Προς το περιεχόμενο

Adventure Games!

dj.akis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Adventure gaming ruuuuuuuuulez!!! Εγώ που άρχισα το 1999 να ασχολούμαι μα τους υπολογιστές έχασα τη χρυσή εποχή τους, αλλά τα περισσότερα παλιά τα έπαιξα στηνπορεία. Αυτό που είναι ο διακαής πόθος μου είναι το Pandora Directive...

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ποιά είναι τα καλύτερα adventures που έχετε παίξει?Ένα από τα καλύτερα όλων των εποχών για μένα,είναι το Lost In Time της Coktel Vision!Εξαιρετικό σενάριο,βιντεοσκοπήμενοι χαρακτήρες,άπαιχτα γραφικά!Πρωτοποριακό για την εποχή του!Ακόμα και ο ήχος του ήταν το κάτι άλλο,όταν κυκλοφόρησε!Βρήτε το και πορωθήτε μαζί του...!

• Moderators
Δημοσ.

Για ακομα μια φορα,να σαι καλα ρε hexenlord!

Ειναι η κοπελα μου στο εργαστηριο της σχολης της και το χει τρελανει το site!

To μονο"προβλημα"ειναι πως μπορεις να κατεβαζεις μονο ενα αρχειο την φορα..

Κατα τ αλλα οι ταχυτητες του πολυ καλες,400kb/sec

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις infos,βγαίνει τέλη ιούνη με αρχές ιουλίου μάλλον...can't wait που λένε...απλά εκπληκτικό

Strong storyline set in a real 3D Adventure

Backed by an international comic and TV cartoon series license

Amazing hi-quality 3D interactive worlds

Innovative 3D Real-Time and full motion video, comic style

A cinematographic direction, with exciting Dolby Digital surround music and effects...

Δημοσ.

Ρε παιδιά εγώ κατέβασα από το french kiss abandonware το Discworld Noir και δεν κατάφερα να το εγκαταστήσω. Μπορεί να με βοηθήσει κανείς που το έκανε;

Δημοσ.

Μάλλον το αντίθετο θα έλεγα για το CSI. Αν είσαι φαν της σειράς έχει τη φάση του για μερικές ωρίτσες (σε μια μέρα το τελειώνεις χαλαρά) αλλά γενικώς δε λέει και πολλά. Ατελείωτο pixel hunting και απο κει και πέρα είναι ζήτημα εξαντλήσεως των ερωτήσεων. Ποιό απ' όλα πήρες;

Δημοσ.

paidia polu kalo ontws to site. exw mia erwthsh. eixa katevasei paliotera apo underdogs merika advs kai parolo pou etrexan kanonika, polla ap auta de eixan hxo. malista eixa xrhsimopoihsei kai to vdms sound pou exomoiwne ton hxo apo paliotera leitourgika gia na douleuei sta xp alla kai pali tpt. uparxei kati antistoixo dokimasmeno?

• Moderators
Δημοσ.

Opwsdhpote rikste mia matia kai sto scummvm

Einai to apolyto ergaleio gia paixnidia ths LucasArts basismena sto scumm (Monkey Island(s), Full Throttle, The Dig, Maniac Mansion, Day of the Tentancle kai de symazeuetai) kai oxi mono (Broken Sword, Beneath a steel sky, Flight of the Amazon Queen).

Sto site dinoun sta downloads kai tis (freeware pleon) CD versions tou Beneath a steel sky, Flight of the amazon queen kai ta cutscene packs apo Broken Sword I kai II.

Enjoy...

PS: Kairo epsaxna to full CD image tou Bioforge (mou eleipe to arxiko cut scene - lol)... Ena euxaristw sto paidi pou proteine to site tou french kiss.

Δημοσ.

Εγω μάλλον τυχερός ήμουν που είχα αυθεντικό το Under a Killing Moon το '95 το χα πάρει και το '97 πήρα το Pandora Directive..ενώ το Overseer μου το έκαναν δώρο και ειναι το μόνο που δεν έχω τελειώσει...

Λοιπόν μαντέψτε...και μετά απο όλα αυτα...το πρώτο το έχω χάσει το δεύτερο μου λείπει ενα cd ενώ το Overseer το έχω δανείσει και δεν θυμάμαι που!

Καλό?

Όπως και να χει τα παιχνίδια έχουν φανταστική ατμόσφαιρα και πλοκή ειναι αυτο που λέμε must play.

Άντε οι Adventurers να μαζευόμαστε σιγά σιγά μπας και ανεβούν ξανά τα adventures εκει που πρέπει..!

Επισκέπτης
Δημοσ.

Tο πρωτο adventure που επαιξα και επαθα πλακα ηταν το The Lost Files Of Sherlock Holmes : Case Of the serrated scalpel της Mythos Software , published by Εlectronic Arts. Ηταν το πρωτο παιχνιδι που εκανε χρηση της sound blaster μου και πραγματικα ο ηχος και ειδικα η ομιλια στην εισαγωγη ηταν απαιχτη! Το εχω ακομη original σε δισκετες :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...