Προς το περιεχόμενο

Led Zeppelin-The Satanic Messages

bakaliaros2002

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

[offopic]darkkin ωραίο avatar (και ακόμη ποιο ωραίο group!)[/offtopic]

Αυτά...Καλημέρα...(Σόρυ που το έκανα chat...)(είναι η ώρα τέτοια!!!!!)

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
nick[']Ola malakies einai. satanades , xristoi, agioi kai mob fosforize aloga.[/b']

http://www.palmyra.demon.co.uk/humour/ipu.htm

Summary of the Major Articles of Faith

* Our Lady Unicorn is Pink and Invisible.

* She prefers Pineapple and Ham Pizza to Pepperoni and Mushroom. The latter is said to be eaten only by followers of the despicable Purple Oyster (of Doom). [cf]

* The Followers of the IPU have more Holy Days than those of all other faiths put together, as any Holy Day of any faith is automatically an IPU Holy Day. Holy Days are used by the Faithful to sow seeds of doubt and uncertainty in the minds of addicts of other religions. The Holiest Day of the Year is April 1st. It is the day on which the She suggests we find a religious nut and say "There is as much evidence for the existence of your god/gods as there is for the Invisible Pink Unicorn, why don't you check out her web-site, maybe you'll learn something?"

* A significant number to followers of the IPU is 42. It is the answer to the question, "What is the meaning of life, the universe, and everything?" Importantly, if you add together the digits of the year in which she was revealed, (1+9+9+4) you get 23. If you add 4 (for Her hooves), add 2 (Her ears) add 2 (Her eyes) add 1 (Her Horn), add 1 (Her tail) then add 9 the result is also 42. This proves the significance of Two Score and Two.

* Certain chosen followers of the IPU are blessed with visitations, shown with signs in their laundry. See the Revelation of The Lost Prophetess of AOL for more details.

Δημοσ.

[offopic]@Godfath3r: Thanks! Δεν παίζονται τα άτομα...[/offtopic]

cassidy κορυφαίο! Μιλάμε για απίστευτο κάψιμο!

Certain chosen followers of the IPU are blessed with visitations, shown with signs in their laundry.

Πλάκα πλάκα κάτι είδα χθες σε ένα μπλουζάκι μου... ΛΕΣ?????? :shock:

Peace Be Unto Her Pinkness!

May Her Hooves Never Be Shod!

:razz: :smile: :razz: :smile: :razz: :smile:

Δημοσ.

Θα ήθελα μέσα από αυτό το topic να ευχαριστήσω όλα τα καμένα παλικάρια αυτού του site (το postαρε και ο intefix εδώ αλλά κλειδώθηκε) τα οποία μετά από πολύ καιρό με έκαναν να λυθώ τόσο πολύ στα γέλια με τον παρακάτω ισχυρισμό:

Η λέξη τραγούδι προέρχεται από την φράση «Ωδή εις τον Τράγο», όπως και η λέξη Τραγωδία. Πράγματι η συντριπτική πλειοψηφία των μηνυμάτων αυτών είναι Ωδές εις τον Τράγο.
You guys rule!!! :-P :-P :-P

Να τους αφιερώσω και ένα τετράστιχο από το Fetmex των Therapy? :

Masturbation saved my life

I was nervous as a child

You were someone out of my hands

Couldn't understand or have

Ο κύριος Andy Cairns κάτι ήξερε το '94 όταν έγραφε το Troublegum, αρχίστε κι εσείς, και που ξέρεις, ποτέ δεν είναι αργά, μπορεί κάποια μέρα να στρώσετε... :grin:

Δημοσ.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ναι οκ, ο πρώτος σατανιστής ο Σοφοκλής (αυτός με τις τραγωδίες ντε..)

Πάντως, για να μη μπερδεύουμε τη βούρτσα με την...you know what, άλλο τα "ανάστροφα μηνύματα" και ότι άλλο κρυφό και συνωμοσιολογικό υπάρχει, αν αυτά όντως υπάρχουν, άλλο η απομόνωση ενός μέρος του rock με προκλητικούς στίχους, άλλο η γενίκευση και ο γενικός αφορισμός του rock..

Όσον αφορά το πρώτο, μπορεί να συμβαίνουν χίλια δυο πράγματα, που εμείς δεν τα ξέρουμε, και μάλλον δε θα τα μάθουμε ποτέ. Μπορεί μέσα απο CD ακόμα και να μας παρακολουθούνε (λέω εγώ τώρα).. Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να αρχίσουμε να βάζουμε τους καφέδες σε μεταλλικά δοχεία με κλειδαριές. Όχι τίποτα, μπορεί να ξεχάσουμε και τον συνδιασμό (όποιος έχει δει το conspiracy theories καταλαβαίνει τι εννοώ :lol: :lol: :lol:). Δεν μπορώ να παραβλέψω πάντως, συγκεκριμένες αναφορές (εκτός αν και αυτές ακόμα είναι φήμες που διαδόθηκαν με τη μορφή urban legends), όπως την παρουσία του αρχιερέα του σατανισμού (μου διαφεύγει το όνομα του), σε εξώφυλλο album των Beatles.. Τώρα για το αν αυτό μπορεί να επηρεάσει τον καθένα που τα ακούει(εννοώ υποσυνείδητα), μάλλον υπάγεται σε αυτά που είπα παραπάνω περι θεωριών συνομωσίας..

