kostastnt Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Λοιπόν θέλω να μεταφέρω αρχεία από μία FTP σε μία άλλη. Δεν θέλω να τα κατεβάσω πρώτα στον υπολογιστή μου και μετά να τα ανεβάσω στην άλλη. Κατευθείαν γίνεται? Δοκίμασα με το FlashFXP. Έβαλα και στα δεξιά και στα αριστερά "FTP Browser" και έβαλα να κάνει Transfer από τη μία στην άλλη. Αλλά μου βγάζει το παρακάτω μύνημα: ... [R] 250 CWD command successful [R] PWD [R] 257 "/Φάκελος1" is current directory. [R] TYPE A [R] 200 Type set to A [R] PASV [R] 227 Entering Passive Mode (**,***,***,***,***,***). [R] Opening data connection IP: **.***.***.*** PORT: *** [R] LIST -al [R] 150 Opening ASCII mode data connection for file list [R] 226 Transfer complete. [R] List Complete: 462 bytes in 1,08 seconds (0,4 KB/s) [R] TYPE I [R] 200 Type set to I [L] PASV [L] 227 Entering Passive Mode (**,***,***,***,***,***). [R] PORT ***,**,***,***,**,*** [R] 200 PORT command successful [R] STOR αρχείο1 Και μετά από λίγο βγάζει "Transfer Failed". Τί πρέπει να κάνω?
Cue Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Έχω την εντύπωση ότι πρέπει να υποστηρίζει το ftp FXP αλλιώς δε γίνεται...
I.Q. Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 sibrilvnodas, nomizv pvs den iparxi prog pu na ipostirizi kati tetio, i tulaxisto den exv di, ean iparxi agnoiste to post mu.
Dikemou Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 an ipostirizoun kai oi 2 servers FXP, tote dokimase na paikseis me ta active/passive options sto client sou
kostastnt Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Ευχαριστώ παιδιά θα τα δοκιμάσω τα κολπάκια... Για να δούμε...
kostastnt Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Χμμμ, δεν έπιασε. Δοκίμασα όλους τους συνδυασμούς με passive/active αλλά τίποτα... Μήπως υπάρχει κανά άλλο πρόγραμμα που να κάνει αυτήν τη δουλειά?
ba_eas Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Τι ftp client έχουν οι 2 servers? Episis exeis anoiksei ports gia pasv port range i kai ta 2 ftp ta exeis stin port 21 xwris na anoikseis epipleon ports gia to fxp? Pes ligo ta info(px einai servu, einai g6...ti einai) twn servers na se voithisw....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.