Προς το περιεχόμενο

128 η 32?

Isle

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αρχίζω τον υπολογιστή και στο booting στην αρχή γράφει 32Mb RAM.Αν όμως πάω στις ιδιότητες γράφει πως η RAM είναι 128Mb.Εξήγηση παρακαλώ?

Παρακαλώ μην κοροιδέψετε γιατί δεν ξέρω την μνήμη γιατι όταν ο πατέρας μου πήρε τον υπολογιστή(που δεν είναι δικός μου) εγώ δεν ήξερα που παν τα τέσσερα.

Δημοσ.
Παρακαλώ μην κοροιδέψετε

Κανενας δε προκειται να σε κοροιδεψει επειδή δε γνωρίζεις κάτι!:)Ολοι περασαν απ αυτο το σημειο καποτε!

Αυτο που βλεπεις κατα το post ειναι η μνημη της καρτας γραφικών!

Αν κατεβασεις το cpuZ ή το everest ή οποιοδήποτε άλλο προγραμμα θα μπορεσεις να δεις αναλυτικες πληροφορίες για τον υπολογιστή σου!

Δημοσ.

an exei windows xp tote pigene sto my computer dexi click kai properties. ekei tha deis kai ti cpu exeis kai poso ram .

Gia tin karta grafikwn sou polly apla mporeis na pas start->Run kai na grapseis dxdiag tha sou bgei ena window. Ekei sto System tab sou leei pally ti paizei genika me to pc sou.. oles tis plirofories kai sto Display tab sou leei oti info xreiazesai gia tin karta grafikwn sou.

Δημοσ.

Το βρήκα.Τελικά η RAM είναι 128 όπως είχα δει και στο computer dexi click kai properties αλλα δεν έχω καταλάβει γιατί στην εκκίνηση γράφει RAM 32Mb...

Δημοσ.

Η καρτα γραφικών εχει κι αυτή μνήμη RAM!!!!!Γι αυτο στην εκκινηση σου λεει 32Mb .Είναι η RAM της καρτας γραφικών!

Δημοσ.

Αχά...

Ορίστε, αυτό είναι.Οπως είπε και ο HexStatic με το dxdiag πήγα στο Display και έχω μια NVIDIA ΜΕ 31.5Mb.Ευχαριστώ παιδιά.Ομως δεν έχω καταλάβει γιατί δείχνει τη RAM της καρτας γραφικών στην αρχή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...