Για το δεύτερο μέρος, και τα τραγούδια με "προκλητικό" στίχο, παραβλέποντας για την ώρα τραγούδια με "κοινωνικό" περιεχόμενο.. Οκ, δεν θεωρώ τον εαυτό μου κανέναν θεόπληκτο(είμαι της άποψης ότι η υπερβολή πειράζει στα πάντα), αλλά δεν αρνούμαι κάθε είδος θρησκείας όπως έκανε ένας φίλος παραπάνω, που είπε ότι όλα είναι μαλακίες (δεν τον κρίνω βέβαια, δικαίωμα του καθενός), εξάλλου η πίστη είναι κάτι το τελείως προσωπικό.. Αλλά αν μη τι άλλο, τα "θεία", είναι κάτι που σέβομαι. Οπότε, ούτε στη ζωή μου έχω βρίσει ποτέ χριστοπαναγίες, και όσον αφορά τη μουσική, έχω "απορρίψει" κάποια τραγούδια για αυτό το λόγο. πχ, το number of the beast, παρόλο που το έχω, δεν το έχω ακούσει ούτε μία φορά.. Βέβαια απο την άλλη, έχω εδώ και πολλά χρόνια τρέλα με το γνωστό παπαδοπαίδι Dio(αυτός ο τύπος ρε γμτ, ακόμα και Ρουβά να τραγουδήσει, πιστεύω θα γουστάρω τρελά) και κάποιες άλλες περιπτώσεις. Μάλλον εκεί υπερισχύει το ότι μου αρέσει "μουσικά". Δεν ξέρω, μπορεί να είναι ως ένα σημείο και υποκριτικό αυτό που λέω, λόγω της αντίφασης.. Αλλά γεγονός είναι, ότι έχω πιάσει τελος πάντων τον εαυτό μου να το λαμβάνει υπόψην του.. Οι λόγοι που το κάνουν οι ίδιοι οι μουσικοί, πιστεύω ότι σε ένα μεγάλο μέρος είναι θέμα εμπορικό, του στυλ, να λέει ο πιτσιρικάς "κοίτα πόσο μάγκας είμαι που ακούω death metal και δεν φοβάμαι τα καυτά καζάνια της κάλασης", δεν (κατα)κρίνω ούτε αυτό, αφού έχω περάσει κι εγώ απο αυτό το στάδιο σαν πιτσιρικάς.. Τώρα τον αν αυτοί πιστεύουν στο Θεο, στο Μωάμεθ ή τον σατανά η στον φούφουτο, δε με απασχολεί.. προσωπική τους υπόθεση. Πάντως, υπόσχομαι απο τον Παράδεισο που θα είμαι, να τους επισκέπτομαι στην κόλαση να τους κάνω δώρο κανέναν ανεμιστήρα :lol:lol:lol:lol:lol:

Όσον αφορά βέβαια το τρίτο μέρος, κάθε γενίκευση οδηγεί σε φαιδρά αποτελέσματα, και έτσι χάνουν και το ελάχιστο δίκιο που μπορούν να έχουν..

Επισκέπτης
Δημοσ.
Καλά' date=' δεν μας έφτασαν όσοι έλεγαν ότι οι δαίμονες είναι κριμένοι στα cd, τώρα έχουμε και εσένα να μας λες ότι είναι κριμένοι στην εκκλησιά !!!!

Πουθενά δεν είναι, όλα είναι σαχλαμάρες και υπερβολές του ενός και του άλλου, για διαφορετικούς σε κάθε περίπτωση λόγους ... αυτό που ακόμα δεν έχω καταλάβει εγώ, είναι αν το συγκεκριμένο συγκρότημα έκανε επίτηδες τον στοίχο του έτσι, ή αν είναι urban legent η υπόθεση

Και αν το έκανε, ήταν για διαφήμιση ? να γίνει γνωστό από τη φασαρία, ή υπάρχει και τίποτα άλλο από κάτω?[/quote']

Αφου εσυ ΑΥΤΟ καταλαβες απο αυτο που ειπα, προφανως δε χρειαζεται να σου εξηγησω επιπλεον...

Δημοσ.

