Physics_Rulez Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Πραγματικά, πιστεύω και εγώ πως αν κάποιος ξεκολλήσει και αρχίσει να ψάχνει λίγο παραπάνω τα κινητα, θα φύγει κατευθείαν απο τα Nokia. Τα θεωρώ υπερτιμημένα και αρκετά πρόχειρα κινητα. Τα τελευταία χρόνια ήρθε ένας καταιγισμός μοντέλλων απο τη nokia, που σχεδόν όλα είχαν τις ίδιες δυνατότητες. Αν δεν αλλάξει κάτι στην πολιτική της πιστεύω πως με τον καιρό τα περάσει η μπογιά της. Η SE με το Κ700 έκανε πάταγο, και περιμένετε να δείτε τι θα γίνει με το Κ750. Μιλάμε για πλήρη και ποιοτικά κινητά. Το 3230 μου είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον, αλλα έχει αυτονομία μιας και κάτι μέρας, η οθόνη είναι προβληματική (γεμίζει σκόνες, και είναι γενικό το κακό..) Να φανταστείτε οτι είχα δώσει 300 ευρώ για να πάρω το 6610 μόλις είχε βγεί, το οποιο είχε ελάχιστες δυνατότητες σε σχέση με τον ανταγωνισμό τότε, και εκτός απο αυτό βγήκε και προβληματικο....
whiteman7 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 πόσα χρόνια είχα nokia?..την έκανα για SE και P910i, δεν θέλω να σας περιγράψω την διαφορά,είναι τεράστια φιλαράκια μου...Συμφωνώ για το μαρκετινγκ της NOKIA...όμως αυτά αποτελούν παρελθόν,τα πτωτικά νούμερα της εταιρίας είναι απτή απόδειξη Φιλικά
Panosst Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 παιδιά SE k750 και W800 έλεγα ότι θα ήταν τα κινητά που θα πουλίσουν περισσότερο μέχρι που είδα τα χαρακτηριστικά του Nokia N91. TO κινητο!!!
mentzik Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Αξιοπιστα τα nokia αλλα σφόδρα υπερτιμιμένα. Την μάχη η nokia την έχασε πρόσφατα κατα τη ταυτόχρονη παρουσίαση του 6600 ως αντίπαλο στο SX1. Δεν έχετε παρα να βάλετε τα χαρακτηριστικά δίπλα δίπλα και ύστερα να δείτε την διαφορά τιμής. Δεν δικιολογείται σε καμία περίπτωση και μιλάμε για 2 ευρωπαικές εταιρίες. Δεν στέκομαι στο design γιατι και τα 2 μου είναι αδιάφορα. Έχω χρειαζόμουν ένα αξιόπιστο κινητό και καλό τηλ. κατάλογο μεγάλη μνήμη και open υποστήριξη java και φυσικά απροβλημάτιστο synchronisation με το PC με κάθε τρόπο. Μόνο στο S65 βρήκα αυτό τον συνδιασμό σε προσιτή τιμή. Για να μη βαρέσετε οτι είμαι αντιnokiakas κτλ. το προηγούμενο κινητό που είχα παραδεχθεί με αυτά τα χαρακτηριστικά ήταν το 7110 που ήταν και κομψό αν και κάποιοι το θεωρούσαν ογκωδες... Απο τότε πέρασα σε απο Samsung και Siemens . Τα Ericson πάντα τα θεωρούσα ως ηλεκτρονικός τρομερά υπερτιμιμένα και ζημιάρικα τηλεφωνα, απλά για κάποιο μυστηριώση λόγο αυτή η εταιρεία έχει οπαδούς και όχι χρήστες ακόμη και την εποχή που η nokia είχε το 6110 με οθόνη γραφικών και η Ericson οθόνη μιας γραμμής με menu που απετούσε μαντικές ικανότητες για να το χειριστείς. Αν τώρα πάμε πια σε κατηγορία smartphone ή κοινώς pda με δυνατότητα τηλεφωνήματος νομίζω οτι τα Q-tec και οι κλώνοι τους είναι μαλλον οικονομικότερες λύσεις. Thanks
Physics_Rulez Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Αν τώρα πάμε πια σε κατηγορία smartphone ή κοινώς pda με δυνατότητα τηλεφωνήματος νομίζω οτι τα Q-tec και οι κλώνοι τους είναι μαλλον οικονομικότερες λύσεις. Δεν θα έλεγα οτι τα Qtec ειναι "οικονομικότερες λύσεις". Είναι αρκετά ακριβά, αλλά από τα πιο ποιοτικά κινητά που ξέρω. Στην περίπτωση των Qtek θα έλεγα πως ισχύει το "ο,τι δίνεις παίρνεις", αντίθετα με τα nokia...
PeLLaRaS Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 kaloutsiki i nokia, alla i se ftiaxnei kinita den ginete gia tis idies dinatotites-texnologies na apetei poli perisotera xrimata 2 pragmata den katalavo: ->giati i othoni ton se me analisi 176x128 einai pio mikri apo othoni nokia me analisi 176x128? Den mporei i nokia na kataskevasi/xrisimopoiisi othones me pio mikra pixels? kai giati parakalo pio akrivi i nokia? ->giati den peftoun i times ton nokia? exei kales poliseis eno i se den exei kai anagkazete na ri3i tis times tis TOOOSO gia na poulisi esto merika? mpaaaa btw to k700i einai arketa evelikto kai den einai symbian. den mou etixe akoma na po "axxx kai na ixe afti tin dinatotita to logismiko". to mono pou ithele, e3oteriki mnimi, pou me vlepo na katastalazo sto w800 gia POLLLLLLAAAA xronia (toulaxisto 4) an den to kano me k750 genika eimai tis apopseis kalitera ipologistis palamis kinito, para kinito ipologisteis (oso afora symbian) simply se rulezzz...
gefst2005 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΝΟΚΙΑ.ΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ Siemens .sharp. Motorolla.
Steve_g7 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 Paides Siemens ola exoyn 2 xronia eggiisi kai as min einai vlive ola ta modela patcharontai kai ginontai opws goustareis (ginetai xamos sta rwsika site). Apostoli otidipote arxeiwn me btooth h iperithres akoma kai sta vlive modela. Anabathmisi apo to spiti. Apo ta prwta kinita me exrwmi othoni (SL10 S25). Apo ta prwta kinita me mp3 kai megali mnimi(SL45). Kalwdio sindesis PC mazi me to kinito sta proff modela S45,S55,SX1 kai twra sto stelnoun tsampa (oxi mono CD kai arx***a kalwdio opws Nokia 6310i, 6210, 6110 ktl). Exoyn ftinoteri timi gia afta poy prosferoyn kai einai pio anthektika. H nea seira 75 mamaei.
lazaross Δημοσ. 24 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2005 πρωτα τα windows μετα η nokia.. ωραιοι εισαστε..
malanos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 πράγματι η siemens έχει κινητά εξαιρετικά για το λαό........cx 70........
polaki Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Ti na to kanw ena kinito otan to xipnitiri den xtipa otan to kinito einai klisto Exeis apoluto dikio........ Otan pira to P900 tin epomeni mera piga 1.5 ora argoporimenos sti douleia.... Aptin alli to P900 eixe epanalambanomeno ksipnitiri, eno to 6630 pou exo tora (kai to goustaro karga) thelei xeirokiniti energopoiisi kathe fora!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.