Προς το περιεχόμενο

Led Zeppelin-The Satanic Messages

bakaliaros2002

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παλιά ξινά σταφύλια... :wink: Γνωστό!

Όποιος έχει τον δίσκο σε βινύλιο αποκλείεται να μην το έχει παίξει ανάποδα! Με τόσο σάλο που είχε γίνει πριν καμιά 10αριά χρόνια...

Όπως και σε ένα σωρό άλλα τραγούδια... Τώρα το πόσο θέλει κάποιος να ακούσει λέξεις και ακόμα παραπάνω να φτιάξει και πρόταση με τις τυχαίες (???) αυτές διακυμάνσεις της φωνής είναι άλλο θέμα!

Πάντως όσοι το ακούμε τόσα χρόνια δεν πάθαμε και τίποτα ούτε σφάξαμε κανένα! :razz:

Όσοι έχουν το hobby να ψάχνουν για τέτοια "σατανιστικά" και απόκρυφα μυνήματα ας ακούσουν στην τελική τίποτα από Mayhem, Darkthrone, Emperor, Immortal, Dimmu Borgir, κτλ (Νορβηγική Black Metal σκηνή) που ότι λένε το λένε στα ίσα και δεν χρειάζεται να γυρίσεις το δίσκο ανάποδα για να τα ακούσεις!

ps. και τους τελευταίους τους ακούγαμε πριν από 5-10 χρόνια και πάλι δεν πάθαμε τίποτα! :wink:

Δημοσ.

Συμφωνώ κι εγώ με τον hugelacky! Κάθε λίγο και λιγάκι, μας ζαλίζουν με τέτοιου τύπου μαντάτα! Θυμάμαι και τον θόρυβο που έγινε με τους Eagles και το πολυαγαπημένο 'Hotel California'! Όποιος θέλει να δώσει άλλου τύπου ερμηνεία στους στίχους ενός κομματιού, είναι επειδή δεν έχει τι να κάνει!

Το 'Stairway To Heaven' των Led Zeppelin είναι απ'τα κομμάτια που υπεραγαπώ' δεν έπαθα τίποτα ακούγοντάς το ή σιγοτραγουδώντας το!

Ας είμαστε και λίγο σοβαροί! Έλεος! :lol:

Άλλωστε και η υπογραφή του 'μπακαλιάρου 2002' τα λέει όλα:

tis kontis tis tsoulas ta malia tis ftene....TEEEEeeeEEEeeeEEEEeeeEEe

:grin: :grin: :grin: :grin:

Δημοσ.

Για να καταλάβω ρε παιδιά, αυτό που λέει το link , είναι urban legend ή συμβαίνει πραγματικά ?

Και κάθισε το συγκρότημα , και έφτιαξε τον στοίχο έτσι ώστε όταν το παίζεις ανάποδα να μοιάζει με σατανιστικό στίχο ?

Υπάρχουν και άλλα τέτοια με άλλα συγκροτήματα , που έχουν ναζιστικά , ρατσιστικά , αναρχικά, ή ότι νομίζει ο καθένας τους ?

Αν το έκαναν, γιατί λέτε ? για διαφήμιση , για πλάκα γιατί είναι μόδα ?

Δεν το καταλαβαίνω εντελώς...

Δημοσ.

Καλά, το θέμα δεν είναι καινούργιο.. Θυμάμαι πριν ΠΟΛΛΑ χρόνια (πάνω απο 10), που είχα πετύχει ανάλογη εκπομπή στο ραδιόφωνο, που είχε αναφέρει αρκετά άλλα τραγούδια, μάλιστα και ελληνικά. Θυμάμαι και ένα της Μαρινέλλας, (νομίζω ένα που λέει "Κι ύστερα κι ύστερα, μα δεν υπάρχει ύστερα...", που ανάποδα έλεγε "σατανάς μας ζει...σατανάς μας ζει...", κάτι του Παπακωνσταντίνου, ή το "Another one bites the dust" των Queen, που ανάποδα έλεγε "It's fun to smoke marijuana".. Τώρα το κατά πόσο ισχύει αυτό, και κατά πόσο είναι κάτι στο οποίο θα έπρεπε να του δώσουμε σημασία, είναι κάτι που σηκώνει μεγάλη κουβέντα (δεν κρύβω ότι με είχε απασχολήσει κάποια στιγμή).. Πάντως εγώ ακούγοντας τα αυτά πάνω απο 15 χρόνια, είμαι μια χαρά, με τα κερατάκια μου και όλα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Σοβαρά τώρα, θα με ενδιέφερε να συζητηθεί το θέμα στο forum, όχι τόσο αυτών των ανάστροφων μηνυμάτων, αλλά γενικά των συμβολισμών και "προκλητικών" στίχων στα τραγούδια. Έχω κι εγώ να πω κάποια πράγματα, αλλά τώρα δεν έχω κουράγιο, γιατί ψάχνα ανάστροφα μηνύματα στα βιβλία των μαθηματικών(καταραμένη εξεταστική). ΑΥΤΑ κι αν είναι σατανικά :twisted: :evil: :twisted: :evil: :roll: :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

