paschalia Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Δεν κολλουσαν . Ε και ? Δλδ σε οποιο τοπικ δεν κολλανε τα ποστς -συμβουλες - παραινεσεις - ξεστρατισμα σε αλλα παρεμφερη μονοπατια - ο αρχικος ποστερ πρεπει να σβηνει το δικο του ?
apoikos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Έλα ντε, δεν είναι κρίμα να μη σταθεί χρήσιμος ένας τέτοιος οδηγός επειδή κάποιοι χρήστες πήραν κάποια πράγματα στραβά; @qspock: Δυστυχώς δεν υπάρχει τρόπος να πεις α priori ποιές είναι οι σωστές ρυθμίσεις. Με τη γενική παραδοχή ότι η πηγή έχει καλύτερο ενίσχυτή από την κάρτα ήχου[*], καθώς και το ότι σε συμφέρει το σήμα να ταξιδεύει με τη μεγαλύτερη δυνατή τάση μέσα στο καλώδιο, συμφέρει γενικά να θέτεις την ένταση της πηγής όσο το δυνατόν ψηλότερα, και μετά να παίζεις με το κέρδος του line-in μέχρι στα "δυνατά" σημεία της ηχογράφησης ο ήχος να μην έχει καμία παραμόρφωση. Θα χρειαστούν δηλαδή 2-3 δοκιμαστικές ηχογραφήσεις. [*] Μπορεί να μην έχει κατ' ανάγκη καλύτερο ενισχυτή ποιοτικά, όμως η κάρτα ήχου βρίσκεται σε περιβάλλον αυξημένου Η/Μ θορύβου (από το τροφοδοτικό, τις κάρτες, κλπ) και όσο να'ναι τσιμπάει θόρυβο και τον ενισχύει, κάτι που συνήθως δεν ισχύει για τον ενισχυτή της πηγής. Όπως και να'χει, μόνο με πειραματισμό θα βγάλεις άκρη. Δυστυχώς οι επιλογές του στυλ "auto adjust volume" καταστρέφουν το προφίλ έντασης του αρχικού σήματος.
Πέτρος Σ. Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Δεν κολλουσαν . Ε και ? Δλδ σε οποιο τοπικ δεν κολλανε τα ποστς -συμβουλες - παραινεσεις - ξεστρατισμα σε αλλα παρεμφερη μονοπατια - ο αρχικος ποστερ πρεπει να σβηνει το δικο του ? Όταν το παίζουν ξερόλες ναι. Δέχτηκα και ένα pm από έναν και το ύφος του ήταν σαν να είναι ο παντογνώστης. Ε λοιπόν αφού το δικό μου ήταν απλό και αντί να είναι υπέρ αυτό γιατί κάθε απλό όλοι το καταφέρνουν ενώ το πιο περίπλοκο οι περισσότεροι όχι. Διάλεξα αυτό τον οδηγό από όσους έχω κάνει γιατί απλά ήταν ο απλούστερος και δίνει τα ίδια αποτελέσματα με όλους τους άλλους. Άντε να σας έφερνα έναν με το Cool Edit Pro που δεν είναι πολύ δύσκολο αλλά μέσα σε όλες τις επιλογές χάνεσαι και να βλέπαμε αν τα καταφέρνανε όλοι. Να κάνουν λοιπόν άλλο βοήθημα οι παντογνώστες και να το κάνουν όπως θέλουν. Γι' αυτό έσβησα το post με το βοήθημά μου. Σε άλλο forum έχω σβήσει 421 πόστ έτσι γιατί ένας κομπλεξικός mod άρχισε να σβήνει τα topic μου σε μια ενότητα χωρίς κανένα λόγο και το συνέχισε ενώ του λέγανε όλοι πως έχει άδικο. Όταν η αχαριστία θα πάψει να υπάρχει και οι άνθρωποι θα βάλουν μυαλό τότε κι εγώ θα πάψω να σβήνω post. Όποιος θέλει πολλούς οδηγούς πάντως έχουμε βάλει εγώ και η ομάδα μου στο site του EkLekToS που δίνω στην υπογραφή μου.
LL_NEO Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Ρε πέτα τους ένα γαμωκάντηλο και άστους να λένε το μακρύ τους και το κοντό τους...
Πέτρος Σ. Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Ρε πέτα τους ένα γαμωκάντηλο και άστους να λένε το μακρύ τους και το κοντό τους... Πολύ σε πάω ρε φίλε γιατι τα λές έξω απο τα δόντια.
vagpap Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Δέχτηκα και ένα pm από έναν και το ύφος του ήταν σαν να είναι ο παντογνώστης Επειδή πιστεύω αναφέρεσαι σε εμένα, όχι δεν είμαι παντογνώστης. Παρατήρηση έκανα για το επίπεδο έντασης της ηχογράφησης. Όσο για το καλώδιο, χιούμορ έκανα, αν το πήρες στραβά ζητώ συγνώμη (έχω το θάρρος να ζητήσω).
makisathanos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Πάντως τα post τα διαβάζουμε και άλλοι που δεν απαντάμε πάντα. Είναι πολύ άσχημο που το έσβησες. Αν αυτοί που απάντησαν σε ενόχλησαν και εμένα ενοχλεί αφάνταστα να ψάχνω να βρω ένα θέμα και να γράφει DELETED. Εντάξει δικό σου είναι, δεν θα στο πάρουμε.
Japan Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 http://www.thinkgeek.com/computing/drives/6908/ Ti kalodia kai vlakeies mou lete eseis tora.... Chryssa
apoikos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 http://www.thinkgeek.com/computing/drives/6908/ Ti kalodia kai vlakeies mou lete eseis tora.... Chryssa Υπάρχει μία μικρή διαφορά τιμής ;-)
qspock Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Πραγματι, πολυ καλο για οσους το χρειαζονται αλλα και απαραδεκτα ακριβο.
Πέτρος Σ. Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Όπως λέω και πρώτα αφορμή δεν θα δώσω σε κανέναν και για τίποτα και όποιος θέλει τον οδηγό με pm ας έρθει και θα του πώ τι να κάνει. Ως τώρα ήρθαν 3 παιδιά και τα βοήθησα χωρίς δεύτερη σκέψη και θα κάνω το ίδιο και με τους υπόλοιπους. vagpap δεν το έσβησα για εσένα μόνο. ας πούμε πως τα όριά μου είναι μέχρι το δέκα. Εσύ κάλυψες μόνο 1 μη σου πώ και λιγότερο. Ο τρόπος ενός άλλου που το έφερε διπλωματικά το θέμα με εξόργισε κυριολεκτικά. Τέλος πάντων θα βοηθήσω όποιον με χρειαστεί.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιουνίου 2005 Καλώς, να μην το κουράζουμε το θέμα. Όποιος επιθυμεί, στέλνει ένα pm στον Πέτρος Σ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.