Προς το περιεχόμενο

ΟΤΕ Adsl Kai ΑΛΗΤΕΙΑ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕ Ο GoldeN ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΦΥΣΙΚΑ..........

Nai einai megloi kopanoi oi otetzides.

Ka8ontai oli mera kai meta apo 30 xronia ka8isiou tous dinoun kai 3.000-4.000 euro sintaksi

Giati opws katalabainete kourazontai oi an8rwpoi !

Makria apo OTE paidia.

Exei ki allou portokalies ...

------------------------------------------------------------------------------

ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ.................

Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΘΑ ΔΩΘΕΙ ΣΤΑ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 50 ΕΤΩΝ

Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΕΙΝΑΙ 4210 € ΚΑΙ ΕΦΑΠΑΞ 301.123 €

ΜΕ ΠΡΟΣΟΝΤΑ 2 ΠΤΥΧΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΑΙ MASTER FILOSHOPHY...

ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΟΤΕ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ....

-----------------------------------------------------------------------------

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Mpa toulaxiston egw "de 8a parw" (gia tin ixografisi). Poli aneta o OTEtzhs mporei na ton kanei minisi epeidh den h3ere oti i sinomilia ixografeite.. kai meta na doume pio bgainei apo pano :P

Exeis dikio en meri.....

Ala to kovo ligo diskolo na ginei afto dioti ton exeis kanei idi rompa ton ypalilo kai se vgalane kai sta kanalia.

Opote den ton pernei na proxoriseis se miniseis.

Giati?

Giati tha ton ksanakaneis Rompa dioti afti ti fora theli kai ta resta o typos.

Den franei pou mas evrise diladi mas kanei kai minisi apo pano?

Dipli Rompitsa gia na mathi na simperiferete.

Em to alo pou meta tin minisi kai tin rompitsa is diploun pou tha ton kaneis diskola na ton kratisoune stin ypireseia.

Ara tha to skefti poli kala na proxorisei os eki.

P.S As mou erthi mia tetia periptosi kai den katalaveno oute apo magnitofonaki oute apo krifi kamera.Kai as mou kanei 100 miniseis meta.

mporite molis to sikonete na lete oti i klisi apo aftin tin stigmi kai pera ixografite gia tixon provlimata ;) den mporoun na sas arnithoun na to kanete(kai an den to kanete) kai na dite poso glika tha einai ta pragmata :) an sas poun ma mou kai tetia...signomi alla ta afentika exoun orisei na ginonte katagrafes ton texnikon mas kliseon(akoma kai spiti na eiste)

to doulevame se ena magazi pou douleva giati me tis eggiseis kai me ta service akougame polla koufa apo tote otan apevdio spiti xrisimopio afto to kolpo :)

tzark:

ΜΕ ΠΡΟΣΟΝΤΑ 2 ΠΤΥΧΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ...

An eixane ptixia kai itan morfomenoi 8a milagane kai 8a simperiferotousan kalitera...

Gia parapanw plirofories des pws milisane sto filaraki stin Prev. Page

Alwste opws kai na to kaneis oi an8rwpoi dioristikan 100% :neutral: :neutral: :neutral: AKSIOKRATIKA :-| :-| :-| !!!!

Allo an etixe ekei na exoun 2-3 nomarxes kai bouleutes gnwstous.

tzark:

ΚΑΙ MASTER FILOSHOPHY...

Se auto 8a simfwnisw file.

To exoune filosofisei kala to 8ema !!!!

PS

tzark

Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΘΑ ΔΩΘΕΙ ΣΤΑ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 50 ΕΤΩΝ

Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΕΙΝΑΙ 4210 € ΚΑΙ ΕΦΑΠΑΞ 301.123 €

Se blepw kala enoimerwmeno !

Mpas, kai eisai Otetzis??? :grin: :grin: :grin:

tzark

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕ Ο GoldeN ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΦΥΣΙΚΑ

Enw esi eisai epwnumos ! :mad: :mad:

re paidia ti na leme tora ! Oi typoi einai gia ta panigyria ! Den leo pos den yparxoun anthropoi pou koitane na kanoun ti douleia tous kai na exipiretisoun oso mporoun alla distixos i katastasi thelei poli akoma gia na ftiaxei ! Ego pira tilefono ti deytera to proi na kano ta parapona mou sto 134 giati o ote den exei kapoio link gia parapona i paratiriseis opos episis den eixe kai kapoio tilefono! H ediposi pou mou dimiourgeithike sto 134 itan oti katagrafoume to provlima sas kai tha doume .... Diladi poli aorista pragmata ! Opote distixos den vlepo na yparxei kai i diathesi na diorthosoun kapoia kakos keimena .....

