Προς το περιεχόμενο

Led Zeppelin-The Satanic Messages

bakaliaros2002

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω ότι οι KISS ήταν "Knights In Satan's Service" :P

Πάντως στο Hotel California (που είναι από τα πιό αγαπημένα μου τραγούδια) μόνο κρυμμένα δεν είναι τα μηνύματα.

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και αν θυμάμαι καλά WASP: We Are Satans People

Το ντοκυμαντέρ που λέτε (με Judas Priest, Twistet Sister κτλ) το βάζει η ΕΤ3 σε τακτά χρονικά διαστήματα (το έχω δει 3-4 φορές τα τελευταία 2 χρόνια). Αναρωτιέμαι ποιός κάνει το πρόγραμμα σε αυτό το κανάλι (και που τα βρίσκει αυτά)... :)

Δημοσ.
WASP = We Are Sexual Perverts

Αυτή είναι η σωστή, έτσι; Αυτή που λέω είναι μια από τις πολλές "σατανιστικές" εξηγήσεις πάντως... Μου είχαν πει και άλλες αλλά...ένα μυαλό βράδυ πρωί...

Δημοσ.

Παιδιά πάντα παίζει και η προφανής ερμηνεία....WASP=σφήκα

Αν και του Lucifer είναι πιο πιθανή για τα εν λόγω άτομα :P

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μπα ...δε πρεπει να ανησυχει κανεις μηπως και ...δαιμονιστει απο τα ροκ τραγουδια. Ηταν παντοτε γνωστο και με τα προσφατα γεγονοτα το εμπαιδωσαμε ολοι μας οτι οι δαιμονες ειναι μεσα στα μοναστηρια και στις επισκοπες μεταμφιεσμενοι σε αρχιμανδρυτες και μητροπολιτες.

Ας αφησουν λοιπον το ροκ στην ησυχια του και ας κοιταξουν τα δικα τους τα χαλια ...

Δημοσ.
Ηταν παντοτε γνωστο και με τα προσφατα γεγονοτα το εμπαιδωσαμε ολοι μας οτι οι δαιμονες ειναι μεσα στα μοναστηρια και στις επισκοπες μεταμφιεσμενοι σε αρχιμανδρυτες και μητροπολιτες.

Ας αφησουν λοιπον το ροκ στην ησυχια του και ας κοιταξουν τα δικα τους τα χαλια ...

Καλά, δεν μας έφτασαν όσοι έλεγαν ότι οι δαίμονες είναι κριμένοι στα cd, τώρα έχουμε και εσένα να μας λες ότι είναι κριμένοι στην εκκλησιά !!!!

Πουθενά δεν είναι, όλα είναι σαχλαμάρες και υπερβολές του ενός και του άλλου, για διαφορετικούς σε κάθε περίπτωση λόγους ... αυτό που ακόμα δεν έχω καταλάβει εγώ, είναι αν το συγκεκριμένο συγκρότημα έκανε επίτηδες τον στοίχο του έτσι, ή αν είναι urban legent η υπόθεση

Και αν το έκανε, ήταν για διαφήμιση ? να γίνει γνωστό από τη φασαρία, ή υπάρχει και τίποτα άλλο από κάτω?

Δημοσ.

Ξέρω εγώ? εκτός από διαφήμιση μπορεί να είναι μόδα και να το κάνουν και άλλοι για να φανούν πιο cool ... μπορεί να το έκαναν για πλάκα ... μπορεί για αντίδραση σε κάτι , κλπ κλπ .

Δεν έχω ιδέα, αλλά αν τελικά δεν είναι urban legent , έχει ακούσει κανείς τίποτα, ή υποθέτει γιατί θα μπορούσαν να φτιάξουν κάτι τέτοιο ?

Δημοσ.

ΤΥΧΑΙΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΦΡΑΣΕΙΣ....ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ!!!!!

(δεν ειναι ακριβώς "φωνάζω" τα παραπάνω...πιο πολύ σε "ΞΕΚΟΛΑΩ" φέρνει!!) :-D

Δημοσ.

Εχει δίκιο ο Godfath3r!!! Τι λέμε τόση ώρα ρε παιδιά? :?

Απλά υπάρχουν κάποιοι εντελώς καμένοι θεόπληκτοι που δεν έχουν τι άλλο να κάνουν στην ζωή τους και κάθονται και γυρνάνε γνωστά τραγούδια ανάποδα περιμένοντας να ανακαλύψουν δεν ξέρω κι εγώ τι, τον θησαυρό του Σoλομώντα...Συχνά πυκνά σκάει και μια τέτοια φήμη (έτσι...έτσι..., για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι :wink: ) αλλά πλέον έχει γίνει εκνευριστική η κατάσταση!

Οκ, στην τελική όσοι θέλουν ας πάνε να ακούνε απ'το πρωί μέχρι το βράδυ ψαλμούς και λειτουργίες και να μυρίζουνε όλη μέρα λιβάνια και θα δούμε στο τέλος ποιός θα χαζέψει πρώτος! :wink: :wink: :wink:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...