousei pos mono to pro -7 to germaniko kai ta galika kiosque metadidoun se dolby digital orismenes tenies!! kai ta ellhnika einai oloidia me ta epeigia, afou pernoun to shma kai sto stelnoun aplos me ton doruforo...(fobero!!!) - edo kala kala mexri prin apo ligo kairo den eixan oute stereofoniko hxo, gia dolby tha milame? grin.gif" border="0

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...