trospe Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Peace man...everything is ok. An exeis enan ypologisti mono gia na mpaineis se sigoures selides tote mporeis na xrisimopoihsis to Knoppix. Etsi den prokeitai na kolliseis pote virus.
Dark Chaos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 Pedia pia eine ta vasika link kai ta kalitera gia diorthosi tou pc apo online scanners?
Stilewag Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 ad-aware και xoftspy. afta einai programmata. Dark Chaos, einai kala programmata, einai dwrean, kai kanoun update, ta exw xrisimopoiisei (to ad-aware perisotero). giati protimas ta online scanners?
Dark Chaos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 giati yparxxoun spyewares kai virus kai adwares pou eine san na apenergopoioun ton scanner kai etsi dne tha vriskei tous ious kai tous spyewares
Dark Chaos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 Mporeis na mou doseis link gia tous scanners sto xoftspy kai sto adaware?
Stilewag Δημοσ. 24 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2005 hmm nomiza pws aftoi oi scanners eixan self-integrity ta links: http://www.lavasoftusa.com/software/adaware/ http://www.xoftspy.co.uk/
Stilewag Δημοσ. 24 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2005 oxi ola den exoun self integity hmmm :| poio exei? dioti den tin exw psaksei poli tin doulia, ekana mia siwpili ipothesi (vasismeni sto pws evlepa egw to thema tis asfaleies)
trospe Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Ρε παιδιά μην τρώμε κουτόχορτο... Τους ιούς τους βγάζουνε στη φόρα τις πιο πολλές φορές οι εταιρίες για να αγοράζουμε τα φάρμακά τους.... Είναι δυνατόν ένα antivirus να βρίσκει πάντα τον ίδιο αριθμό ιών που βρίσκει ένα άλλο?? Εδώ μιλάμε για συμφέροντα και εταιρίες κολλοσούς που κάνουν τα πάντα για το κέρδος... Για τι ασφάλεια μιλάμε?? Είναι τυχαίο που το Linux μέχρι πρότεινος έτρωγε πολύ λάσπη?? Πάλι καλά ξυπνήσαμε λίγο.. Οταν τα ίδια τα antivirus που κάνουμε εγκατάσταση, λένε πως επικοινωνούν με την εταιρία τους,ποιος μας λέει ότι αυτά δεν μας "δίνουν" στεγνά, τι προγράμματα χρησιμοποιούμε και που πάμε με τα "μπισκοτάκια" μας? Χώρια τα stored passwds... To καλυτερότερο ;-) antivirus που έχω χρησιμοποιήσει είναι το δωρεάν antivir. Μιλάμε για scan σε boot sector..όταν είχα το system mechanic και έκανα defrag έβρησκε όλους τους ιούς στο system file! To πιο κουλό απ'όλα είναι ότι πολλές φορές έχω κάνει 2 φορές update virus definitions σε μια μέρα!! :twisted: Δεν είχε antispam όμως η free έκδοση και δεν ήθελα να βαρύνω πολύ το pc. Κι αυτό όμως δεν με προστάτευε για τα ωραία μου μάτια...$$$... Ξέφυγα αρκετά από τα on-line scans αλλά η αλήθεια να λέγεται πιστεύω.. Anyway Αν θέλετε την δικιά μου γνώμη για τα προαναφερθέντα on-line scans το windowsecurity.com ,το pandasoftware.com και το zonealarm είναι καλά on-line scans χωρίς να υποτιμάω όλα τα άλλα. To windowsecurity είναι 3 mb activeX αλλά αξίζει τον κόπο..
nemos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 ...Οπως το είπες, αρχηγέ: Knoppix (Knoppel για μένα ;-)) και να πάνε στην ευχή και τα spyware/malware/on-off-line scans και τα MSupdates και τα MSpatches και τα MSactivations και το πρόσφατα "αναβαθμισμένο" MSWGA - φτάσαμε να καταθέτουμε την ψυχή μας για εγγύηση στην MS για να δούμε 1 σελίδα στο Internet!!!
gefst2005 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 αν είναι ολα ετσι που τα λέτε πως προστατέυσε τελικά:
Luxx Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 γιατι τα online scanners θελουν να κατεβαζουμε διαφορα αρχεια στον σκληρο, προτου κανουν το σκαναρισμα; μετα αυτα τα αρχεια μπορουμε να τα σβησουμε; που αποθηκευονται;
Isle Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Να βαλω κι εγω ενα ακομα site...8) https://www.grc.com/x/ne.dll?bh0bkyd2
trospe Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Να βαλω κι εγω ενα ακομα site...8) https://www.grc.com/x/ne.dll?bh0bkyd2 Το συγκεκριμένο site ακόμα και όταν απομακρυνθείς κρατάει πάρα πολλά connections με τον υπολογιστή σου..... Για τις πρώτες 1025 πόρτες δεν είναι κι άσχημο πάντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.