Προς το περιεχόμενο

Yparxei tpt pou mporo na kano me ton dekth???

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

to zhthma einai aplo.<BR>xero polly liga, kai olo akouo DVB2000,humax, echostar, paparasat ktl.<P>katalavaino oti se olous tous dektes, h esto stis kartes (irdeto,seca...) ginontai kapoia tertipia pou allazoun merika pragmatakia.<P>rotao loipon, ti mporo na kano ston dekth mou (echostar 2110) apo auta pou synexos akouo (mia bolta sto satleo me trelane ta osa ginontai me tous dektes, symperilambanomenon kai ton echostar mesa)<P>serial port exei, pc exo, orexh yparxei.<BR>thelo tis gnoseis omos confused.gif" border="0 <BR>perimeno loipon ligh bohtheia.<P>ematha oti to DVB2000 mpainei mono se nokia h kati tetoio telos panton.<BR>tha yparxoun omos kai alla pou mporoun na ginoun.<P>programmer den exo kai den problepetai na agoraso prin ton iounio grin.gif" border="0<P>thnx in advance,<BR>Mandos cool.gif" border="0

Δημοσ.

ela re file mandos!!!o echostar den pernei dvb 2000 kai oute peirazete.to mono pou boreis na kaneis eine an ton sindeseis me to pc na kaneis anavathmisi tou logismikou tou(ade na vgei i 600 bas ke ginei ligo pio grigoros)(alla afto ginete ke meso doriforou)kai na peraseis ta settings!!asto diladi min asxoleisai.boreis omos na valeis ena cam seca kai na vlepeis ta seca me eidiki kartoula i na valeis ke ena cam euroirdeto ke na to metatrepseis se alphacrypt ke na vlepeis ta germanika.e ti allo thes na kaneis re fime mou?ta exeis ola re.o dektis einai apo tous kaliterous tis agoras!!ti ta thes ta dvb ke ta humax na pedevesai?afou ta exeis ola etoima.pare ena programmer kai eisai asteri

Δημοσ.

ok friend smile.gif" border="0<BR>den einai oti hthela kati to idiaitero<BR>apla gia to psaximo<BR>oso gia to update to ekana prin apo merikous mhnes<P>tora psaxno na katalavo ti kanei to monitoring smile.gif" border="0<P>be well friend

Δημοσ.

file satkiller epidi vlepo oti eise atomo pou ksereis kapoia pragmata gia to hobby den tha eprepes na les oti o echostar 2110 einai apo tous kaliterous tis agoras these to oti einai apo tous pio oikonomikous tis agoras den mporei na sigrithei toulaxiston apo tin prosopiki mou apopsi oute sto elaxisto me to dvb kai tous humax ti thetika mporeis na mou peis gia auton ton dekti den ksero ego pou ton exo doulepsei kontepsa na ton spaso gia dekti pio argos dektis den pisteuo na iparxei ston xirismo akomi dektes pou den tous kserei i mana tous pane sfentona.ayta filika kai xoris na pareksigitho

Δημοσ.

file mou satuser simfono mazi sou 100%!!<BR>to exo grapsei se paliotero post mou oti gia ta lefta tou eine poili kalos!ke fisika iparxoun ke dektes opos px samsung202 o opoios paei sfedona!!ke poloi alloi.to meionektima tou echo eine oti eine argos!pados eine poli efkolos sto xeirismo tou,to via to ensomatomeno tou pezei ta pada,ke exei ke 2 ci.exei diladi oti zitaei enas erasitexnis me liga lefta!!tora o humax eine alli fasi !oute kouveda!o nokia me to dvb tou (exo douloepsei ton 9500)kalos alla tora pia "poli ligos"<BR>ego prosopika aftes tis imeres allazo dekti ke perno ton aston xena 2000!to apolito ergaleio!<BR>etsi eine re pedia!mi theorithei oti kanoume ke diafimisi!oti plironoume pernoume

Δημοσ.

eime sto perimene gia ton aston mias ke i adiprosopia den exei!!1akouson akouson!!tous diafimizei apo to kalokeri ke den exei dektes!!Elada to megaleio sou!!!pados exo ke ta filarakia pou me krazoune giati den perno humi!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...