Προς το περιεχόμενο

6230i ή 6260 ???

grstillman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις χτες 'έχασα' το Τ610 μου. Από βδομάδα πάω για καινούριο. Μετά από πολύ ψάξιμο στο net περιορίστηκα στα 2 αυτά nokia. Ποιο να επιλέξω τελικά? 6230i ή 6260? 1.3Mp κάμερα ή λειτουργικό Symbian? Μπορεί καποιος να μου πει τι είδους εφαρμογές υποστηρίζουν τα symbian κινητά?

Δημοσ.

Έχουν περάσει τα 6230 και 6260 από τα χέρια μου.

About 6260,

Το Symbian είναι ένα plus αλλά σαν ποιότητα κατασκευής δε με ξετρέλανε το 6260.

Επίσης, το βρήκα πολύ μεγάλο σαν κινητό και όχι ιδιαίτερα λειτουργικό. Τα πλήκτρα στο πάνω μέρος είναι κάπως out of place.

About 6230,

Φοβερό κινητάκι για αυτό που είναι (non-Smartphone δλδ). Αρκετά καλή αυτονομία, mp3 + radio, απίστευτα μικρό, λειτουργικό και γρήγορο. Το μόνο μείον του η μικρή ανάλυση κάτι που με το 6230i διορθώνεται.

Γενικώς πιστεύω πως αν δεν πρόκειται να κάνεις heavy use του Symbian, τότε το 6230i είναι πιο ολοκληρωμένο σαν κινητό και πιο αξιόπιστο.

Δημοσ.

Ευτυχής κάτοχος 6230i εδώ. Έχω εδώ και ένα μήνα περίπου το κινητό και είμαι πολύ ευχαριστημένος.Μικρό, εύχρηστο και λειτουργικό ότι πρέπει για τις ανάγκες μου. Η κάμερα και το video αρκετά καλύτερα από το 6230 που είχα πριν (δυστυχώς μου το έκλεψαν και εμένα).Το πήρα 315 ευρώ περίπου αποό το e-acorn.

Για το πού θα το βρείς πιο φτηνά εμπιστέψου το http://www.skroutz.gr.

Το μόνο μειονέκτημα που βρήκα είναι ότι το ράδιο δεν πιάνει τόσο καλά όσο στο 6230.

Κατά τα άλλα όλα μια χαρά. Το συστήνω πάντως.

Δημοσ.

Γιατί,το Motorola V635 δεν είναι καλό?Ίδιες δυνατότητες έχει με το 6230i και είναι σίγουρο ότι είναι φθηνότερο,εκτός του ότι είναι και μικρότερο.309ευρώ έχει στο Γερμανό.Εκτός του ότι έχει και 260χιλιάδες χρώματα η οθόνη του,ενώ το 6230i έχει 65χιλιάδες.Το μόνο αρνητικό του ειναι ότι δεν έχει ράδιο FM.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...