radeon9700 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Enoite kai pwleite akoma to BF2 PANTOY se 1 dvd perneis ta panta expansion, booster packs, ta panta enoite stin sigklonistikh timh twn 50 euro
Gantalf_4 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Και εγω το πηρα Collectors με 50 ευρω απο πλαισιο κεντρο Θεσσαλονικης. Ειχε αρκετα κομματια ακομη...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Τι κατάσταση επικρατεί στους ελληνικούς σέρβερς; Aξίζει να δώσω 50 ευρά για να το παίζω online,ή γίνονται τα νεύρα μας τσατάλια όπως στο cs;
radeon9700 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 To bf2 epi to pliston pezete apo atoma mia kapias ilikias oxi toso apo anilika opws to css. Opote nomizw apantisa sto erotima sou
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Καλά, και στην δική μας ηλικία όμως, υπάρχουν λογιών λογιών περίεργοι. Το θέμα είναι πως αν είναι μέσα οι admins προσπαθούμε να μην αφήνουμε να γίνεται χαμός. Και γενικά οι περισσότεροι που έρχονται είναι γνωστοί πια. Καμιά φορά έρχεται και ο τυχαίος φασαριόζος.
radeon9700 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Opote to lene TS den einai kaneis admin ekei ? orea penoun phone kai mpenei ahahahha
S2Katana Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Ψηνομαι να το παρω, εχω και το BTF2142 αλλα δε μου αρεσουν πολυ τα οπλα...
Wolfidis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Καλά στο Pc με BTF2 k 2142 θα την βγάλουμε για τα επόμενα χρόνια? Δεν θα βγεί το BadCompany? Ευτυχώς δλδ που βγαίνει το CoD4!!
radeon9700 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 To badcompany den tha bgei mono gia consoles ?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Κοίταξα λίγο στο wikipedia και λέει πως το 1up.com είχε κάνει confirm για έκδοση για PC. Πως μου ξέφυγε; :?:
redlemon.gr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δεν υπάρχει άλλο game για μένα πέρα του BF2, απο την μέρα που βγήκε... παρόλα τα προβληματάκια με τα patches που είχε.... Και δεν υπάρχει και καλύτερο game να μπείς με 5 φίλους να κάνεις ένα squad, και να κινείσαι στον χάρτη... Αψογο.. Να πώ επίσης οτι το ελληνικό community, είναι ισως απο τους καλύτερους παίχτες που αντιμετωπιζω πάντα... και ποτέ δεν έχω δεί "βλαμένα"¨στους ελληνικούς σέρβερς.... Μην σας ξεγελάει η ξέφρενη δράση στα σοκάκια του Karkand και του Sharqi, το παιχνίδι έχει φοβερά στοιχεία στρατηγικής και τακτικής. player ID: Katafraktos
redlemon.gr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Ψηνομαι να το παρω, εχω και το BTF2142 αλλα δε μου αρεσουν πολυ τα οπλα... φίλε μου απο ότι εχω διαβάσει σε ξένα φόρουμς, το BF2, έχει πολύ καλύτερο gameplay, απο το 2142, αυτό στο λέω με κάθε επιφύλαξη γιατί δεν το έχω δοκιμάσει πέρα του demo....
radeon9700 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Kamia apolitos sxesi den exei to bf2 me to 2142, makran kalitero to bf2 gia auto kai san clan den endiaferthikame gia to 2142 Pantos gia tin plaka aksizei na to pareis sta 15 euro exei pesei i timi tou 2142 mpas kai to agorasei kaneis
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2007 Εμένα προσωπικά δεν με χάλαγε το 2142, είχε μερικά στοιχεία που μου άρεσαν πολύ: Tα όπλα του Titan (τα κανόνια από κάτω και το απόλυτο anti-air minigun από πάνω), η μικρή ρουκέτα που ρίχνει το assault rifle και διάφορα άλλα. Πάντως δεν έχει την ίδια αίσθηση το "αεροπλάνο" του 2142 (είναι μείγμα heli/jet άλλωστε), στο BF2 έχεις άλλη αίσθηση της ταχύτητας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα