Προς το περιεχόμενο

OCZ τροφοδοτικά... από που;

nautilus7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω κάποια τροφοδοτικά OCZ, αλλά δεν ξέρω από που. Έχω βρει 1-2 ηλεκτρονικά καταστήματα που τα έχουν, αλλά θα ήθελα να μου πείτε αν γνωρίζετε και κάποιο φυσικό κατάστημα που να τα πουλάει.

Ενδιαφέρομαι για τα:

OCZ PowerStream 520

OCZ ModStream 420

Δημοσ.

Στο MgManager που πριν καμμία βδομάδα πήγα ψάχνωντας το 450,μου είπαν πως υπήρχε το 420[για το 520 δεν γνωρίζω].Το 420 έχει ακριβώς την ίδια τιμή με το 450 πάντως.Μετά πήγα Multirama,όπου δεν υπήρχε το 450,το παρήγγειλα με μια προκαταβολή και την επόμενη τo τσίμπισα:).Στην αποθήκη τους πάντως έιχαν μόνο 2χ450,άρα τώρα,αν δεν έχουν φέρει καινούργια,μόνο 1 :-P

Δημοσ.

Έχει πολλά ενδιαφέροντα πράγματα αυτό το μαγαζί (από τροφοδοτικά, ψύξη, cases κτλ) αλλά η ιστοσελίδα του είναι απαράδεκτη και δε ξέρω κατά πόσο ανταποκρίνεται και στο stock τους. Δηλαδή τα μισά πράγματα που είδα στη βιτρίνα δε τα έβρισκα με τίποτα μετά στη σελίδα τους...

Κρίμα γιατί μου φάνηκαν πολύ εξυπηρετικοί σε λίγα πράγματα που τους ρώτησα.

Δημοσ.

Oi pio fthines times pou vrika

Msystems (http://www.msystems.gr)

OCZ ModStream 450W (Retail) Με φπα 19%: 104,72 €

OCZ PowerStream 420W (Retail) Με φπα 19%: 104,72 €

OCZ ModStream 520W (Retail) Με φπα 19%: 133,28 € (Auto to skroutzara alla tipota)

OCZ PowerStream 520W (Retail) Με φπα 19%: 148,75 € (Episis to skroutzara alla tipota)

Enw paliotera upirxe h msystems(sigoura) kai to ram-shop(nomizw) sto skroutz ton teleutaio mina exoun vgei off.Mipws kaloproereta panta rwtaw to skroutz prowthei kapoia magazia???Giati 56 e-shops otan oi fthinoteroi tis Stournari (grammi kai ram-shop) einai eksw mou fainetai ligo periergo.Ektos kai an paizei kapoio texniko thema.

Pantws sta multirama pou skroutzara

Τροφοδοτικό OCZ Modstream 450W 107,00 €

Auta!!!!

Δημοσ.

Sebu,

Ο λογος που δεν υπαρχει η msystems ειναι οτι

αλλαξαν το site τους. Συντομα θα επανελθει.

Ram και γραμμη ποτέ δεν υπηρχαν και αυτο

λογω της ιδιομορφιας που ειναι φτιαγμενα τα

site τους. Αν το αποφασισουν ειμαστε στη

διαθεση τους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...