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Παιδια,ειμαι οτετζης και αυτες οι γραμμες που θα διαβασετε δεν προσπαθουν να δικαιολογησουν τον οργανισμο αλλα ουτε και εμενα τον ιδιο που δουλευω εκει.

Πρωτα απ'ολα να ξερετε οτι οι συνομιλιες δεν καταγραφονται διοτι απαγορευται ρητα απο την βασικη εγκυκλιο του ΟΤΕ περι του απορρητου των συνομιλιων,οποτε οποιος χρησιμοποιηση μαγνητοφωνημενη συνομιλια την πατησε απο τον νομο.Δευτερον,δεν προκειται ποτε καμια-μα-καμια εταιρεια να επενδυση σε υπογειο ή εναεριο δικτυο διοτι απλα εχει πεσει τοσο καλωδιο απο το 1946 και μετα που ιδρυθηκε ο ΟΤΕ,που ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ δεν την φτανει ο προυπολογισμος της μικρης μας χωρας για να το καλυψει.Ενδεικτικα σας αναφερω οτι ο ΟΤΕ περσι εβγαλε καθαρα περι τα 800.000.000δρχ και παλι λεει οτι μπηκε μεσα.(οσο αφορα την vivodi εχει ριξει ενα κομματι δικτυου στην αθηνα αλλα σταματησε γιατι δεν την συμφερει οικονομικα).Και το τριτο και ποιο σημαντικο αφορα την Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Η συμπεριφορα του συναδελφου μου που δυστυχως θα ηταν ενας απο αυτους που προκειται να βγουν στην συνταξη αυτον τον καιρο(με τα μετρα που εχουν αναφερθει απο τα ΜΜΕ περι εθελουσιας εξοδου)και φυσικα ειναι αυτοι που στο συνολο τους χαλανε την εικονα του οργανισμου.Εχει επικρατηση η νοοτροπια "κανει του-του το τηλεφωνο,αρα δουλευει"Αυτο το γνωριζει ο ΟΤΕ και γι'αυτο τους λεει....τζους,δοιτι θα μπορουσε καλιστα να βαλει το χερι στην τσεπη και να τραβηξει 6.000 υπαλληλους,ισως και εμενα μεσα με μολις 8 χρονια προυπηρεσια.Οσο αφορα την συνταξη αδελφια,σας αναφερω ενδεικτικα οτι ο μισθος μου φτανει τα 2.000euro και μολις τα 1.000 φτανουν στην τσεπη μου.Ολα τα αλλα ειναι κρατησεις κ.λ.π.Αρα ειναι δικα μου τα λεφτα και στο τελος δικαιουμαι να τα παρω.Θα μου πεις και ποιος παιρνει ρε μεγαλε

σημερα 2.000euro?Καλυτερα να επαιρνα 1.000 χωρις κρατησεις παρα να βλεπω τις 2.000 και στο τελος να παιρνω παλι 1.000.Με τετοια ποσα ξεκινησανε τους μισθους των υπαλληλων και τωρα δεν μπορουνα να κανουν πισω.

Αυτα....Συγγνωμη αν μακρυγορησα.....αλλα να ξερετε οτι τα δαχτυλα των χεριων μας δεν ειναι ΟΛΑ ιδια¨)

Επισης τα ποσα που αναφερετε δεν ειναι σωστα.Με τα σημερινα δεδομενα ενας συνταξιουχος θα παρει εφαπαξ γυρω στα 80.000euro και συνταξη απο 1800 εως 2500euro αναλογα με την ειδικοτητα του

Πρωτα απ'ολα να ξερετε οτι οι συνομιλιες δεν καταγραφονται διοτι απαγορευται ρητα απο την βασικη εγκυκλιο του ΟΤΕ περι του απορρητου των συνομιλιων,οποτε οποιος χρησιμοποιηση μαγνητοφωνημενη συνομιλια την πατησε απο τον νομο.

Des ligo sta kanalia...exei piksei o topos apo magnitofwnimenes sunomilies...

Oso gia ta upoloipa, fainesai euipoliptos kai sunetos me ti douleia sou alla ksexnas kati simantiko: Oso yparxei monopolio apo ton OTE sto kuklwma tetoia fainomena den prokeitai na stamatisoun..

Παιδια' date='ειμαι οτετζης και αυτες οι γραμμες που θα διαβασετε δεν προσπαθουν να δικαιολογησουν τον οργανισμο αλλα ουτε και εμενα τον ιδιο που δουλευω εκει.