http://www3.telus.net/jefmil/stairwaybackwards.htm

^^ lol, ο τύπος όταν το είχα βρεί παλιότερα είχε 3-4 τραγούδια! Τώρα έχει ίσα με 10! Έλεος ρε, λες και όταν το ακούς κανονικά λαμβάνεις μηνύματα που θα εμφανίζονταν αν έπαιζαν ανάποδα.

Πάντως έχει πλάκα να ψάχνεις "κρυφά μηνύματα" πρεσβευτών-του-Σατανά (φτου-φτου-φτού)με-τη-μορφή-τραγουδιστών-μακρυμάλλιδων-γιεγιέδων-πάνκιδων-βρωμιάρηδων-διεστραμένων-μυαλών. :razz:

Δημοσ.

Σε μερικά τραγούδια χρειάζεσαι πάντως μεγάλη φαντασία, για να σκεφτείς αυτά που ισχυρίζονται αυτοί που τα γυρίζουν ανάποδα.."The people war beside me" ούτε καν που το διακρίνεις...Οτι να'ναι...!!Ακούστε τα τραγούδια κανονικά!!Get a life...

(Eννοείται πως δεν αναφέρομαι σε εσάς guys, αλλά σε αυτούς που κάθονται και τα ψάχνουν..)

Δημοσ.
Για να καταλάβω ρε παιδιά' date=' αυτό που λέει το link , είναι urban legend ή συμβαίνει πραγματικά ?

Και κάθισε το συγκρότημα , και έφτιαξε τον στοίχο έτσι ώστε όταν το παίζεις ανάποδα να μοιάζει με σατανιστικό στίχο ?

Υπάρχουν και άλλα τέτοια με άλλα συγκροτήματα , που έχουν ναζιστικά , ρατσιστικά , αναρχικά, ή ότι νομίζει ο καθένας τους ?

Αν το έκαναν, γιατί λέτε ? για διαφήμιση , για πλάκα γιατί είναι μόδα ?

Δεν το καταλαβαίνω εντελώς...[/quote']Κοίτα...αλήθεια είναι, άλλοτε οι αντίστροφες "λέξεις" είναι τυχαίες διακυμάνσεις της φωνής και πρέπει να το τραβήξεις απ' τα μαλλιά για να βγάλεις πρόταση με κάποιο στοιχειώδες νόημα, και άλλοτε επίτηδες ανάλογα με την ιδεολογία του κάθε group(Υπάρχουν και άλλα τέτοια με άλλα συγκροτήματα , που έχουν ναζιστικά , ρατσιστικά , αναρχικά, ή ότι νομίζει ο καθένας τους ?). Αλλά αυτά είναι σχεδόν όλα στην κανονική φορά, τα ακούς κανονικά και τα έχουν γραμένα και στο βιβλιαράκι με τους στίχους!

Πριν καμιά 15αριά χρόνια είχαν βγεί και κάτι βιβλία από κάτι καμμένους αιρετικούς χριστιανούς (Σκυμνοί, και μια άλλη ομάδα που δεν θυμάμαι), τα είχα διαβάσει, έλεγαν πόσο επικύνδυνο είναι το ροκ για την νεολαία κτλ...πολύ γέλιο λέμε!

