Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια χωριανοί! Έχασα το shell!!!

Gryzor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το σύστημα (WinXP SP1) είναι φρεσκοστημένο με ελάχιστα πράγματα στημένα. Πριν από κάμποση ώρα του ήρθε και, όταν μπούταρε, αρνήθηκε να βγάλει την μπάρα εργασίας/επιφάνεια εργασίας κτλ. Reboot, τίποτα. Κάθε φορά το μόνο που βγάζει είναι ο explorer να δείχνει στο C:\. Tα shortcuts δεν λειτουργούν (προφανώς), ενώ και από Τask Manager να τρέξω explorer πάλι δεν μου τρέχει το κέλυφος αλλά ένα instance του Windows Explorer!

Απεγκατέστησα ό,τι μπορούσα να φανταστώ (δεν έχω και πολλά, και το τελευταίο που είχα βάλει λίγο πριν ήταν το -νόμιμα εγγεγραμμένο- Alcohol 120%), αλλά το πρόβλημα παραμένει...

Οπότε, καμμία ιδεα;;;;; Pleeeeeeeease anyone? :(

Cheers

Gryzor

Δημοσ.

Ένα φιλαράκι μου αντιμετώπησε και αυτό προβλήματα(δεν θυμάμαι αν ήταν τα ίδια με τα δικά σου) μετά απο την εγκατάσταση του Alcohol, τα οποία δεν μπόρεσε να λύσει με απλό unistall.

Αυτό που έκανε και έστρωσε το pc ήταν ένα system restore στην μέρα πριν την εγκατάσταση του alcohol και φυσικά δεν το ξανάβαλε :P .

Αν δεν χάνεις πολλά installations δοκίμασε το να δείς αν όντως φταίει αυτό.

Δημοσ.

Το λοιπόν, το Alcohol δεν μου το έχει κάνει ποτέ αυτό -δεν ξέρω αν είναι bug του προγράμματος. Αλλά έκανα κάτι πολύ απλό που μού'ρθε αργά το βράδυ: κατέβασα το Geoshell, ένα explorer replacement που, απ'ό,τι θυμόμουνα, είχε ένα προγραμματάκι που επέτρεπε να διαλέξεις ποιο θες ώς default shell: explorer/Geoshell. Το έστησα, διάλεξα explorer και όλα ok! :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...