Προς το περιεχόμενο

knight rider the movie

predator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ετοιμάζεται ταινία βασισμένη στην cult σειρά των 80's με τον david hasselhoff "knight rider".

εδώ στην ελλάδα λεγόταν "ο ιππότης της ασφάλτου", γνωστο και ως "ΚΙΤΤ".

προσωπικά είμαι πορωμένος με την σειρά, ήταν από τις αγαπημένες μου ως παιδί.

τι λέτε να περιμένουμε από τον Sammo Hung Kam-Bo ως σκηνοθέτη?:razz:

http://www.imdb.com/title/tt0384254/

Δημοσ.

Φιλε μια απο τις στιγμές που μου έχουνε μείνει βαθια χαραγμένες στο μυαλλό μου ηταν η μέρα που είδα-επιασα απο κοντά τον κιττ!!

Δημοσ.
Είχε έρθει στην ελλάδα μαζί με τον Χέσελχοφ και είχαν γυρίσει και διαφήμιση για την Express Service !!

ti les twra?????????????????????????????????re ti mou thimises....

Δημοσ.

θυμαμαι και εγω οτι καποτε πηγαινοντας διακοπες (δεν θυμαμαι πια που) ειδα μια pontiac trans am σαν τον ΚΙΤ δηλαδη και πηγα κοντα και ξοδεψα 2 φιλμ σε φωτοφραφιες (πορωση).

επισης θυμαμαι οτι πριν απο χρονια σε ενα video club ειδα και μια ταινια ΚΙΤ 2000 αν θυμαμαι καλα με τον david φυσικα, και τον ΚΙΤ σε κοκκινο πλεον χρωμα εξελιγμενο κ.τ.λ. (τοτε ηταν σε βιντεοκασσετα).

την ειδε κανεις σας αυτη ?

αυτα...

Δημοσ.

Στην express service πανω σε μια εξέδρα, με ειχε σηκώσει ο πατέρας μου και ειχα κολίσει την μούρη μου στο τζαμι του οδηγού του KiT

Μιλάμε για μεγάλες στιγμες :)

Δημοσ.

Kαλα εσεις μονο απ εξω το κοιταγατε; :razz:

Tο αυτοκινητο ειχε ερθει και στα Γιαννενα μαζι με τον David και με καποιο μικρο αντιτιμο εμπαινες μεσα και σε εβγαζαν και φωτο με τον David.

Τρελααααααααα :grin: :grin: :grin: :grin:

Δημοσ.
επισης θυμαμαι οτι πριν απο χρονια σε ενα video club ειδα και μια ταινια ΚΙΤ 2000 αν θυμαμαι καλα με τον david φυσικα' date=' και τον ΚΙΤ σε κοκκινο πλεον χρωμα εξελιγμενο κ.τ.λ. (τοτε ηταν σε βιντεοκασσετα).

την ειδε κανεις σας αυτη ?

αυτα...[/quote']

η συγκεκριμενη ταινία κυκλοφορει σε DivX σε ελληνικό tracker ;)

Στην express service πανω σε μια εξέδρα, με ειχε σηκώσει ο πατέρας μου και ειχα κολίσει την μούρη μου στο τζαμι του οδηγού του KiT

psilos,δεν φαντάζομαι να ησουν εσύ που μου έκοβες τη θέα και δεν μπορούσα να τον δω καλήτερα :P

Δημοσ.

Ασε ημουν απο τοτε γομαράκι!!! Απορω πως με σηκωσε ο πατέρας μου.

Καλα ρε βυσμα the_maniac μπηκές και μεσα?!?!?!

Τι σου κάνουν οι γνωριμίες..

Σε μισω! :P

Δημοσ.

psile οχι ρε συ....καμια σχεση με βυσμα :razz:

πληρωνες κατι......δεν θυμαμαι το ποσο....πιτσιρικας ημουν.....ο πατερας μου με ειχε παει........και εμπαινες μεσα με τον david διπλα....σε βγαζαν φωτο.....στην εδιναν και εφευγες.

μιλαμε τωρα για αρχες 90.....μπορει και λιγο πιο πριν....δεν θυμαμαι :-|

Δημοσ.

Όντως!!!Είχε έρθει στην Ελλάδα αρχές του 90 και πήγαινε σε διάφορα μέρη!Είχε έρθει και στην Νέα Σμύρνη έξω από το Papagalino (γνωστό ζαχαροπλαστείο) και έμπαιναν όσοι ήθελαν δωρεάν!Φυσικά ένας από αυτούς ήμουν κι εγώ!!! :)

Θέλω να βρω ρε γαμώτο όλες τις Season αλλά τίποτα!!!Αλλά και την ταινία!!!Α ρε να είχα μια DSL!!!! :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...