karib Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Καποτε, πριν πολλα χρονια...ήταν ο Jeronymo Groovy. Επαιζε -κατα τη γνωμη μου παντα- πολυ καλη ξενη χορευτικη μουσικη. Μουσικη με στιχους, οχι τυπου 'ορχηστρικης'-trance χωρις λογια κλπ. Τωρα παντου ακουει κανεις ελαφρο-ποπ ελληνικα διανθισμενα με κανενα ξενο χορευτικο για μαιντανο! Ακομη και οι λιγοι σταθμοι που εξακολουθουν να παιζουν ξενη μουσικη, δεν ειναι στο στυλ που επαιζε ο Jeronymo. Εχετε να προτεινετε μουσικους σταθμους με καλη ξενη χορευτικη μουσικη(στυλ jeronymo) που ειτε εκπεμουν κανονικα είτε δικτυακά?
billpeppas Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Παλιές εποχές 97-98 ε? Πέρασε η εποχή αυτή του groovy man... Καλά, το ελληνικό ραδιόφωνο......ήταν **** τώρα πλέον είναι τελείως *****... Ψάξε τίποτα σε λίστες online radio, αν και δεν νομίζω πως θα βρείς κάτι σαν αυτό του groovy παλιών εποχών...
karib Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Ωστε ετσι? Κριμα... Εστω, ξενα Online radios. Αν ξερετε τετοια urls πειτε γιατι ειναι ευκολο να χαθει κανεις στην πληθωρα των επιλογων. Τι στο καλο, σε ολοκληρη την υφηλιο δεν υπαρχουν καποια παρομοια ραδιοφωνα(που να εκπεμπουν online)?
billpeppas Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Δυστυχώς ο Radio1 Rodos δεν είναι ότι ακριβώς ψάχνει ο Karib...
DJ_XLR8 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Αχ τι μου θύμησες τώρα! Άκουγα μανιωδώς Jeronimo όταν ήμουν 12 μέχρι τα 15-16. Είχα γίνει και μέλος! Τι λες τώρα! Βασικά, δε μπορώ να σου πω κάποιο σταθμό που να συνέχισε στο ίδιο μοτίβο. Radio DeeJay με κάθε επιφύλαξη θα σου πρότεινα.
TheBoyFromSalina Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Το Jeronimo τον θεωρω σταθμο χωρις προσωπικοτητα. Παντα πηγαινε οπου παει ο ανεμος. Μια μονο ξενα, μετα αρχισε να πεταει κανα ελληνικο, τελικα εγινε μια ατελειωτη παρλα πανω απο τα τραγουδια. Παντως αν ειχε ακολουθησει σωστο δρομο μετα το 93 πιστευω κι εγω οτι θα γινοταν κατι σαν το Radio Deejay σημερα.
karib Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Επειδη εκανα search στο google και βρηκα απειρα αποτελεσματα, το site ειναι http://www.radiodeejay.fm/ για τον ελληνικο(αθηνα) σταθμο?
DJ_XLR8 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 επίσης για το σταθμό στην Πάτρα είναι http://www.prdj.com
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.