prezakis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Γεια σε όλους! Έχω ένα PDA Psion Revo το οποίο έχει δυνατότητα συγχρονισμού με το PC. Λέγοντας συγχρονισμό,για όποιον δεν καταλαβαίνει, εννοώ και ότι από το PC μου μπορώ να βλέπω τα αρχεία του Revo και να τα επεξεργάζομαι. Το πρόβλημα που έχω είναι ότι δεν μπορώ να κάνω copy-paste τα αρχεία από τον Η/Υ σε φάκελο του pda. Όταν προσπαθώ να κάνω paste σε φάκελο του Revo τότε βγάζει μύνημα λάθους ότι το αρχείο χρησιμοποιείται(φυσικά,έλεγξα ότι δε χρησιμοποείται) ή δεν επιτρέπεται η πρόσβαση-αντιγραφή (δεν θυμάμαι ακριβώς τι λεεί -στα Αγγλικά πάντα- αλλά το νόημα αυτό είναι). Αυτό το διαπίστωσα όταν κατέβασα κάποια προγράμματα τα οποία για το installation απαιτούσαν να αντιγράψεις κάποια αρχεία στο σκληρό του Revo στον φάκελο που έχει εγκατασταθεί το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Τα περισσότερα προγράμματα διαθέτουν ένα αρχείο *.sis , το οποίο όταν το τρέξεις στο pc και έχεις ήδη συγχρονίσει το Revo το περνάει κατευθείαν χωρίς να χρειάζεται κάποια αντιγραφει αρχείων. Το πρόβλημα είναι στα προγράμματα που για την εγκατάσταση απαιτούν κάποια αντιγραφή. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι θα με βοηθούσε πάρα πολύ αν ενημέρωνε κι εμένα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.