Είχα δεί και ένα ντοκιμαντέρ τότε για τους Judas Priest αν θυμάμαι καλά τους οποίους είχε πάει στο δικαστήριο μια μητέρα ενός αμερικάνου έφηβου που αυτοκτόνησε. Γυρίσανε πολλά τραγούδια τους αντίστροφα στο δικαστήριο και το μόνο που βγάλανε καπώς πιο καθαρά απο τ'άλλα είναι : τι ωραία που είναι η ροζ καρέκλα μου, μου αρέσει πολύ να μασάω τσίχλα!(ή κάτι πολύ παρόμοιο...) :-P :grin: :-P

Όπως είναι προφανές αθοώθηκαν...

Εντάξει ρε παιδιά... καλός, χρυσός ο εγκέφαλος μας, αλλά μην το παρακάνουμε...ακούει μόνο κατά την κανονική και όχι κατά την αντίστροφη φορά του ήχου!

Και εκτός των άλλων και τα Black Metal group ή ακόμα και οι Marilyn Manson, Slipknot, Slayer και ένα σωρό άλλοι που τα λένε κανονικά τι κατάφεραν? Για να επιρρεαστείς πρέπει να το θέλεις, και να είσαι και λίγο ανισόρροπος, δεν σου φταίει το κάθε συγκρότημα και οι στίχοι του! Και αυτό το λέω με την ίδια ακριβώς λογική που όταν βλέπεις σε ενα ντοκιμαντέρ με ιθαγενείς ανθρωποφάγους, μια ινδουιστική τελετή, ή μιά ταινία με σφαγές κτλ, δεν γίνεσαι ούτε ανθρωποφάγος, ούτε ινδουιστής, ούτε βγαίνεις στο δρόμο και αρχίζεις να σκοτώνεις κόσμο....Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο δεν γίνεσαι και σατανιστής απο την μουσική! :wink:

Δημοσ.

Hugelacky, εγώ είχα δει σε εκπομπή ότι είχαν κατηγορήσει (και είχαν πάει στα δικαστήρια) τους Twisted Sister. Βέβαια, αν θυμάμαι καλά, δεν είχε καμία σχέση με ανάστροφα μηνύματα και τέτοια, αλλά με τους στίχους τους και κατά πόσο αυτοί διεφθείρουν τους νέους και άλλα παρόμοια..

Για τα ανάστροφα μυνήματα και άλλα τέτοια, παρόλο που δεν τους δίνω "άμεση" σημασία (γι'αυτό και δε με έχει εμποδίσει να έχω ακούσει το Hotel California περίπου 35.643.321 φορές στη ζωή μου), δεν μπορώ να τα αποκλείσω εντελώς, επειδή δεν ξέρω πως ακριβώς λειτουργούν μέθοδοι πλύσης εγκεφάλου, υποσυνείδητα μηνύματα κτλ, που κανείς δε νομίζω να μπορεί να αρνηθεί την ύπαρξη τους.. Το κατα πόσο μπορεί να εφαρμόζονται τέτοιες μέθοδοι στη μουσική είναι άλλο θεμα. Κάτι τέτοια φυλλάδια που αναφέρεις είχαν πέσει και στα χέρια μου κάποια στιγμή, που ανέλυαν το AC DC σαν Alive Christ Dead Christ, ή τους KISS σαν Kids In Search of Satan ή κάτι τέτοιο. (καλά, εκεί που είχα αρχίσει κάπως να το σκέφτομαι, βλέπω να σχολιάζει σαν σατανιστικό εξώφυλλο το Slaves and Masters απο Deep Purple, και καταρρίφθηκαν όλα.. Δηλαδή όκ, με τέτοια "σατανιστικά" παραμύθια μεγαλώσαμε όλοι αν είναι έτσι, με μάγισσες και δράκους)

Αν προσπεράσουμε το "αποκρυφιστικό" μέρος, συμφωνώ μαζί σου ότι πρέπει να είσαι κομματάκι ανισόρροπος για να βγεις και να αρχίζεις να σφάζεις κόσμο μόλις δεις το "American Psycho" (τεράστεια μ@λ@κία), αλλά πιστεύω ότι η μουσική είναι κάτι που σε επηρεάζει, σε μικρό ή μεγάλο βαθμό.. Δηλαδή σίγουρα πιστεύω ότι αν κλείσεις 2 άτομα σε ένα δωμάτιο και στο ένα βάλεις να ακούει όλη τη μέρα κλασσική μουσική, ενώ στο άλλο death metal, το ένα θα βγει ήρεμο, και το άλλο θα θέλει να σπάσει ότι βρει μπροστά του..

