loserate Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Είδα στα Files του insomnia τα Filmnet Decoders και μου έχει κινηθεί η περιέργεια... Πως μπορώ να το βάλω σε λειτουργία, αυτό είναι η ερωτησή μου. Γιατί πραγματικά δεν έχω ιδέα.
Finn Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Αν έχεις κάποιο tv tuner με chipset που το υποστηρίζει το πρόγραμα τα πράγματα είναι απλα. Συντονίζεις το tuner σου με το μανίσιο πρόγραμα στο filmnet/supersport ( θα το βλεπεις κρυπτογραφημένο ομως),κλείνεις το μανίσιο προγραμμα και τρέχεις τον decoder και αν όλα πάνε καλά θα βλέπεις την εικόνα αλλά πιθανότατα θα αλλάζει η πολωση συνεχώς και θα χρειάζεται κλείδωμα η εικόνα.
jimdemet Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 an den exoume to chipset to sigekrimeno iparxei allos tropos na doume filmnet i allo doriforiko kanali.egw exw tis crypto to mpeg4 tvr usb 2 pou einai tv tuner kai fm radio eksoteriko.thelo na dw an exei kati gia auto.genika einai poli kalo giati exei kai polles eksoterikes piges na kano kai rec giauto kai to epeleksa.alla mia kai to exw paizei kati na dw free alla?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.