dj.akis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 paidia polu kalo ontws to site. exw mia erwthsh. eixa katevasei paliotera apo underdogs merika advs kai parolo pou etrexan kanonika, polla ap auta de eixan hxo. malista eixa xrhsimopoihsei kai to vdms sound pou exomoiwne ton hxo apo paliotera leitourgika gia na douleuei sta xp alla kai pali tpt. uparxei kati antistoixo dokimasmeno? Φίλε μου μερικά παιχνίδια για PC στο παρελθόν συνήθιζαν να πάσχουν από αρκετά τεχνικά προβλήματα!Χαρακτηριστικό παράδειγμα το φοβερό Personal Nightmare,το οποίο ενώ σε Amiga είχε φοβερό ήχο,σε PC δεν είχαν βάλει καθόλου ήχο!!Από την άλλη,κάποια παιχνίδια πρέπει να τα τρέξεις σε καθαρό DOS 6.22,γιατί το DOSBOX δυστυχώς δεν εξομοιώνει ακόμα όλα τα παλιά παιχνίδια....αν και βελτιώνεται συνεχώς!Κάποια παιχνίδια απλώς τα τρέχει,αλλά με ατέλειες.Κάνε ένα partition με DOS 6.22 λοιπόν,και τρέξε αυτά τα παιχνίδια από εκεί.Ενδεχομένως τα προβλήματα θα λυθούν!Σε πολλά sites με underdogs,επίσης,κάποια παιχνίδια μπορεί να είναι ripαρισμένα για εξοικονόμιση μεγέθους στη συμπίεση,οπότε κάποια cutscenes,speeches και ήχοι μπορεί να έχουν αφαιρεθεί!Ελπίζω να σε βοήθησα! Όποιοι φίλοι adventurάδες έχουν όρεξη,ας γράψουν σε αυτό το topic κάποιες λίστες με παλιά adventures που έχουν παίξει ή που γνωρίζουν την ύπαρξή τους,ώστε να αρχίσοθμε σιγά σιγά να τα ψάχνουμε!Back to the roots....όσοι πιστοί προσέλθετε!!
Sadako Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Big Red Adventure Indiana Jones (το πρώτο adventure που έπαιξα, ήταν το 3, the last crusade), και το 4, Fate of Atlantis Conquest Of The Longbow Guilty Rise Of The Dragon Μερικά έτσι για ζέσταμα...
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 @hexenlord : απιστευτο το darkseed H.Giger Οπως επισης και το prisoner of ice!! Τι μου θυμισες... Αληθεια το shadow of the comet το εχεις παιξει;
Sadako Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Prisoner of ice...πωπω τι μου θύμισες.. Κι ένα πολύ καλό που μου άρεσε ήταν ένα Blue Force (αν θυμάμαι καλά τον τίτλο...ένα που είχες έναν μπάτσο).. Και φυσικά σειρές όπως Larry, King's Quest, Space Quest, Police Quest...
dj.akis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 @hexenlord : απιστευτο το darkseed H.Giger Οπως επισης και το prisoner of ice!! Τι μου θυμισες... Αληθεια το shadow of the comet το εχεις παιξει; Απίστευτο παιχνίδι το Shadow Of The Comet!Και κατά την ταπεινή μου άποψη καλύτερο από τη συνέχειά του,το Prisoner Of Ice!Μακάρι να έβγαιναν και σήμερα τόσο καλά adventures!!
