sppoulis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Διαθέτω φορητό υπολογιστή με κάρτα τηλεόρασης(AverMedia TV USB 2.0) και θέλω να μεταβώ από τα Windows XP Pro στα Windows Media Center 2005 και θα ήθελα να ξέρω κατά πόσο είναι συμβατή. Επίσης θα ήθελα να ξέρω αν θα υπάρχουν ασυμβατότητες προγραμμάτων σε αντίθεση με τα προγράμματα που εγκαθιστώ στα Windows XP Pro.
kirimis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Λογικα στην σελιδα της Avermedia θα αναγραφει αν οι drivers υποστηριζουν τα Media Center... αλλιως στειλε ενα mail στο support τους.
doomx Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Episis mporeis na deis kai ti selida tis MS gia to Media Center. Asymvatotites sta programmata den uparxoun. Ta Windows Media Center einai to idio pragma me ta XP sun epipleon tin efarmogi Media Center, tin opoia omos den mporeis na vreis kai na egkatstiseis monis tis (alternative efarmogi kai freeware uparxei kai eixa dei polu kales kritikes kapou sto sourceforge
kirimis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 doomx... αυτη την Alternative εφαρμογη που λες, την εχω δοκιμασει... Αν και το περιβαλλον ηταν παρα πολυ καλο, αντιστοιχο του Media Center... με ταραξε στα crashes... Καθολου σταθερο, ισως καποιος αλλος να εχει καλυτερη τυχη απο μενα. Στην σελιδα της Microsoft για τα tuners, ειναι ελλιπης και ανενημερωτη η λιστα τους μιας και στην πραγματικοτητα υπαρχουν πολυ περισσοτερα tuner που δουλευουν. Καλυτερα μια επικοινωνια με Avermedia πιστευω.
digitalsoul Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 sta mediacenter yparxei provlhma me thn egrafh programatwn an kai einai telika poly kala protimw ta xp pro me ena media portal kai paizei me ola kai kala (apo autous pou eftiaxan to xbmc gia xbox) http://mediaportal.sourceforge.net/ pantos me ti dikiasou prin kana mhna pou prospathisa na to valw se mena den epexan oi drivers oute se mia terratec cinergy 600 pou exw media portal kai kaneis thn doulia sou mia xara
sppoulis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Ευχαριστώ όλους βρε παιδιά για την άμεση ανταπόκριση αλλά πάλι δεν μπορώ να μάθω άμεσα αν η κάρτα τηλεόρασης που έχω είναι συμβατή, μιας και έστειλα στην εταιρία αλλά ακόμα καμία απάντηση...
doomx Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 To Media Portal eixa dokimasei, alla apla na do pos einai (xoris TV card) sto laptop mou. Genika kai emena mou eixe crasharei arketes fores, alla to apedosa stin xalia SiS karta grafikon tou laptop.
digitalsoul Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Ευχαριστώ όλους βρε παιδιά για την άμεση ανταπόκριση αλλά πάλι δεν μπορώ να μάθω άμεσα αν η κάρτα τηλεόρασης που έχω είναι συμβατή, μιας και έστειλα στην εταιρία αλλά ακόμα καμία απάντηση... opws egrapsa parapanw prin ligo kairo den thn anagnwrise se emena twra lei h avermedia tha vgalei polla montela symvata alla se emena h usb 2 den epexe.......
sppoulis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Ευχαριστώ "Digitalsoul", δεν θα εγκαταστήσω τα Windows XP MCE γιατί τελικά νομίζω είναι άδικος κόπος να θυσιάσω όσα έχω ήδη στον υπολογιστή μου για μια κάρτα τηλεόρασης που απ'ότι φαίνεται δεν θα λειτουργήσει σε ένα τέτοιο περιβάλλον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.