Πρωτα απ'ολα να ξερετε οτι οι συνομιλιες δεν καταγραφονται διοτι απαγορευται ρητα απο την βασικη εγκυκλιο του ΟΤΕ περι του απορρητου των συνομιλιων,οποτε οποιος χρησιμοποιηση μαγνητοφωνημενη συνομιλια την πατησε απο τον νομο.Δευτερον,δεν προκειται ποτε καμια-μα-καμια εταιρεια να επενδυση σε υπογειο ή εναεριο δικτυο διοτι απλα εχει πεσει τοσο καλωδιο απο το 1946 και μετα που ιδρυθηκε ο ΟΤΕ,που ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ δεν την φτανει ο προυπολογισμος της μικρης μας χωρας για να το καλυψει.Ενδεικτικα σας αναφερω οτι ο ΟΤΕ περσι εβγαλε καθαρα περι τα 800.000.000δρχ και παλι λεει οτι μπηκε μεσα.(οσο αφορα την vivodi εχει ριξει ενα κομματι δικτυου στην αθηνα αλλα σταματησε γιατι δεν την συμφερει οικονομικα).Και το τριτο και ποιο σημαντικο αφορα την Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Η συμπεριφορα του συναδελφου μου που δυστυχως θα ηταν ενας απο αυτους που προκειται να βγουν στην συνταξη αυτον τον καιρο(με τα μετρα που εχουν αναφερθει απο τα ΜΜΕ περι εθελουσιας εξοδου)και φυσικα ειναι αυτοι που στο συνολο τους χαλανε την εικονα του οργανισμου.Εχει επικρατηση η νοοτροπια "κανει του-του το τηλεφωνο,αρα δουλευει"Αυτο το γνωριζει ο ΟΤΕ και γι'αυτο τους λεει....τζους,δοιτι θα μπορουσε καλιστα να βαλει το χερι στην τσεπη και να τραβηξει 6.000 υπαλληλους,ισως και εμενα μεσα με μολις 8 χρονια προυπηρεσια.Οσο αφορα την συνταξη αδελφια,σας αναφερω ενδεικτικα οτι ο μισθος μου φτανει τα 2.000euro και μολις τα 1.000 φτανουν στην τσεπη μου.Ολα τα αλλα ειναι κρατησεις κ.λ.π.Αρα ειναι δικα μου τα λεφτα και στο τελος δικαιουμαι να τα παρω.Θα μου πεις και ποιος παιρνει ρε μεγαλε

σημερα 2.000euro?Καλυτερα να επαιρνα 1.000 χωρις κρατησεις παρα να βλεπω τις 2.000 και στο τελος να παιρνω παλι 1.000.Με τετοια ποσα ξεκινησανε τους μισθους των υπαλληλων και τωρα δεν μπορουνα να κανουν πισω.

Αυτα....Συγγνωμη αν μακρυγορησα.....αλλα να ξερετε οτι τα δαχτυλα των χεριων μας δεν ειναι ΟΛΑ ιδια¨)

Επισης τα ποσα που αναφερετε δεν ειναι σωστα.Με τα σημερινα δεδομενα ενας συνταξιουχος θα παρει εφαπαξ γυρω στα 80.000euro και συνταξη απο 1800 εως 2500euro αναλογα με την ειδικοτητα του[/quote']

mia erotisi mono apo emena!: (den paei s esena prosopika kathos ayto poy ekanes eine megalki magkia esto kai gia iperaspisis ton eayto edw se emas!)

egw den plironw ton mistho soy,to efapax kai ola ta ipolipa? ara prepei na exw kaliteri metaxirisi kai na moy apantane ston plithintiko opos armozi s ena ergazomeno! kai oxi les kai imaste tpt koliti!

k pali apo emena file exeis ta sinxaritiria moy poy esto apantises esy prosopika alla distixos stin ellada mazi me ta ksera kegonte kai ta xlora!!!:(

Απαντηση στον skevo kos...Ολες οι συνομιλιες που αναφεροναται στα καναλια ειναι παρανομες και οπως ξερεις νομος στην Ελλαδα δεν υπαρχει,ακομα και του Τριανταφυλλοπουλου οι συνομιλιες παρανομες ειναι και γι'αυτο ειναι στα δικαστηρια,αλλα αλλος πληρωνει

Απαντηση στον gk1..σ'ευχαριστω για τα καλα σου λογια και να ξερεις οτι τον μισθο μου και το ΜΙΣΟ εφαπαξ τα πληρωνεις οντως εσυ,το αλλο μισο εγω απο παρακρατηση στην μισθοδοσια μου(αν εβλεπες αντιγραφο μισθοδοσιας θα καταλαβαινες).Οσο αφορα την συνομιλια σου με τον καθε υπαλληλο οχι μονο θα πρεπει να σου μιλαει ευγενικοτατα αλλα θα πρεπει να νομιζει οτι σ'εχει ερωμενη του.....με το συμπαθειο.Για την αδεια καταγραφης συνομιλιων απο εισαγγελεα ...ο ΟΤΕ δεν μπορει να κανει τιποτα,παρα να ακολουθησει την εντολη αυτη....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...