Προς το περιεχόμενο

Δημιουργία αρχείου κλειδώματος cd

costascar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω φτιάξει μια ιστοσελίδα η οποία εκτελείται από cd και θέλω να το προστατεύσω από τυχόν αντιγραφή.

Πώς μπορώ να δημιουργήσω το αρχείο που δεν αντιγράφεται?

Δημοσ.
ιστοσελίδα απο cd?

πως την ανοιγει?

τοπικα με iexplore file://d:/index.html

ή εχεις μεσα και web server με iexplore http://localhost/index.html

?

και τι τον εμποδίζει να κανει view source και save as...

ίσως είναι βλακεία αυτό που θα πω αλλά δεν έχω κάτι υπόψιν μου. Υπάρχει περίπτωση να έχω web server σε cd και να βλέπω php σελίδες από το cd? για παρουσίαση δηλαδή από cd χωρίς να πρέπει να το στήσω σε pc.

Δημοσ.
ίσως είναι βλακεία αυτό που θα πω αλλά δεν έχω κάτι υπόψιν μου. Υπάρχει περίπτωση να έχω web server σε cd και να βλέπω php σελίδες από το cd? για παρουσίαση δηλαδή από cd χωρίς να πρέπει να το στήσω σε pc.

Δεν είναι βλακεία, γίνεται.

Υπάρχουν έτοιμα tools, αλλά μπορείς απλά να τα setάρεις όλα με το χέρι και να τα βάλεις στο cd.

Δημοσ.

Βεβαίως και γίνεται.

Ετσι έφτιαξα και εγώ την εξεταστική μου που έπρεπε να παραδώσω.

Θα πρέπει όμως να προσέξεις τα links με τις σελίδες για να μην καταλήξει να ψάχνει το index.html του cd σου κάποιο ανύπαρκτο αρχείο στο c:

Θα σου πρότεινα να το έφτιαχνες με hot links.

Να μην βάλεις δηλαδή πουθενά στα links γράμμα δίσκου αλλά ../ για κάθε directory που θέλεις να ανεβείς

Π.χ αν έχεις μια σελίδα στο φάκελο c:\1\2\3\4\5\index.html

και θέλεις να πάς στην c:\1.html κάνεις link την index.html στο ../../../../../1.html 8-) 8-)

Οι λόγοι για αυτή την μέθοδο είναι κατανοητοί...

Δημοσ.

ευχαριστώ για την απάντηση, αν μπορούσατε να μου πείτε τα σχετικά tools και αν υπάρχει επιπλέον και για database. Ευχαριστώ!!

Δημοσ.

de ginetai pantos auto pou zitas. na prostateuseis arxeio apo tin antigrafi. afou to arxeio diabazetai me ena sector pros sector copy oute html protect oute alli kodikopoiisi tou source tha piasei

Δημοσ.

Ακυρο μεγάλε... Αν ένα cd είναι γεμάτο με bad sectors σκόπιμα ή read errors δεν αντιγράφεται.

Ξέρεις πολλά προγράμματα που να μπορούν να κάνουν απομακρυσμένη

αντιγραφή ενός cd που είναι copy protected με read errors?? Αν ξέρεις να μας το πείς και εμάς! 8-)

Δημοσ.

ola kanoun akoma kai to nero. aplos kanei prosperasi otan exei read errors kai pigainei sto epomeno sector. kala den exeis asxolithei me game copy protections kai antistoixa ergaleia? ta bad sectors einai i pio geloia prostasia. to mono pou thelei einai xronos giati prepei na elegxei an einai ontos bad sector i logo skonis i daxtilion na exei problima diabasmatos. opote sto telos auta pou exoun antigrafei einai auta pou tha diabasei kai to reader. ara prostasia afairethike ;-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...