Δημοσ.

Έχεις ακούσει τα 24 καπρίτσια του Paganini, ή τα πιο "φεύγα" του Prokofiev? ;p

Πάντως ακόμη και ο θείος Ozzy είχε κατηγορηθεί για την αυτοκτονία ενός βλαμμένου, εξαιτίας ενός τραγουδιού ονόματι Suicide Solution. Αλλά αυτό είχε τα μηνύματα σε κανονική φορά, δεν ήταν true ;p

Όσον αφορά τους κινδύνους του rock:

Αρχικα εμφανιστηκε ο ορος ποπ-ροκ.Ποπ σημαινει ξηρος κροτος.Ροκ σημαινει κουνιεμαι περα δωθε.

Λιγο αργοτερα ακουγεται ο ορος ροκ-εντ-ρολ ......... εξαλλου στην καθομιλουμενη αμερικανικη γλωσσα ροκ-εντ-ρολ σημαινει πορνεια.

Ο ρυθμος της χαρντ ροκ σφυροκοπα με επιμονη ολες τις συγκινησιακες

δονησεις,σωματικες και ψυχολογικες,με τετοιο τροπο ωστε να διεγειρει το νευρικο συστημα των ακροατων και κυριως να παραλυει τη διανοητικη διαδικασια της συνειδησης.Ο ρυθμος της χαρντ ροκ επινοηθηκε ετσι ωστε να ερεθιζει τα σεξουαλικα ενστικτα.

Πανκ σημαινει σαθροτητα,σαπιλα.Σκοπος του νεου αυτου κυματος ειναι να οδηγησουν τους νεους στην αυτοκτονια,στην ομαδικη βια και στους συστηματικους φονους.

ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ ΤΗΣ ΡΟΚ

...........

Η ρέγγε.Ειναι αμερικανικο ειδος και θυμιζει γεωργο που χτυπα αδειους ντενεκεδες για να φυγουν τα πουλια απο τα σπαρτα του.

Η ραπ .Πολυ ατεχνο,αφρικανικο ειδος που σε μεταφερει στη χωρα των Ζουλου και της ζουγκλας.

Η χεβυ μεταλ......εχει εισχωρησει βαθεια στη μαγεια και στο σατανισμο.

Η ψυχεδελεια.Λεγεταιετσι γιατι βγαινει μεσα απο την ψυχη των τραγουδιστων μετα απο μια γερη δοση LSD που ειναι ναρκωτικο παραισθησιογονο.

Τελος αναφερουμε και την θραζ μεταλ που ειναι ενα ειδος χεβυ μεταλ.Θραζ σημαινει σκουπιδια.

Η μουσικη (ροκ) σε γενικες γραμμες ειναι ενα ηχητικο πανδαιμονιο απο νοτες,υστερικες τσιριδες,αναρθρες κραυγες,ουρλιαχτα.Ειναι χωρις αξια,αξεστη και βρωμικη.

Ψυχολογικα αποτελεσματα :

Αλλαγη των συγκινησιακων αντιδρασεων που κυμαινονται απο ελλειψη μεχρι την ανεξελεγκτη βια.

............

Αξιοσημειωτη μειωση του ελεγχου διανοησης και θελησης στις υποσυνειδητες ωθησεις.

Υπερδιεγερση νευρο-φρενικη που προκαλει ευφορια,ταση για υπνωτιστικη

υποβολη,υστερια και παραισθηση.

Υπνωτικη κατασταση,που μεταβαλλει το ατομο σε ενα ειδος ρομποτ.

............

Αυτο-ακρωτηριασμος,αυτο-σφαγιαση και αυτο-τιμωρια κυριως σε μεγαλες συγκεντρωσεις.

Ακομα...μισος,θυμο,ζηλια,εκδικηση και σεξουαλικοτητα.

Αναστροφη καλυψη των δισκων

Σε δισκο του συγκροτηματος "Λεντ Ζεπελιν" στην αντιστροφη ακροαση ακουγεται:"Πρεπει να ζησω για το Σατανα".

