themis_ Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Επειδη δεν ξέρω και πολλα για τις κάρτες γραφικων θα ήθελα να μου προτείνετε μια κάρτα γραφικών που την θέλω μόνο για παιχνίδια (με τέλεια γραφικά)!!!Επίσης να υποστηρίζει το Pixel shader.Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
REDBOUL Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 ehehe katse ligo prpei h erwthsh soy na diathpwthei poio swsta.... Katarxin kalwsilthes sto forum... Eipes thes mia karta gia teleia grafika...wraia... Prwfanos ennoeis pixel shader 3 giati paliotera yposthrizoyn kai oi alles... Loipon gia na soy apanthsoyn se ayto eksartate kathara apo to posa thes na dwseis maximun se mia karta grafikwn....i den exeis orio... Epishs thn thes se agp thyra i pci-express? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hanibal2000 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Sthn ousia pes mexri posa dineis kai ti mhtrikh exeis... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
themis_ Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Φίλε ευχαριστώ που ασχολήσε!!! 1)Θέλω μια κάρτα γραφικών ώστε να παίζει και τα πιο απαιτητικα παιχνιδια και να υποστηρίζει pixel shader 3.Προτεινέ μου κάποιες συσκευές να μην ειναι πάνω απο 300 E. ή 2)Μια κάρτα γραφικών που να ειναι φθηνή αλλα να μην αντιμετωπιζει κανενα προβλημα με τα καινουργια παιχνιδια και να υποστηριζει to pixel shader 3. Μητρική πλακέτα δεν έχω αποφασισει πια να πάρω ακόμη!!Γιατι τώρα μοντάρω τον υπολογιστή. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.