Anduril Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Καλησπερα εχω μια καρτα Sapphire Ati 9700pro all-in-wonder εδω και 3 χρονια περιπου...Της εχω βαλει πανω μια arctic cooling silencer 3 και μερικες ψυκτρες στις μνημες της...Λιγο o/c περασε(30mhz παραπανω σε core και 5-10 στις μνημες) ολα τοσο καιρο μια χαρα.Ξαφνικα χθες παω να ανοιξω το pc και πριν μπω ακομα στα windows αρχισε να μου κανει παιχνιδια στα χρωματα...περιεργες γραμμες στην οθονη,artifacts σε παιχνιδια(χωρις να κολλαει το pc Μονο εικονα χαλαγε). Μια εφτιαχνε μια ξαναχαλαγε,η ιδια ιστορια συνεχεια.Εκανα κανα registry checkup τπτ....Παρατηρησα πως μια απο τις ψυκτρες των μνημων ηταν λιγο μετεωρη...τις βγαζω τις ψυκτρες ξαναβγαζω και τη silencer,ανανεωνω θερμικη παστα,το κλεινω σαν καινουριο,το προβλημα απλα εγινε μονιμο ποια...δεν μπορω να δω σχεδον τπτ. Καηκε κανα κυκλωμα?Δεν ξερω δωστε μου τα φωτα σας παιδια. Καρβουνο η καρτα?Θελει αλλαγη??OMG ελπιζω πως οχι την καρτα αυτη την αγαπω πολυ :Ρ ολοκληρα 400€ ειχα σκασει.Αν θελει αλλαγη ποια προτεινετε για agp slot?Και καλες επιδοσεις παλι..Ευχαριστω παιδια και συγγνωμη για το μεγαλο κειμενο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anduril Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Ρε παιδια?Κανβενας??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefan123 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Mallon i kartoula kaike.dokimase tin gia sigouria kai se kanena allo pc.tha proteina na pareis mia metaxeirismreni 9700pro/9800pro i an thes pio sixroni texnologia mia 6800gt.i 9700pro/9800pro kanei giro sta 100eyro kai i 6800gt giro sta 400 euro.Pistevo na se vgalei toulaxiston alla 3 xronakia..................... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Λοιπόν, επειδή πολλές φορές γίνεται η γκάφα το να χρησιμοποιηθεί θερμ. πάστα που κατά περιπτώσεις γίνεται αγώγιμη, καθάρισε όλη την κάρτα καλά μήπως έχουν πέσει υπολλείματα από την πάστα κάπου γύρω π.χ. από την περιοχή των μνημών και βραχυκυκλώνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anduril Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Πάστα δεν είδα να έχει πέσει σε κανα άσχετο σημείο οπως λες billpeppas,αλλά θα το τσεκάρω πάλι.Όμως αυτά δεν τα έκανε ποιο πριν,ξαφνικά προχθές στο ξεκάρφωτο αρχισε να μου κάνει τετοια κολληματάκια.Σήμερα το απόγευμα θα την πάω να την βάλω στο pc ενός φίλου ωστε να βεβαιωθώ πως το πρόβλημα είναι της κάρτας.Παίζει να ειναι τπτ της mobo?Αλλα το βλέπω λίγο απίθανο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anduril Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Λοιπον εβγαλα παλι την καρτα,την παρατηρησα και ειδα ενα σημειο που ειχε ασπρισει σαν να ειχε πεσει πανω παστα.Το καθαρισα με ενα πανι και οινοπνευμα(ηταν πανω σε κυκλωματακι μαλλον) καθως και οτι αλλο βρηκα.Τα ξαναβαζω ολα πανω,ενργοποιω τον Η/Υ και....@@ τπτ δεν εγινε μαλλον δεν εφτεγε αυτο.Αληθεια βλεπω κατι RX800 αντι για X800 εχουν καποια διαφορα αυτες?Μιλαω για περιπτωση καινουριας καρτας γραφικων...Να σημειωσω πως εχω μονο agp 8x και οχι pci-e Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Τις Gigabyte είδες...το RX800 σημαίνει Radeon X800 { έτσι ονομάζει τα part της η Gigabyte } το ίδιο πράγμα με τις υπόλοιπες είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anduril Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Ερωτηση...υπαρχει περιπτωση να μη φταιει η καρτα γραφικων?Οι μνημες δεν εχουν προβλημα δοκιμασμενο... EDIT: την καρτα την πηγα στον φιλο μου αλλα δεν μπορεσα τελικα να το τσεκαρουμε γιατι το pc του το εχει παρει ετοιμτζιδικο plato pc και εχει σφραγιδα ασφαλειςας για το service και αν το ανοιγαμε θα χαλαγε..οποτε γιοκ το τεστ.Οχι πως θα γινοταν κατι πιστευω...απλα θα μας επιβεβαιωνε το κακο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anduril Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Οκ παιδια το προβλημα ηταν της καρτας...ευχαριστω για ολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.