...........

Σε δισκο των "Κουιν" στην αντιστροφη ακροαση ακουγεται:"Αρχισε να καπνισεις μαριχουανα".Δεν ηταν και μικρη η επιδραση αυτου του υποσυνειδητου μηνυματος.Οι φοιτητες της Αμερικης επεφταν με τα μουτρα στη γη και βοσκουσαν σαν τα ζωα μαριχουανα.

............

Σε δισκο της Μαντονα ακουμε το μηνυμα στο αντιστροφο γυρισμα:"Ακουσε με Σατανα" και κατι αλλο εντελως ακατανοητο "ουκ νουκ".Το ουκ νουκ δεν σημαινει τιποτα.Εχει ομως την ικανοτητα σε συνδυασμο με την πνιχτη μουσικη που ακουγεται συγχρονως,να υποβαλλει τοσο τον ακροατη,ωστε να τον καθηλωνει στην καρεκλα του.

.........

Στο τραγουδι του Παπακωνσταντινου "Ασε με να κανω λαθος" ακουγεται αντιστροφως "Ω,θα μιλησω με το νεκρο...η ψυχη μου καλω εσας".

Στο τραγουδι του Χατζη "Παλια Εδεμ" ακουγεται αντιστροφως "ζω εγω...θα γινουμε αθεοι".

Ακομα στο τραγουδι της Μαρινελλας "κι υστερα μα δεν υπαρχει υστερα" ακουγεται ολοκαθαρα "Σατανας μας ζει,Σατανας μας ζει...".

Ροκ και sex.

Ολα τα συγκροτηματα και ολοι οι τραγουδιστες,ως κυριο περιεχομενο τους εχουν το sex.Εξ αλου και η ιδια η λεξη ροκ σημαινει πορνεια.

............

Σκοπος του "Λαμπάντα" ειναι να ξυπνησει στο παιδι των 10 και 12 ετων,το σεξ και τον ερωτισμο.

Το "Λαμπαντα" δε συμβολιζει απλως το σεξ,αλλα ειναι η σεξουαλικη πραξη υπο τυπον χορου.Γι'αυτο το μονο που δεν μπορει να σου εγγυηθει ειναι η ηθικη σου ακεραιοτητα.

...............

Ροκ και ναρκωτικα.

Οι στιχοι της ροκ μιλουν για τι αλλο ;Για ναρκωτικα.Και δεν κανουν απλα καποιες αναφορες στα ναρκωτικα,αλλα με παραδειγμα τους μας διδασκουν να δοκιμασουμε και εμεις.

...........

Τα συγκροτηματα στην πλειοψηφια τους καθως και μεμονωμενοι τραγουδιστες ειναι μελη της σατανικης εκκλησιας.Οταν παραγουν ενα δισκο,κανουν ολοκληρες τελετουργιες που περιλαμβανουν και ανθρωποθυσιες.....

οταν κουβαλατε στο σπιτι σας ενα δισκο που εχει υποστει μαγια φερνετε

στο σπιτι σας αναποφευκτα και το δαιμονα.....

Γι'αυτο μην εκπληττεσθε,οταν δητε κατι να αλλαζει στον εαυτο σας με την ακροαση καποιων δισκων.Τα αποτελεσματα της δαιμονικης επηρειας ειναι:

1)η οξυθυμια

2)το πνευμα επαναστασης

3)το ασεμνο λεξιλογιο

4)οι βλασφημιες

5)τασεις βιας,ανθρωποκτονιας και αυτοκτονιας

...........

Ο Καρλος Καστεναντα ειναι ειδικος των αποκρυφων επιστημων και δημιουργος του ροκ συγκροτηματος "Eagles".

Σε εκφραζουν ;

Μολις αρχισαν οι ροκαδες να φορουν μαυρα,αμεσως κι εδω μαυρισε ο τοπος.Και καλα αυτοι εχουν τους λογους τους και φορανε μαυρα.Τους διαταζει το αφεντικο τους,ο Διαβολος για να μοιαζουν στο χρωμα.Εσυ

γιατι το φορας ; Εκτος κι αν θελγεσαι απο το μαυρο χρωμα του Σατανα.

.........

