Wolfidis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2005 άστα το sniper είναι πονεμένη ιστορία.... καλύτερα αν το δουλεύεις συχνά να ξεκλειδώσεις το καλό όταν μπορέσεις γιατί αυτό είναι νεροπίστολο... τα όπλα που έχουν οι αλλοι τα βλέπεις- τα ξεχωρίζεις- την ώρα που περνάνε από κοντά σου οι παίκτες καθώς τα κρατάνε στα χέρια.... ή όταν τους σκοτώσεις πατάς G πάνω από την κλάση του (βαλιτσάκι που αφήνει πίσω) να δεις τι όπλο είχε ο έτσι που έφαγες
ntsili Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 'Εχει πάρει κανείς πάνω από ένα rank στο παιχνίδι?? ...λίγο πονεμένη ιστορία, χεχεχε! Βέβαια έχω δει άτομο σε server που είχε φτάσει στο 4ο ή στο 5ο !!! Μιλάμε κουφάθηκα όταν σκέφτηκα πόσες χιλιάδες πόντους θα είχε πάρει (και πόσους μήνες θα έχει μείνει άυπνος)
radeon9700 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Egw thelw 4000 pontous gia to trito rank xixixixi
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Εγώ πάω με το πάσο μου. :-P
greeneye Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 lipn eklepsa ena oplo SNIPER apo enan Sniper pou ksekiliasa me to maxairi (xixi) Eixe to kseklidomeno...re paidia proth fora eriksa me ayto.....po po to aplo pou exoume emis ine kiriolektika NEROPISTOLO !!!!!!!!!!!!!!!!!!! me ayto milame teleio shmadi kai sto kefali mia kato,eskisa 7 atoma gia PLAKA afou otan erixna mia epefte kseros kai oxi me 3-4 opos prin pou tou dinotan kai i eykairia na me skisei sto diasthma ayto...sniper mallon de tha ksanaparo alla an kseklidona oplo th ithela ayto!
ntsili Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Το όπλο το 'κλέβουμε' με τον τρόπο που λέει ο Wolfidis??
Wolfidis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 ntsili Εχει πάρει κανείς πάνω από ένα rank στο παιχνίδι??...λίγο πονεμένη ιστορία, χεχεχε! Βέβαια έχω δει άτομο σε server που είχε φτάσει στο 4ο ή στο 5ο !!! Μιλάμε κουφάθηκα όταν σκέφτηκα πόσες χιλιάδες πόντους θα είχε πάρει (και πόσους μήνες θα έχει μείνει άυπνος) Αν παίζεις μερικές ώρες κάθε μέρα και μπορέις και πετάς ελικόπτερο ή αεροπλάνο μαζεύονται κάμποσοι βαθμοί....
Legolas Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Εχω p4 στα 2.4 με 1024 μνημη και καρτα γραφικων Asus radeon 955. το παιχνιδι ξεκιναει,παταω single player,κανω επιλογες και παταω να ξεκινησει το παιχνιδι.τοτε με πεταει στο desktop.τι φταιει?????
greeneye Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 dokimase tous last drivers... apo epeksergasth ise ok.fantazomai exis xp,apo mnhmh exis arketh. Ara nomizo i thelis drivers i isos den ine arketa dynath i karta alla epeidh exo nvidia kai oxi ati den xero ti epipedo ine i karta sou,opote des kai prakse. An exo xrono tha rikso mia matia an mporeis
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Moderators Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2005 Η κάρτα που έχεις (9550) υποστηρίζεται όπως είδα στα forums. Τώρα γιατί σε πετάει...δεν ξέρω.
chfilis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 to paixnidi sas sugkinise?re paidia polles apaitiseis gia kati pali to idio.....den eida kati kainourgio......gia grafika ok xalra...den itan kati trelo...emena to paixnidi pou me eixe entupwsiasei itan to far cry gia ta grafika...apo ekei kai pera kalutera ena paixnidi se stul cs me ligoteres apaitiseis gia na paizei polu grigora se polla pc para na exei treles apaitiseis kai apo ta pc twn filwn na paizei mono sta 4 apo tous 10
radeon9700 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Εχω p4 στα 2.4 με 1024 μνημη και καρτα γραφικων Asus radeon 955. το παιχνιδι ξεκιναει,παταω single player,κανω επιλογες και παταω να ξεκινησει το παιχνιδι.τοτε με πεταει στο desktop.τι φταιει????? Ean den exeis balei to 1.02 patch balto file mou eixe para polla bugs i ekdosi pou erxete mazi me to dvd. Den mporeis na fantasteis emeis pou to pezoume apo tin arxi ti kolimata kai reboots kaname mexri na bgei i 1.02.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Moderators Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 kalutera ena paixnidi se stul cs me ligoteres apaitiseis gia na paizei polu grigora se polla pc para na exei treles apaitiseis kai apo ta pc twn filwn na paizei mono sta 4 apo tous 10 Δυστυχώς τα περισσότερα παιχνίδια γνωστών εταιρειών, θ'ανεβάζουν τον πήχυ. Γιατί μην ξεχνάμε ότι θέλουν τα λεφτά μας (είτε από software είτε από hardware). :-x Όσο για την 1.02, δεν έλυσε τα πάντα, πάντως είναι πιο σταθερό. Να δούμε τώρα με την 1.1 (πρώην 1.03) τι θα γίνει.
radeon9700 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Ta panta enoite de ta lise oute to 1.03 tha lisi ta panta omws de kanw reboot pleon kai den exw crasharismata i opws o filos na tou klinei to game.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα