Προς το περιεχόμενο

ΙΝΚΑ Γερμανίας???

kostastnt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν επειδή έχω κάποιο πρόβλημα με μία εταιρεία εδώ στην Γερμανία θα ήθελα να μου πέιτε αν ξέρετε ποιός οργανισμός είναι εδωπέρα αντίστοιχος με το ΙΝΚΑ στην Ελλάδα. Γενικά που μπορώ να κάνω καταγγελία με σκοπό να ερευνηθεί. Εκτός από την αστυνομία. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!

Δημοσ.

apo oso xero den iparxei tetios organismos sti Germania(ektos an dimiourgithike prosfata).

An exeis rechtsschutz versicherung pigene se dikigoro kai kane ta aparetita pou xriazete tha ta analavei ola i asfaleia sou.

Ti provlima kai me pion exeis pes mou gia na katalavo an ginete.

Palia pou imoun Germania etsi etrexa merikous anomalous kai ksipnious Germanous.

Δημοσ.

Χμ, πρόβλημα έχω (μάλλον αυτοί έχουν πρόβλημα μαζί μου) με την εταιρεία που μας νοικιάζει το σπίτι. Ζητάνε τα kaution ενώ τα τους τα είχαμε δώσει. Το θέμα είναι ότι τα δώσαμε μέσω υπαλλήλου τους, και δεν μας έδωσε απόδειξη... Τα πρώτα δύο μέρη του Kaution τα δώσαμε στο χέρι σε αυτήν, αλλά δεν πήραμε γ@μώτο απόδειξη... Το τρίτο μέρος το στείλαμε με Uberweisung και όλα καλά. Φαίνεται η συνναλαγή στην κίνηση των τραπεζών. Το πιο πιθανό είναι να μην βρούμε άκρη, αλλά θα ήθελα τώρα το Σαββατοκύριακο να το ψάξω... Τέσπα, δεν πειράζει. Άυριο πρωί-πρωί σε δικηγόρο και καπάκι μύνηση και σε αυτήν και στην εταιρεία... Σε ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.
Χμ, πρόβλημα έχω (μάλλον αυτοί έχουν πρόβλημα μαζί μου) με την εταιρεία που μας νοικιάζει το σπίτι. Ζητάνε τα kaution ενώ τα τους τα είχαμε δώσει. Το θέμα είναι ότι τα δώσαμε μέσω υπαλλήλου τους, και δεν μας έδωσε απόδειξη... Τα πρώτα δύο μέρη του Kaution τα δώσαμε στο χέρι σε αυτήν, αλλά δεν πήραμε γ@μώτο απόδειξη... Το τρίτο μέρος το στείλαμε με Uberweisung και όλα καλά. Φαίνεται η συνναλαγή στην κίνηση των τραπεζών. Το πιο πιθανό είναι να μην βρούμε άκρη, αλλά θα ήθελα τώρα το Σαββατοκύριακο να το ψάξω... Τέσπα, δεν πειράζει. Άυριο πρωί-πρωί σε δικηγόρο και καπάκι μύνηση και σε αυτήν και στην εταιρεία... Σε ευχαριστώ πολύ!

Oh!!!!

den ta vlepo kai poli efkola ta pragmata.

Re filara kaneis pote tin simeron imera sinalages xoreis na pareis apodiksi?

Tis kaution pou dosate ston ypalilo tous xeri me xeri pos tha tis ypostirixeis tora?

Den leei tipota pou estiles me überweisung tin triti dosi tha sou pone oi ales 2 pou einai?

Sorry pou tha se apogoitefso alla

Kai se dikigoro na pas diskola na vris to dikio sou dioti den exeis stoixeia kai apodixeis oti edoses ta lefta ston tade ypalilo.

Ektos an vris afton ton tipo kai ton miliseis ligo xereis me tsampouka kai ton apileiseis mono tote mporeis na kaneis kati.

Ali fora na prosexeis oi Germanoi den ta sinxoroun afta einai poli psires.

Δημοσ.

Αυτό καταρχήν το έπαθαν οι γονείς μου την δεύτερη μέρα που είχαν έρθει Γερμανία. Πρόπερσι Αύγουστο. Δεν ξέρω τι θα γίνει. Απλά είναι βλακεία να ξαναδώσουμε 1500 Ευρώ... Τέσπα, από αύριο δικηγόρο. Αν υπάρχουν καταγγελίες αναπόδεικτες για το ίδιο πράμα όμως δεν θα έπρεπε να υποψιαστεί κάποια υπηρεσία? Για αυτό το λόγο ψάχνω κάτι σαν το ΙΝΚΑ, εδώ... Οκ, Σας ευχαριστώ όλους και μακάρι να βγάλω άκρη...

Δημοσ.

Makari file mou na vris to dikio sou.

Ala einai poli diskola etsi opos mas ta perigrafeis ta pragmata.

Den xaneis omos na kaneis mia erotisoula se kapion dikigoro.Aftos tha sou pi tis peretero energies.

Mpori na einai mangas dikigoros kai na stili kapio xarti se afton pou edoses ta lefta xoris na paris apodiksi kai na ton apilisi me minisi giati eno pire ta lefta den ekopse apodiksi kai na ton kanei na trexei kai na min ftanei kai etsi tha pi stin eteria sou oti ta elave ta lefta.

Tespa mia skepsi ekana to ti mpori logika na ginei alla diskolo to vlepo.

P.S Apo oti vlepo ise Dortmund.An isoune kato Nurenvergi tha se sistina se ena filaraki poli kalo dikigoro(Gatoni) kai tha sou tin evgaze tin ypothesi.

Kali dinami

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...