Προς το περιεχόμενο

Adventure Games!

dj.akis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρετε μήπως που μπορούμε να βρούμε παλιά Adventures?Στα πιο πολλά sites με abandonware games,τα adventure που υπάρχουν είναι σε εκδόσεις με δισκέτες,ενώ πολύ σπάνια βρίσκω παιχνίδια σε cd versions,και να μην είναι και rip-αρισμένα!Που υπάρχουν λοιπόν adventures σε full cd versions?!Ευχαριστώ

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όντως hexenlord το site είναι φοβερό. Είδα ότι και τα παιχνίδια κατεβαίνουν κανονικότατα. Σε όσα έχω δοκιμάσει δεν υπάρχουν broken links. Έχει δοκιμάσει όμως κανείς να δει αν δουλεύουν σίγουρα αφού τα κατεβάσουμε; Όχι τίποτα άλλο, αλλά να μην περιμένουμε και άδικα! Αυτά τα παιχνίδια έτσι κι αλλιώς δεν πρέπει να υπάρχουν αυτή τη στιγμή πουθενά στην αγορά.

Δημοσ.

Συμπληρώνω... Πως μπορώ ρε παιδιά να τρέξω αυτά τα iso; Κατέβασα κάποια και είναι αρχεία rar που μέσα έχουν πολλά άλλα αρχεία rar! Τι πρέπει να κάνω;

Δημοσ.
Συμπληρώνω... Πως μπορώ ρε παιδιά να τρέξω αυτά τα iso; Κατέβασα κάποια και είναι αρχεία rar που μέσα έχουν πολλά άλλα αρχεία rar! Τι πρέπει να κάνω;

Τα ISO τα τρέχεις με το πρόγραμμα Alcohol 120 %.Κατέβασέ το και διάβασε τις οδηγίες,είναι πάντως πανεύκολο στη χρήση του.Βλέπει τα ISO από εικονικό drive,το οποίο δημιουργείς!Φίλοι adventurάδες νομίζω πως άνοιξα ωραίο post για να τα λέμε!Όποιος έχει νεότερα για sites με adventures ας ενημερώνει,βλέπω ότι υπάρχουν τελικά πολλοί "άρρωστοι" με τα adventures,όπως εγώ...!

Δημοσ.

Ευχαριστώ φίλε μου. Έχω ήδη κατεβάσει κάποια παιχνίδια και βάζω κάποια iso από αυρά που κατέβασα μαζί σε ένα cd. Όταν πάω στο σπίτι θα τα βάλω στο σκληρό. Δε νομίζω να μου δημιουργήσει αυτό πρόβλημα. 1)Έτσι δεν είναι; 2)Μετά πρέπει να τα περάσω σε ξεχωριστά cd το καθένα; 3)Αντί για το alcohol μπορώ να χρησιμοποιήσω το daemon tools;

Επιπλέον θέλω κι εγώνα επισημάνω, αν και δεν είμαι και ο μεγαλύτερος gamer, ότι τα adventure είναι όντως το μεγαλύτερο κόλλημα στα παιχνίδια! Απλώς είναι τα καλύτερα.

Δημοσ.
Ευχαριστώ φίλε μου. Έχω ήδη κατεβάσει κάποια παιχνίδια και βάζω κάποια iso από αυρά που κατέβασα μαζί σε ένα cd. Όταν πάω στο σπίτι θα τα βάλω στο σκληρό. Δε νομίζω να μου δημιουργήσει αυτό πρόβλημα. 1)Έτσι δεν είναι; 2)Μετά πρέπει να τα περάσω σε ξεχωριστά cd το καθένα; 3)Αντί για το alcohol μπορώ να χρησιμοποιήσω το daemon tools;

Το alcohol τα κάνει όλα και συμφέρει...προτίμησέ το!Διαβάζει και ISO από το σκληρό!Θα σου πρότεινα αν έχεις DVD RECORDER να γράφεις πολλά ISO σε ένα DVD,για εξοικονόμιση χώρου.Αν ένα παιχνίδι αποτελείται π.χ. από 3 CD (δηλαδή είναι σε μορφή τριών ISO),τότε με το ποθ κάνεις install από το πρώτο CD και σου ζητάει στη συνέχεια το δεύτερο,πατάς alt+Tab για να αλλάξεις εφαρμογή,και από το alcohol βγάζεις το πρώτο ISO και "φορτώνεις" το δεύτερο!κ.ο.κ.!Ελπίζω να βοήθησα!

Δημοσ.

Όντως βοηθάνε αυτά που είπες. Από dvd με iso είχα κάνει install το Longest Journey από ένα περιοδικό. Βέβαια δε θυμάμαι τη διαδικασία. Ελπίζω να τη θυμηθώ. Θα δείξει. (Τα iso τα βάζω σε cd και όχι σε dvd γιατί δεν είμαι στο σπίτι και μόνο cd recorder έχει εδώ!!!) Βέβαια δε θυμάμαι αν τα iso που κατέβασα είχαν στο πρώτο cd αρχείο setup.

Δημοσ.

!!!!!! Ελπίζω μέεεεεεεεεεεεχρι να βάλω adsl, να μην έχει κλείσει το french kiss.. Βλέπω under a killing moon, και θυμάμαι εποχές USER (το περιοδικό).. Μόνο που τότε δεν είχα ούτε CD-ROM :))

Δημοσ.

Το μόνο κακό με το french kiss παιδιά,είναι πως δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις download manager....επιτρέπει μόνο mozilla firefox explorer για pause και resume,ο οποίος όμως παρουσιάζει τα γνωστά προβλήματα!Πήγα να κατεβάσω ένα game,έκανα pause και βγήκα από το internet,και όταν ξαναμπήκα και δοκίμασα να κάνω resume,δε γινόταν τίποτα!!Τσάμπα τόσος κόπος,και μισό download πήγε χαμένο! :mad: Καμιά λύση και για μας που δεν έχουμε adsl?!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...