Προς το περιεχόμενο

Adobe Reader---)MS word

Xorxhs!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορει να εχει απαντηθεί αλλά πως μπορω να κανω copy paste ενα κειμενο απο .pdf μορφή σε ενα αρχειο κειμένου word?

Δημοσ.

Adobe Acrobat Pro (οχι το reader) και εξαγωγή ολου του κειμένου σε word.doc

Επισης και πολλά προγραμματάκια pdf to doc (Ψάξε στο Google)

Δημοσ.

επανερχομαι...διοτι δεν μπορω να απλα με copy-paste να μεταφερω κομματι κειμενου απο .pdf σε word αρχειο.Κατεβασα την pro εκδοση.Μπορει καποιος να μου πει τι πρεπει να κανω?Να τονισω οτι το αρχειο που θελω να μεταφερω ειναι σταλ ελληνικα,οποτε αλλα προγραμματα δεν αναγνωριζουν τα ελληνικα με αποτελεσμα η μετατροπη .pdf---).doc να ειναι αδυνατη

Επίσης δοκιμασα να σωσω το αρχειο σαν .doc αλλα μου λεει οτι δεν με αφηνει για security λογους.Μπορω να παρακάμψω το security? και πως?

Δημοσ.

αυτο λεω...δεν την κανει για security reasons...υπαρχει τροπος να το προσπερασω?

Οταν δεν υπαρχει security κανει την μετατροπη αλλά δεν βάζει καθολου κενα μεταξυ των λεξεων....τι κουφο και αυτο με τα κωλοπρογράμματα.....

Δημοσ.

Ναι υπάρχει τρόπος abbyy finereader (τελευταία έκδοση είναι η 7 νομίζω) και έχει αναφερθεί παρα πολλές φορές.

More: http://www.abbyy.com

(Ελπίζω τουλάχιστον η δικιά μου να είναι η 1000στη φορά να πάρει το δώρο. :P )

Δημοσ.

Ο καλύτερος και αποτελεσματικότερος τρόπος όπως ανέφερε και ο ΚΛΕΙΔΟΚΡΑΤΩΡ ..είναι το abby finereader....

open&read .....

Δημοσ.

Να εγκαταστήσεις το abbyy finereader μόνο για να μετατρέψεις μια σελίδα δεν είναι και ότι το πιο βολικό νομίζω.

Αν δεν υπάρχει πρόβλημα μπορείς να μου στείλεις το pdf και να κάνω εγώ την μετατροπή που θέλεις και στο στέλνω πίσω.

Δημοσ.

σε ευχαριστώ φιλε μου!Τελικα παρελειψα το εν λογω pdf.To Abby 7 το εχω,αλλα στην αναγνωριση βρισκει πολλα λάθη....Αστα να πανε....

Δημοσ.

Αν πρόκειται για ελληνικά γράμματα πήγαινε κατέβασε το greek language pack απο την σελίδα τους. Πρόσεξε την ώρα που αυτό σου ζητάει να εφαρμόσει το ocr (μετά απο το σκανάρισμα των σελίδων) σου ζητάει να εισάγεις την γλώσσα που είναι το κείμενο σου. (μπορείς να επιλέξεις και παραπάνω απο μια γλώσσες, μήπως φταίει αυτό; ) κάτι δεν κάνεις σωστά διότι ότι γραμματοσειρά και να έχεις το finereader κάνει σίγουρα καλή δουλειά. Έχω μετατρέψει άπειρα pdf..

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδια, υποστηρίζει κανενα απο αυτά τα προγραμματα-μετατροπεις απο word σε pdf, εξτρα κλειδωμα του pdf?

Εννοω να μην μπορει κανεις να το εισαγει σε converter ξανα και να το κανει word ή να το αναλύσει στα συνθετικα του.

Ξερω οτι τα pdf ειναι read only, αλλα θελω να κλειδωσω και καθε πιθανη επεξεργασια σε αντιστοιχο προγραμμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...