Προς το περιεχόμενο

ΝΕΟ ADSL in a box Plus από τη Forthnet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένα νέο ολοκληρωμένο πακέτο γνωριμίας με το γρήγορο Internet, το ADSL in a box Plus, παρουσίασε η Forthnet. Το πακέτο παρέχει δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης και ταυτόχρονης υποστήριξης πολλαπλών χρηστών, συγκεντρώνοντας σ’ ένα κουτί όσα χρειάζονται για τη χρήση του ADSL.

Το "ADSL in a box Plus" επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν στο σπίτι ή στο γραφείο ένα ασύρματο δίκτυο βασισμένο στην τεχνολογία Wi-Fi. Ιδιαίτερα για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, το “ADSL in a box plus" προσφέρει και μια σειρά υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας που απλουστεύουν την ηλεκτρονική επικοινωνία, συμβάλλοντας έτσι στη μεγιστοποίηση της επιχειρηματικής απόδοσης.

Το νέο πακέτο “ADSL in a box Plus” περιλαμβάνει ADSL Router της Linksys, με Wi-Fi, firewall και 4πορτο Ethernet switch, διατίθεται σε δύο εκδόσεις για τηλεφωνική γραμμή PSTN ή ISDN και προσφέρει:

3 + 1 μήνες πρόσβαση χωρίς δεσμεύσεις για παράταση της συνδρομής.

Συνδρομή Forthnet ADSL 1Bill 384 (πάγιο γραμμής & συνδρομή Internet), χωρίς περιορισμούς όγκου ή χρόνου.

Τέλος ενεργοποίησης γραμμής ADSL

Ελευθερία στην ανανέωση με πληθώρα επιλογών σε ταχύτητα και διάρκεια συνδρομής, από 35,8 ευρώ το μήνα, όλα πληρωμένα.

2ετή καταχώριση domain name και 3 + 1 μήνες email hosting με το πακέτο Business Mail100.

4 ώρες δωρεάν αστικές κλήσεις το μήνα μέσω της υπηρεσίας Forthnet Telephony.

Δωρεάν τις υπηρεσίες προστασίας My Security, που παραμένουν δωρεάν και στην ανανέωση.

Κάρτα προπληρωμένου χρόνου NetKey WiFi για πρόσβαση από όλα τα Forthnet HotSpot.

Το ADSL in a box Plus κοστίζει 199 ευρώ (χωρίς Φ.Π.Α.) και καλύπτει το σύνολο των εφάπαξ δαπανών και των παγίων πρόσβασης και συνδρομής Forthnet ADSL 1Bill 384 για τρεις μήνες. Επιπλέον, οι χρήστες που ενεργοποιούν το προϊόν μέχρι τις 31/8/2005 επωφελούνται από ένα επιπλέον μήνα δωρεάν συνδρομής στο Internet, πρόσβασης ADSL και e-mail hosting. Διατίθεται από τα καταστήματα Multirama και το δίκτυο εμπορικών συνεργατών της Forthnet.

http://www.forthnet.gr/templates/corporatePrPostingView.aspx?p=129257

Δημοσ.

Μάλλον αυτο θα βάλουμε στο σπίτι...

Αν και δεν ειμαι εγω αυτος που αποφασίζει γιατι το θέλουν οι άλλοι 2 μάλλον το συγκεκριμένο κουτί θα μπεί.

Αν και γενικα δεν ειμαι των κουτιών.

Το έχει βάλει κανείς?Εντυπώσεις?

Δημοσ.
Μάλλον αυτο θα βάλουμε στο σπίτι...

Αν και δεν ειμαι εγω αυτος που αποφασίζει γιατι το θέλουν οι άλλοι 2 μάλλον το συγκεκριμένο κουτί θα μπεί.

Αν και γενικα δεν ειμαι των κουτιών.

Το έχει βάλει κανείς?Εντυπώσεις?

Entyposeis apo to ADSL-in-a-box 8etikotates' date=' egw toulaxiston den exw to paramikro problima. Oson afora omws to wi-fi router pou dinei h FORTHnet me to PLUS, ta pragmata den einai kai toso kala. Des edw gia na katalaveis ti ennow. Kalytera 8a itan na pareis to aplo ADSL-in-a-box kai to USR 9106, 8a sou bgei sta idia lefta peripou kai den 8a exeis problimata.

Δημοσ.

Angeldust απ οτι έμαθα κι απο άλλους πράγματι υπήρξε πρόβλημα με τον συγκεκριμένο router και απ οτι πληροφορήθηκα εδω και λίγες μέρες το πρόβλημα έχει αποκατασταθεί απο την ίδια την Forthnet.

Ελπίζω τουλάχιστον να ειναι έτσι τα πράγματα.

Δημοσ.

Οταν λές οτι το πρόβλημα λύθηκε απο την FORTHnet τι εννοείς? Το πρόβλημα με το router της Linksys είναι θέμα firmware (ισως και hardware) και οχι θέμα support..

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

lol!

Ε, μετά από ένα χρόνο και, που έγινε το τελευταίο post και αφού έληξαν τα πακέτα τους, μάλλον και των υπολοίπων τα προβλήματα έχουν λυθεί και τους δουλευει μια χαρά το σύστημα. Ίσως το γύρισαν σε OΤENET!!!

Δημοσ.

Πολυ καλη η προσφορα. Εγω επελεξα το plus λογω του router. Ειχα ακουσει τα καλυτερα απο φιλο που το χρησιμοποιεί εδω και λιγο καιρο. Το μονο αρνητικο στην ολη υποθεση ειναι η καθυστερηση στη συνδεση απο τη Forthnet. (Ο πΟΤΕ μου εδωσε γραμμη σε δύο εργάσιμες ημέρες!!!!!!)

Δημοσ.
lol!

Ε, μετά από ένα χρόνο και, που έγινε το τελευταίο post και αφού έληξαν τα πακέτα τους, μάλλον και των υπολοίπων τα προβλήματα έχουν λυθεί και τους δουλευει μια χαρά το σύστημα. Ίσως το γύρισαν σε OΤENET!!!

oxi bgike firmware by forthnet.kai to router kanei aposindeseis me olous tous isp alla mono i forthnet eftiaxe firmware.

Πολυ καλη η προσφορα. Εγω επελεξα το plus λογω του router. Ειχα ακουσει τα καλυτερα απο φιλο που το χρησιμοποιεί εδω και λιγο καιρο. Το μονο αρνητικο στην ολη υποθεση ειναι η καθυστερηση στη συνδεση απο τη Forthnet. (Ο πΟΤΕ μου εδωσε γραμμη σε δύο εργάσιμες ημέρες!!!!!!)

apla etixe ektos an o ote energopoiei tous dikous tou pio grigora.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...