τα ειπαμε ολα μαλλον ηδη, απ'οτι διαβασα αλλα συνοψιζοντας βγαζουμε τα εξης

Αν θελω να λατρεψω τον σατανα δε θα παρω τον δισκο της μαρινελλας η των Λεντ ζεπελιν και να ψαξω τροπους για να τον ακουσω αναποδα,υπαρχουν συγκροτηματα που τα λεν καθαρα και ξαστερα,χωρις κοπο!!

Αν ακολουθησετε τα links που εχουν τα παιδια απο την αρχη ολου του θεματος και βγειτε στη σελιδα που παιζει αναποδα ζεπελιν,ειναι οντως λιγο ανατριχιαστικο,αλλα σκεφτειτε οτι αν δε σας εδιναν τους "στιχους" φατσα φορα,δε θα βγαζατε κανενα νοημα ποτε!!!Κι αν πατε απο την ιδια σελιδα στο αντιστοιχο κομματι των Queen που υποτιθεται οτι λεει για μαριχουανα κτλ ειναι απλα για γελια...

Ολες οι θρησκειες εχουν "αρρρωστους" οπαδους η διαφορους εξτρεμιστες που προσπαθουν να καθοδηγησουν συνειδησεις με οποιο τροπο μπορουν.Αν αυτος ο συγκεκριμενος τροπος σας φαινεται χαζος ειναι επειδη δεν ειμαστε εμεις ο στοχος αυτης της "επιχειρησης",αλλα ειναι τα θυματα.

Ακουω και το number of the beast ευχαριστα αν και σεβομαι τις επιφυλαξεις που εκφραζει ο Sadako και δεν εχω σφαξει κανεναν ακομα σαν θυσια στο Σατανα.Δεν ειναι ευκολο να βρουμε και παρθενες αυτες τις μερες.....(δεχομαι προσφορες ομως) χε,χε,χε,χε!!!

Δημοσ.
έχω "απορρίψει" κάποια τραγούδια για αυτό το λόγο. πχ, το number of the beast, παρόλο που το έχω, [b']δεν το έχω ακούσει ούτε μία φορά..[/b]

Αυτά είναι.

FYI το death δεν ασχολείται ιδιαίτερα με σατάνια κτλ. αν εξαιρέσουμε τους Deicide.

Δημοσ.

Παρόλα αυτά, πιστεύω ότι ισχύει η άποψη, ότι τα ανάποδα μηνύματα είναι η γλώσσα του μυαλού, τα μηνύματα αυτά πηγαίνουν στο υποσυνείδητο του ανθρώπου κατευθείαν.

Και δεν είναι ότι θα πάθουμε κάτι αν τα ακούμε αλλά γιατί να υπάρχουν? Τυχαίο είναι?

Και γιατί τα βρίσκουμε μόνο σε τραγούδια πολύ γνωστά?

Και δεν μιλάμε μόνο για σατανικά μηνύματα αλλά και άλλα που λένε πχ "αυτός είναι τέλειος", "αυτό είναι τελειο τραγούδι," "είναι ωραίο να καπνίζεις μαριχουάνα" και τέτοια, τα οποία επηράζουν το γούστο μας, τις απόψεις μας... (δείτε : http://www.reversespeech.com/music_reversals.htm)

Μέχρι και στο τραγούδι των pokemon η ανάστροφή αναπαραγωγή λέει : "I love Satan", για να καταλάβετε με τι μεγαλώνουν τα παιδιά......

Δημοσ.

Σωστός ο fotisman. Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας? Ούτε μουσική δεν μπορούμε να ακούσουμε, ούτε τηλεόραση να δούμε χωρίς να ανησυχούμε για την πνευματική τους υγεία, αλλά και την δική μας ακόμη! Πρόσφατα είδα ένα documantery όπου έδειχνε καρέ καρέ το χορευτικό της Έλενας Παπαρίζου στην Eurovision, και έδειχνε ολοφάνερα το εξής: Αν έπαιρνες όλα τα χτυπήματα του αριστερού της τακουνιού σε αλληλουχία Fibonacci, δηλαδή, το πρώτο χτύπημα, μετά το αμέσως επόμενο, μετά το 2ο, μετά το 3ο, μετά το 5ο κτλ (του αριστερού ΜΟΝΟ ποδιού) και τα αντιστοιχούσες με το πρώτο γράμμα της λέξης που τραγουδούσε εκείνη την στιγμή, έβγαινε συνεχώς η φράση ΠΕΧΤΟΝ ΝΑ ΙΣΙΟΣΙΣ του οποίου το νόημα αν και άγνωστο, γεννά πολλές υποψίες.

Δημοσ.

Lucifer mate... τι πράγματα είναι αυτά??? Νομίζω ότι το μήνυμα της χορογραφίας της κυρίας Παπαρίζου αντιγράφει ξεδιάντροπα τον συμπαθέστατο γενειοφόρο κύριο Andy Cairns! Μερικές ιδέες τελικά αντέχουν πραγματικά στον χρόνο! :P :p :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...