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Συμφωνουμε απολυτα dj.akis @sadako : Εννοεις το blue force της tsunami; http://www.the-underdogs.org/game.php?id=137 Αν ναι , νομιζω την ιδια περιοδο ειχε εμφανιστει το police quest 4 : open season της sierra το οποιο ηταν καλυτερο
Sadako Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Ναι ναι, αυτό έλεγα.. θυμάμαι το είχα πάρει στην τύχη, χωρίς να ξέρω τι παίζει, και το είχα βγάλει μόνος μου, πολύ ενδιαφέρον στη ροή και με λογικούς γρίφους, όχι σαν το Police quest, που το 4 μόνο με τη λύση το έβγαλα.. ΥΓ. πριν που είπα "πωπω τι μου θύμισες", τελικά δε θυμήθηκα το prisoner of ice, αλλά το codename:iceman, που κατα τύχη το έχει στα "παρόμοια" το link απο το underdogs που δίνεις για το blue force
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 To codename iceman το ειχα παιξει σε ενα φιλο με 8086 και CGA μονιτορ - ασπρομαυρο (amstrad pc 1512 - αν θυμαται κανεις). Απιστευτες εποχες... μπλιμπλικια απο το pc speaker και γραφικα cga
Moderators Praetorian Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Moderators Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 1) The Dig 2-3) Prisoner Of Ice kai Shadow of the Comet... 4) Loom 5) BioForge 6-7) Day of the Tentacle kai Maniac Mansion 8-9) Gabriel Knight Sins of the Fathers kai The Beast Within 10) Quest for the Glory - So you want to be hero... lol! mporw na grafw olh nyxta... alla auta gia arxh...
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Γενικα εχω τρελλα με τα adventures αν ψαχνει καποιος τιτλο της sierra (πρεπει να εχω το 85% απο αυτα που εχει κυκλοφορησει... original ... let me know Να σας πω και ενα τιτλο που ηρθε σε περιορισμενα τεμαχια στην ελλαδα... URBAN RUNNER το εχετε ακουσει ή παιξει; Ισα Ισα το ειχα προλαβει στον παπασωτηριου
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 RESPECT! Το ΤΗΕ DIG ηταν παιχνιδαραααααα! Θυμαμαι οτι το κουτι εγραφε απο κατω In collaboration with Steven Spielberg
dj.akis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Γενικα εχω τρελλα με τα adventures αν ψαχνει καποιος τιτλο της sierra (πρεπει να εχω το 85% απο αυτα που εχει κυκλοφορησει... original ... let me know Να σας πω και ενα τιτλο που ηρθε σε περιορισμενα τεμαχια στην ελλαδα... URBAN RUNNER το εχετε ακουσει ή παιξει; Ισα Ισα το ειχα προλαβει στον παπασωτηριου Μια από τα ίδια κι εγώ!Στο τσακ το πρόλαβα στον Παπασωτηρίου,πριν εξαντληθούν τα λίγα αντίτυπα που είχε φέρει!Και μιλάμε για παιχνίδι παραγωγής Sierra,το οποίο κατασκεύασε η θυγατρική της γαλλική εταιρία Coktel Vision (υπεύθυνη και για άλλα υπέροχα adventures, όπως τα : Lost In Time,Ween The Prophecy,Fascination,Bargon Attack)!!Το είχα φτάσει μόνος μου μέχρι το τέλος,άλλα κώλλησα στον τελευταίο γρίφο!Θα το ξαναπαίξω σίγουρα!
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 @dj.alkis: Φιλε εισαι ενημερωμενος Χαιρομαι ιδιαιτερα! Ναι σωστα αναφερεις οτι την ολη κατασκευη του παιχνιδιου την ειχε κανει η Coktel Vision Ενα απο τα παιχνιδια της που μου αρεσαν ιδιαιτερα ηταν το Ween the prophecy το οποιο αγορασα απο ebay original προσφατα για την amiga μου σε 3 ωραιοτατες δισκετουλες... και μονο το κουτι να δεις φτανει!
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Eπισης ενα πολυ καλο ατμοσφαιρικο adventure της sierra ειναι το Lighthouse! (και αυτο στο τσακ το προλαβα απο παπασ..) Επειδη ειδα οτι υπαρχει στο french kiss μη το σκεφτειτε καν κατεβαστε το.
Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Moderators Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Eπισης ενα πολυ καλο ατμοσφαιρικο adventure της sierra ειναι το Lighthouse! (και αυτο στο τσακ το προλαβα απο παπασ..) Επειδη ειδα οτι υπαρχει στο french kiss μη το σκεφτειτε καν κατεβαστε το. Thanx for the tip!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.