Οσοι ακουνε ροκ ακουνε για να "μαστουρωνονται" και οχι για να διασκεδαζουν. Θα μου πειτε κανουν συναυλιες εναντιον του Ειτζ.Μαλιστα.Καλα που μας εισηγαγαν το Ειτζ για να το διωξουν τωρα με τις ερωτικες συναυλιες τους.

Ανελαβε τις ευθυνες σου

Η ροκ ειναι σατανικο κατασκευασμα.Διαλεξε τωρα τον αφεντη που θελεις να λατρεψεις.

.......

Η ροκ λατρευει το Σατανα.Το ιδιο κάνεις και συ οταν ακους ροκ.

ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ "ΜΟΥΣΙΚΗ ΡΟΚ",

Ελενης Ηλ.Δαδη , Εκδοσις Δ'- Χριστιανικες Ομαδες Θεσσαλονικης "Οι σκυμνοι" 1991.

Δημοσ.

Ήμαρτον... Μιλάει ο χριστιανοευραίος για ηθική... Που αν δεν είχαν ανάγκη να καθοδηγούν τις μάζες θα μας μαμούσαν όσο πιο σκληρά μπορούν (και χωρίς σάλιο, να τσούξει).:P

Δημοσ.
Μολις αρχισαν οι ροκαδες να φορουν μαυρα,αμεσως κι εδω μαυρισε ο τοπος.Και καλα αυτοι εχουν τους λογους τους και φορανε μαυρα.Τους διαταζει το αφεντικο τους,ο Διαβολος για να μοιαζουν στο χρωμα.Εσυ

γιατι το φορας ; Εκτος κι αν θελγεσαι απο το μαυρο χρωμα του Σατανα.

Σατανιστές και οι παπάδες δηλαδή! :shock:

Να πω την αλήθεια, το είχα υποψιαστεί εδώ και καιρό... :mrgreen:

EDIT: Το ΘΕΛΩ αυτό το βιβλίο!!!

Δημοσ.

darkkin lol !!! Κι εγώ το ίδιο είχα πεί για τους παπάρες(...εεε σόρυ παπάδες εννούσα :P) τότε που το διάβασα!

Lucifer το έχεις βρεί κάπου ολόκληρο το βιβλίο? Αν ναι, το θέλω, pm me... :wink:

@ Sadako :

Για τα ανάστροφα μυνήματα και άλλα τέτοια, παρόλο που δεν τους δίνω "άμεση" σημασία (γι'αυτό και δε με έχει εμποδίσει να έχω ακούσει το Hotel California περίπου 35.643.321 φορές στη ζωή μου), δεν μπορώ να τα αποκλείσω εντελώς, επειδή δεν ξέρω πως ακριβώς λειτουργούν μέθοδοι πλύσης εγκεφάλου, υποσυνείδητα μηνύματα κτλ, που κανείς δε νομίζω να μπορεί να αρνηθεί την ύπαρξη τους..
Για την πλύση εγκεφάλου που λες: Αν υπάρχουν όντως και λειτουργούν τα υποσυνήδητα μηνύματα (μέσω των αντίστροφων μηνυμάτων), τότε δεν χρειάζεται να τους δώσεις σημασία! Αφού υποτίθεται οτι λειτουργούν υποσυνείδητα, θα σε επιρρεάσουν έτσι κι αλλιώς! Εσύ έχεις παρατηρήσει καμιά τέτοια αλλαγή? Δε νομίζω :wink:

Επίσης, KISS = Kids in Satan's Service & AC DC = Anti-Christ Death to Christ ! Δεν τα θυμάσαι καλά, lol... :-P :-P :-P

Δηλαδή σίγουρα πιστεύω ότι αν κλείσεις 2 άτομα σε ένα δωμάτιο και στο ένα βάλεις να ακούει όλη τη μέρα κλασσική μουσική, ενώ στο άλλο death metal, το ένα θα βγει ήρεμο, και το άλλο θα θέλει να σπάσει ότι βρει μπροστά του..
Φίλε μου το πιστέυεις οτι σε μένα συμβαίνει ακριβως το αντίθετο??? Δεν μπορώ να ακούσω με τίποτα κλασσική, με τσιτώνει απίστευτα, τρελά νεύρα όμως! Αντίθετα κοιμάμαι χαλαρά με το Roots (Sepultura) :grin:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...