Προς το περιεχόμενο

Led Zeppelin-The Satanic Messages

bakaliaros2002

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παρόλα αυτά, πιστεύω ότι ισχύει η άποψη, ότι τα ανάποδα μηνύματα είναι η γλώσσα του μυαλού, τα μηνύματα αυτά πηγαίνουν στο υποσυνείδητο του ανθρώπου κατευθείαν.

Δεν το νομίζω φίλε... αν είναι όντος τυχαία όπως λένε τα παιδιά, τότε απλά δεν σημαίνουν τίποτα, και δεν πάνε πουθενά .

Αν όμως συμβαίνει επίτηδες, τότε είναι σίγουρα από γελοίο και χαζό διαφημιστικό τρυκ, μέχρι και επικίνδυνο για πολλούς λόγους .

Παρόλα αυτά , το συγκεκριμένο πχ δεν φαίνεται εύκολα ότι είναι τυχαίο, σε κάποιον που δεν γνωρίζει το θέμα, οπότε είναι λογικό κάποιοι να το παίρνουν στα σοβαρά.

Δεν καταλαβαίνω μάλιστα γιατί μερικά παιδιά από εδώ το θεωρούνε τόσο αυτονόητο ότι είναι τυχαίο, και μάλιστα κοροϊδεύουν όσους πιστεύουν ότι κάτι άλλο υπάρχει....

νομίζω είναι υπερβολικοί , να μην πω ότι ίσως κάνουν και λίγο τους έξυπνους.

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εντάξει το ενδεχόμενο να είναι όντως κάτι παραπάνω παραμένει.

Δεν ξέρω τι παραπάνω, και δεν ξέρω τι μπορεί να σημαίνει αυτό, εξάλλου δεν έχω κάποιο απτό παράδειγμα αλλά, το ενδεχόμενο παραμένει και είναι ανησυχητικό.

Σίγουρα δεν γίνεται για καλό σκοπό αν όντως ισχύει, αλλά καθώς δεν έχουμε κανένα αποτέλεσμα από αυτό, δεν ξέρω γιατί δεν γίνεται για καλό σκοπό. Εγώ προσωπικά δεν πιστεύω πως επηρρεάζουν όντως τον ακροατή αυτά τα μηνύματα, αλλά καλό θα ήταν να μην υπήρχαν, αν και δεν ξέρω γιατί.

Δεν ξέρω αν κάνω τον έξυπνο, αλλά αν το κάνω σίγουρα δεν είναι τυχαίο και θα πρέπει να αναζητηθούν τα αίτια.

Δημοσ.
Εγώ προσωπικά δεν πιστεύω πως επηρρεάζουν όντως τον ακροατή αυτά τα μηνύματα, αλλά καλό θα ήταν να μην υπήρχαν, αν και δεν ξέρω γιατί.

Νομίζω πως ξέρεις γιατί δεν θα ήθελες να υπήρχαν. :)

Ακούστε και αυτό. :)

Λέει καθαρά τη λέξη «Σάταν»... :P

Δημοσ.

Για να πω την αλήθεια, δεν κατάλαβα τι θες να πεις και είμαι σχεδόν σίγουρη πως κι εσύ δεν κατάλαβες τι εννοώ. :lol: :P

Δημοσ.
Και γιατί τα βρίσκουμε μόνο σε τραγούδια πολύ γνωστά?

Μήπως επειδή κανείς δεν ασχολείται με τα άγνωστα επειδή δεν θα προκαλούσαν την ίδια εντύπωση;

btw, είναι δεδομένο ότι αν πάρουμε μερικές χιλιάδες τραγούδια και αρχίσουμε να τα ακούμε ανάποδα, θα βρούμε πολλά μυνήματα. Ιδιαίτερα δε, αν ξέρουμε από πριν τι είναι αυτό που θέλουμε να ακούσουμε και βάλουμε τη φαντασία μας να δουλέψει ;).

Δημοσ.

Επιτέλους κάποιος αναρωτήθηκε... :lol:

Το «Καταζητείται» της Νατάσσας Θεοδωρίδου είναι... Και σε αυτό το σημείο λέει «Η Νατάσσα είναι εδώ». :lol:

Του Σατανά όνομα είναι το «Νατάσσα»... :lol: :mrgreen:

Δημοσ.

Σατανίστρια και η Θεωδορίδου.Και γώ νόμιζα πως μόνο αυτοί οι μακρυμάλλιδες είναι οι σατανιστές... :-D :-D

Φοβού τους trendies που ακούνε Θεωδορίδου!!!LOL!!!!!!!!!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...