vavilis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 ας κάνουμε ένα μικρό γκάλοπ. έχετε μείνει στα παραδοσιακά φυσικά καταστήματα ή μεταπηδήσατε στη νέα ιντερνετική εποχή (ηλεκτρονικο εμπόριο) :grin:
KenZone Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 computerika apo eshop an einai ftina, analwsima to idio, rare items ebay kateu8eian... sta alla pame gia rouxa kai xazema ...
androu Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 εξαρτάται τι αγοράζω και για τι ποσό πρόκειται .. Περιμένω να μου έρθει ενα mmc απο το eshop .. Eλπίζω την δευτέρα να είναι εδω... Αλλά τι συμβαίνει σε βάλανε να διαφημίσεις το eshop αποψε?¨??
marios007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Κάνω χρήση και των δύο. Αν βρω αυτό που θέλω σε "φυσικά" καταστήματα και δεν έχουν σημαντική διαφορά σε τιμή με τα "e-καταστήματα" τότε αγοράζω απο τα πρώτα. Αν κάτι δεν πάει καλά με το προϊόν ξέρω ποίον θα "μπινελικώσω"...χεχε
nikoskon Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Opoio einai fthnotero kai mou parexei eggyhsh.
Dj_kourampies Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 φυσικα καταστηματα, για να υπαρχει προσιτος αποδιοπομπαιος τραγος σε περιπτωση προβληματος...
dreaming123 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Συμφωνώ με τον nikoskon Opoio einai fthnotero kai mou parexei eggyhsh.
Lothar Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Πρωτα ψαξιμο απο νετ και μετα αγορα απο το αντιστοιχο καταστημα.
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 gia rixte mia matia sto http://www.pixmania.fr foveres times alla to mono provlima einai oti thelei pistwtikh (provlima gia mena giati den exw skopo na vgalw).pira ena radio-cd-mp3 gia to autokinito kai mou pige mazi me eksoda apostolhs 135,00 kai se 2 meres to eixa sta xeria mou.o kotsovolos to eixe 179,00 kai i ilektronikh athinwn 170,00 an den viazesai na agoraseis kati einai poli kalo eshop kai me foveres prosfores. y.g i pistotiki itan enos filou kai mou tin edwse na kanw thn douleia mou.fisika tou edwsa ta lefta.
DrLo Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Πρωτα ψαξιμο απο νετ και μετα αγορα απο το αντιστοιχο καταστημα. Συμφωνώ με τον Lothar. Ακόμα κι αν το κάθε eshop να μου το φέρει σπίτι, προτιμώ αν γίνεται (βάρος/όγκος) να πάω να το πάρω ο ίδιος από εκεί. Το μόνο eshop που έχω χρησιμοποιήσει είναι το eshop.gr και μόνο μία φορά ζήτησα να μου φέρουν το προϊόν στη δουλειά μου. Τα άλλα προτιμώ να τα πέρνω ο ίδιος από εκεί (αν και το eshop.gr έχει χάλια επι τόπου εξυπηρέτηση). Βέβαια αν ήθελα να αγοράσω πχ μια οθόνη τότε θα πήγαινα σε καταστήματα να τις δω επι τόπου ή σε φίλους που έχουν το ίδιο μοντέλο και μετά θα προτιμούσα να μου τη φέρει ένα eshop σπίτι.
pern112 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 gia to agaphto e-shop poy leme kales oi times den lew alla apo e3yphrethsh atlhlia an pareis ta pragmata apo to magazi kai oxi paradosh sto spiti. Meso oro anamonhs toylaxiston mish wra akoma kai gia ena aplo pragma px ena dimmaki. Prepei epeigontws na broyn allon tropo e3yphrethshs giati para polys kosmos paei ekei na parei gia na glitwsei ta metaforika h epeidh px opws egw menei dipla akribws kai den telei na perimenei thn paradosh.
nucleuspower Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Και τα 2. Με μια γρήγορη έρευνα στο skroutz βρίσκεις τι σε συμφέρει και αποφασίζεις. Για πράγματα που πρέπει να δεις από κοντά και να δοκιμάσεις, όπως ρούχα, προτιμώ τα κανονικά μαγαζιά...
KenZone Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 ama mporousame na kanoume download kai gunaikes, 8a mename sunexeia mesa .. Mono e-shops.- oute gia na taxtopoiiseis tis ofeiles sou me tis pistwtikes dn vgaineis ?
Melissa_virus Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Ε-shop power. Και φτηνά και καλά και με άμεση αντακατάσταση κάποιου ελαττωματικού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.