Προς το περιεχόμενο

σχόλια για τα e-shop points....

vavilis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγαπητοί φίλοι.

Στην προσπάθεια μας να εξυπηρετήσουμε καλύτερα το κοινό μας στην επαρχία αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στη δημιουργία μικρών τοπικών καταστημάτων τα οποία ονομάσαμε e-shop points. Ο στόχος αυτής της προσπάθειας είναι οι πελάτες μας στην επαρχία να απολαμβάνουν τα ιδια προνόμια των πελατών μας στην Αθήνα δηλαδή:

Να μπορούν να μιλήσουν, αν το επιθυμούν, και πρόσωπο με πρόσωπο με ένα ενημερωμένο πωλητή και να δώσουν μια νέα παραγγελία επι τόπου την οποία και θα μπορούν να παραλάβουν μέσα σε 1 εργάσιμη ημέρα.

Να μπορούν γενικότερα να παραλάβουν μέσα στις ώρες λειτουργίας του e-shop point τις παραγγελίες που μπορεί να έχουν στείλει είτε ηλεκτρονικά είτε τηλεφωνικά

Να απολαμβάνουν την ίδια πολιτική εξόδων αποστολής με τους πελάτες στην Αθήνα. Δηλαδή δωρεάν αποστολή στο χώρο του πελάτη για παραγγελίες ύψους άνω των 90 €.

Να έχουν ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση παραγγελιών από το e-shop.Ο πελάτης θα συναλλάσσεται μόνο με το e-shop χωρις να μεσολαβει οποιοσδήποτε άλλος ματαφορέας αφού το τμήμα διακίνησης του e-shop θα τον ενημερώνει τηλεφωνικά για την ώρα παράδοσης και η παραγγελία θα παραδίδεται από φορτηγό του e-shop.

Να μπορούν να παραδίδουν ένα προιόν για service η αναβάθμιση στο e-shop point χωρίς να χρειάζεται να το αποστείλουν στην Αθήνα.

Θεωρούμε ότι η δημιουργία των e-shop points είναι στην κατεύθυνση να βρεθούμε πιο κοντά και να εξυπηρετήσουμε πιο καλά όλο το κοινό μας. Ξεκινήσαμε αυτή την προσπάθεια με τα καταστήματα:

1ο e-shop point στη Λάρισα.

2ο e-shop point στη Χαλκίδα.

3ο e-shop point στο Βόλο.

4ο e-shop point στην Κοζάνη από όπου εξυπηρετούνται και οι πόλεις της Βέροιας των Γρεβενών και της Πτολεμαϊδας και οι περιοχές Σιατίστης και Σερβίων.

5ο e-shop point στη Θεσσαλονίκη.

Ετοιμάζεται ήδη και το επόμενο e-shop point.

Φιλικά η ομάδα του e-shop

ΤΙ λΕΤΕ?

Δημοσ.

Νομίζω πως είναι καλή σκέψη η επέκταση του e-shop.

Αν και ξεφεύγει πλεον απο τα όρια του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Βέβαια το όλο εγχείρημα θέλει προσοχή. θα έχουν τα e-shop points το stock του κεντρικού καταστήματος?

Και γιατί μόνο προς τη κεντρική και βόρεια ελλάδα...?!?!

Νομίζω πως χρειάζεται και ένα Πάτρα...Να εξυπηρετηθεί και η δυτική ελλάδα.

Δημοσ.

Ε ναι ..και όχι μονο 1 για Πελλοπόνησο!! και .. Για κρήτη κ νησιά χρειάζονται επίσης..!! Eιδικά χρειάζεται σαν support για να μην στέλνει κάποιος κάτι στην Αθήνα.. για επισκευή, Φαντάζομαι οτι μεταφορικά 5.50 ευρά αν παραγγείλει κάποιος απο Θεσσαλονίκη δεν θα υπάρχουν???

Δημοσ.
[b']Φαντάζομαι οτι μεταφορικά 5.50 ευρά αν παραγγείλει κάποιος απο Θεσσαλονίκη δεν θα υπάρχουν???[/b]

Μόλις το είδα, έριξαν την τιμή στα 3 ευρώ για αγορές ως 90ευρώ και για παραπάνω η αποστολή είναι δωρεάν.

http://www.e-shop.gr/how_send.phtml

Δημοσ.

Στις πωλήσεις ειναι κορυφη!Αμα σου χαλάσει κάτι όμως τι γίνετε????

Αμα δεν αλλάξουν καποια πραγματα εκει μεσα θα αρχίσει να χανει τους καλούς πελατες...Εγω προσωπικα τους εριξα Χ.

Οριστε τα χαλια τους

967969961943962964943964955959.jpg

Δημοσ.

φοβερό το e-shop απο τιμές-εξυπηρέτηση και ποιότητα-ποικιλία προιόντων αλλά έτσι και σου χαλάσει κάτι (ειδικά μητρική) τότε άντε γειά. Σε παιδεύει αφάνταστα το rma τους.

Έχω αγοράσει πάρα πολλά πράγματα απο εκεί και θα συνεχίσω να αγοράζω φυσικά. Αλλά όταν μου χάλασαν 2 μητρικές, ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ. Και να πείτε ότι ευθυνόμουνα εγώ, πάει στα κομμάτια. Η μία μάλιστα ήταν ελαττωματική απο την αρχή. Και στις δύο περιπτώσεις περίμενα 1+μήνα. Στην αρχή μου είπαν για 2 βδομάδες ότι θα κρατούσε η αντικατάσταση αλλά το πράγμα πήγαινε απο την μία βδομάδα στην άλλη. και το κακό είναι ότι δεν σου λένε πόσο ακριβώς θα διαρκέσει η αντικατάσταση. Ας μου έλεγαν 1 μήνα. Όταν σε έχουν επί ένα μήνα στη πρίζα, αυτό είναι το χειρότερο.

Σε αντίθεση με το πλαίσιο στα αλλάζουνε με συνοπτικές διαδικασίες!

Όπως είπαν κ τα παιδιά απάνω, δεν πρέπει να μπεί στη λογική του καταστήματος. Πρέπει να παραμείνει αποθήκη και κατάστημα για ονλαιν αγορές. Έτσι μόνο θα διατηρηθούν οι τιμές.

Δημοσ.

Ρε παιδια, αν ανοιγει καταστηματα και εχει να πληρωνει ενοικια-υπαλληλους-λειτουργικα εξοδα κλπ, πως θα εχει χαμηλες τιμες????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...