Blackie Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Γειά σε όλους. Όταν ξεκινώ τον Η/Υ σε μια φάση υπάρχει δυνατότητα επιλογής μεταξύ Pro ή Home, ενώ έχω εγκατεστημένα τα Pro. Πως γίνεται να μη βγαίνει αυτή η επιλογή και να πηγαίνει κατ'ευθείαν στα Pro; Ευχαριστώ!
nino Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Δεξι κλικ στο my computer ->properties->advanced->start up and recovery.εκει βαζεις στο παραθυρακι τα ΧΡ επανω ή τα μαρκαρεις και στην πιο κατω επιλογη Time to display poreting system βαζεις 0 seconds. OK και τελος.
Blackie Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Σ'ευχαριστώ! Αν σβήσω την επιλογή multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Home Edition" /fastdetect από το boot.ini θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα; Η τουλάχιστον πως θα μπορούσα να το επεξεργαστώ ώστε να μη βγαίνει; Το λέω γιατί έχω ελληνικά Win και οι 2 επιλογές με δευτερόλεπτα είναι όμοιες και δε ξέρω ποια να διαλέξω για 0".
NeTGHoST Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Σ'ευχαριστώ! Αν σβήσω την επιλογή multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Home Edition" /fastdetect από το boot.ini θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα; Η τουλάχιστον πως θα μπορούσα να το επεξεργαστώ ώστε να μη βγαίνει; Το λέω γιατί έχω ελληνικά Win και οι 2 επιλογές με δευτερόλεπτα είναι όμοιες και δε ξέρω ποια να διαλέξω για 0". den tha sou to sinistousa ksereis na to sviseis :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: kai oso gia tin epilogi pou sou vgazei distixos tha sou tin vgazei mexri to epomeno format ksereis an sou einai provlima kane foramat alios kali ypomoni ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)
tech25 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 An to "multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS" einai koino kai stis 2 grammes tote kane kapoio apo ta 2 default kai to allo sbisto. Den yparxei problhma.
lazaross Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 εγω που δεν εχω 2 windows γιατι μου βγαζει 2 επιλογες?? η μια λεει Microsoft Windows Xp Professional/ fastdetect Και η αλλη Microsoft Windows Xp Professional ( bootscreen ) / fastdetect/ KERNEL. επισης μπορει καποιος να εξηγησει τι κανουν οι τεσσερις επιλογες που εχει στο Write debugging infrormation, και τι σημαινει και το ιδιο? τελος, τι ειναι το %SystemRoot%\Minidump που εχει στο small dumb directory? ευχαριστω εκ' των προτερων.
vdanasto Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 lazaross, η δεύτερη επιλογή με το bootscreen μέσα εμφανίζεται γιατί προφανώς έχεις εγκαταστήσει το StyleXP ή κάποιο ανάλογο πρόγραμμα για να αλλάξεις τη bootscreen σου. Τη δημιουργεί το πρόγραμμα για να μπορείς να ξεκινήσεις τον υπολογιστή σου σε περίπτωση κάποιας επιπλοκής στη διαδικασία. Μπορείς να σβήσεις την καταχώρηση χωρίς πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.