Προς το περιεχόμενο

Ζητάω πολλά βρε γαμώτο;;; απλά να κλειδώνω ορισμένους φακέλους μου..

abeness

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με ένα απλό password, απλά και τίποτε άλλο, ΔΕΝ θέλω να τους εξαφανίζει… απλά ένα password…

Εχω Win Me και παρακαλώ....

Προσοχή.. δεν θέλω ο φάκελος που θέλω να κλειδώσω, να ''μπαίνει'' μέσα σε φάκελο που έχει φτιάξει το πρόγραμμα, να κλειδώνει στην θέση που είναι. Να φαίνεται ο φάκελος, απλά όταν πάω να τον ανοίξω, να μου ζητάει απλά ένα password

Φυσικά το ζητούμενο είναι αν δεν είναι freeware…. ;)

Ευχαριστώ….

Δημοσ.

folder acess (elipzw na to grafw sosta!) kai eine akribos auto poy zitas dldl klidonis apla me ena kodiko apoion dipote folder!

an kitaksis poio kato sta topic tha breis ena prin 10-20 meres poy kapoios zitage to idio akribos!

Δημοσ.

Φίλε ευχαριστώ πολύ αλλά το folder access αν και λέει ότι είναι και για win ’98 Me όταν πας να το κάνεις εγκατάσταση, σου λέει ότι δουλεύει μόνο σε συστήματα που είναι βασισμένα σε Windows NT !!!!!!!!!!

Δημοσ.

Αγαπητέ φίλε andromahos ευχαριστώ για το replay σου αλλά το Alive File Encryption ΔΕΝ βάζει password σε φακέλους που ΑΝ διάβασες λέω στο post μου, αλλά κωδικοποιεί τα αρχεία που είναι μέσα σε ένα φάκελο….

Καταλαβαίνεις τώρα γιατί λέω "Ζητάω πολλά βρε γαμώτο;;;"

Δημοσ.

Φίλε dantouan το Folder access αν διαβάσεις πάρα πάνω, ΔΕΝ δουλεύει σε Win Me γιατί βγάζει μήνυμα ότι δουλεύει μόνο σε συστήματα που είναι βασισμένα σε Win ΝΤ, όπως Win NT, Win 2000 και Win XP.

Το είχε προτείνει (αν διαβάσεις ) ο gK1 πρώτο πρώτο.

Το Pc Security το κατέβασα δυο φορές αλλά στην εγκατάσταση μου έβγαζε σφάλμα, το ίδιο και το Folder Guard, πάντως δεν φταίει το σύστημά μου, γιατί τα δοκίμασα και στο Laptop μου.

Δημοσ.

egw eime apolita ikanapoihmenos apo to folder acess, i kopelia moy na fantastite bgazi afroys opote blepei klidomenoys folder (xxx bebea!) kai den spah me tpt to 12psifio kodiko poy exw balei!!!! egw ayto kai mono ayto exw na protinw! den kserw se alla win an trexei pantos!!!

Δημοσ.
Φίλε dantouan το Folder access αν διαβάσεις πάρα πάνω' date=' ΔΕΝ δουλεύει σε Win Me γιατί βγάζει μήνυμα ότι δουλεύει μόνο σε συστήματα που είναι βασισμένα σε Win ΝΤ, όπως Win NT, Win 2000 και Win XP.

Το είχε προτείνει (αν διαβάσεις ) ο gK1 πρώτο πρώτο.

[/quote']

Φιλε δεν ειχα προσεξει (και στο αρχικο σου post δεν ειχες διευκρινησει) οτι θελεις να δουλευει σε WinMe.

Δυστυχως δεν ξερω καποιο αλλο προγραμμα για να σε βοηθησω...

Δημοσ.

Αντιγραφή απο τα χαρακτηριστικά του πργράμματος:

Folder Access Pro 2.0

Password-protect your files and folders.

File Size: 4.11MB

License: Free to try

Δημοσ.

Το crypt text κωδικοποιεί και τα αρχεία που έχει μεσα, o φάκελος και όχι τον ίδιο τον φάκελο...

Αντιγραφή απο τα χαρακτηριστικά του προγράμματος Universal Shield

Universal Shield 3.3.1

Control access to private files, folders, and even drives.

File Size: 1.37MB

License: Free to try, $34.95 to buy

ΕΙΠΑΜΕ για Win Me... τώρα πες τε μου οτι εγώ είμαι παράξενος....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...