Προς το περιεχόμενο

palit gf6600GT AGp...

kourampies

Προτεινόμενες αναρτήσεις

190E!!htan h pio fthnh pou mou proteinan kai kalh apo apoyh poiothtas.To prvlham xekinise otan thn egatesthsa sto pc,evo sth arxh ola doulevan ayoga ,kai eixa meinei ketnthousiasmenos apo thn kartoula meta thn egatastash tou doom 3 arxisan ta provlhmata.Meta apo kapia min gaming ola freezaran ,meta apo ligo san na phge na xekolhsei alla sto telos mou petage mple othonh kai ekane restart to systhma,To idio skhniko mou sinevene meta kai se ola ta upoloipa games pu exo kai xoris na trexo to game apla sthn arxikh othonh tou game meta apo kapia min kolage kai epeita bluescreen kai restart...mono sto unreal 2004 prin kanei restart mou ebgale enna error(oti kai kala h gpu exei stamathsei th leitourgia ths kai kati tetoia koula.)kai meta rest.

EXo teleutaious drivers nforce5.10 kai gia gpu tous 71.89 ,dx9c thermokrasia karta apo drivers einai giro stous 58-66 se full load ,no o/c

http://www.palit.com.tw(rixte kai mia matia sto site fenetai axiopisto.)3xronia egyhsh exei h kaRTa.

amdXP2600+,abit(nforce2),2Xsata maxtor 80GB,1xmaxtor 40gb uata133,pionner dvdrom 16X,samsung Cdr48x,2X256 333mhz ,leadek winfast xp 2000,420WAtt psu gold(bigfan),winxp media center&sp2

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Telika mallon mporei na ftei h thermokrasia.Evala to unreal 2004 windowed mode kai apo piso to panel ths nvdia me thn thermokrasia ths karTAs,epeidh autes oi kartes sta 3d games anebazoun thn suxnothta leitourgias tous apo 300se 500 eida oti mesa sto game h thermokrasia phge apo 62-63 pu htan mesa se liga secs phge 74 kai telika me to pu eftase stoys 75 ola kolhsan kai ekane restart to pc.Alla akoma den mporo na to katalavo,h karta exei mia eumegethh yuktra pou pianei kai tois mnhmes mazi,exei orio tous 145 C(kai kala!!).mipos to panel ths nvidia leei oti na nai;den xero ti na kano .apo thn allh skeftomai mipos einai to trofodotiko ,alla 420 watt pistevo einai arketa gia mia 6600Gt.Anyway ,avrio tha thn pao piso na thn alaxo me kamia allh..An kai se sugritika pu eida h antistoixh karrta ths msi kai ths prolink htan poly pio zestes apo aythn.Anyway...:(

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...