sozirarak Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Αγορασα ενα mp3 player 1 gb flash memory απο site με δημοπρασιες και το προιον ειναι απο χονγκ-κονγκ. Η ερωτηση μου ειναι η εξης, αν κανω firmware update με firmware απο ιδιο player οπου παιζει και ραδιο θα πετυχει να παιζει και το δικο μου ραδιο? απο λιγο google που εψαξα σε ξενα φορουμ ολοι σχεδον μου συνιστουνε να μην κανω flash το player αν δεν εχει προβλημα γιατι μπορει και να μην ξαναλειτουργισει. Καποιος που να ξερει να βοηθησει? (αν το θεμα δεν κολλαει στην κατηγορια ας μεταφερθει)
firewalker Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Αν δεν υπάρχει ο μηχανισμός του tuner δεν θα ακούσεις ράδιο ποτέ. Ότι firmware και να βάλεις.
sozirarak Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 το manual του player ομως γραφει οτι εχει ραδιο αλλα οτι μπορει το player μπορει να διεφερει λιγο απο οσα λεει το manual. το δικο μου εχει κατι αλλες λειτουργειες οπως να διαβαζεις txt αρχεια, τηλεφωνικος καταλογος.
nucleuspower Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Συνήθως τα manual τα φτιάχνουν για να ταιριάζουν με τα περισσότερα μοντέλα, ή να συνδιάζουν όλα τα πιθανά χαρακτηριστικά. Το δικό σου δεν πρέπει να έχει ραδιόφωνο αν δε μπορείς να το δεις πουθενά στο μενού και αν το φλασάρεις με κάποιο firmware για άλλο μοντέλο το πιο πιθανό είναι να μην ξαναδουλέψει! Πάντως αποκλείεται να παίξει ραδιόφωνο εφόσον δεν υπάρχει το απαραίτητο hardware, οπότε καλύτερα να μην επιχειρήσεις την αλλαγή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.