Πέτρος Σ. Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 DELETED!!! Όποιος θέλει τον οδηγό ας μου στείλει pm και θα του τον δώσω.
billpeppas Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Καλή κίνηση Πέτρο. Λίγο απλό σαν υλοποίηση, κλπ, αλλά καλό. Να σημειωθεί πως για να έχεις καλή ποιότητα ήχου, θα χρειαστείς καλό ποιοτικό καλώδιο, και όχι υλοποίηση Stereo RCA -> MiniJack μέσω αντάπτορα, καθώς και καλή κάρτα ήχου με καλό Line In.
Πέτρος Σ. Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Κάτσε ρε έτσι όπως τα λές φέρνεις την καταστροφή. Ότι πιο απλό τόσο καλύτερα. Αν θές εγώ μπορώ να σου φέρω ένα που δεν θα βγάλεις άκρη το θές; Έχω τεστάρει σε μια ολοκαίνουρια κάρτα ήχου και σε μια παμπάλεα με ελάχιστες δυνατότητες και βγήκε ο ίδιος ο ήχος. Γράψε σε mono και όχι σε stereo και τότε τα λέμε αν έχεις τον ίδιο ήχο. Υπάρχει τεράστια διαφορά. Τώρα τι είναι πάλι αυτό; Η κάρτα ήχου γίνεται να είναι καλή αν δεν έχει καλό line in/out και mic; Τα πράγματα είναι πολύ απλά παιδιά μη μασάτε και δοκιμάστε το.
LL_NEO Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Ναι peppas εντάξει ξέρουμε. Ας μην αρχίσω το στόλισμα γιατί δε θα βρει moderator να θάψει
Πέτρος Σ. Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 peppa πάντα μου την έδινες στα νεύρα. Αν είναι χάσιμο χρόνου μην έρχεσαι. Ας πει κάποιος άλλος αν αυτό που έκανα είναι καλό ή όχι.
apoikos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Να σημειωθεί πως για να έχεις καλή ποιότητα ήχου' date=' θα χρειαστείς καλό ποιοτικό καλώδιο, και όχι υλοποίηση Stereo RCA -> MiniJack μέσω αντάπτορα, καθώς και καλή κάρτα ήχου με καλό Line In.[/quote'] Αν είναι δυνατόν, από κασέτα/ραδιόφωνο γράφει το παιδί! Οποιαδήποτε κάρτα κατηγορίας SB 64 και πάνω έχει ικανοποιητικότατα κυκλώματα και μια χαρά ADC για τη δουλειά αυτή. Επιπλέον, αμφιβάλλω αν θα μπορέσεις να ακούσεις διαφορά ανάμεσα σε κοινό μπλεντάζ καλώδιο και σε ασημένιο oxygen-free με επίχρυσους ακροδέκτες. Αν το καλώδιο είναι θωρακισμένο και στοιχειωδώς καλό (σε καλή κατάσταση, χωρίς τσακισμένη θωράκιση και χωρίς άτσαλες κολλήσεις στα βύσματα) τότε δε θα προκαλέσει καμία απώλεια ποιότητας σε αυτή την κατηγορία μήκους και για αυτή τη χρήση πάντοτε (εκτός αν πάει και το τρέξει δίπλα σε καμία τριφασική κατανάλωση 3 x 65A :twisted:\). Εννοείται ότι ούτε ο αντάπτορας προκαλεί προβλήματα... Προσωπικά θα τόνιζα άλλα, σημαντικότερα πράγματα, όπως η σωστή ρύθμιση της έντασης της πηγής, αλλά και του κέρδους του line-in, ώστε να μην κάνει clipping το σήμα.
Πέτρος Σ. Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Αυτά πρέπει να λέγονται φίλε άποικε αλλά όχι ο πέππας που άρχισε με τις ασυναρτησίες εκεί πέρα. Θα πάει κάποιος να το διαβάσει και θα πει άσε μωρέ τι να παιδεύομαι δύσκολο είναι ενώ είναι πανεύκολο. Προσοχή πάρα πολύ στην ένταση του ήχου παιδιά όπως λέει και ο άποικος γιατί θα σας έχει χάλια ήχο. Εγώ βάζω την μπάρα στο μισό και είμαι μια χαρά. Και όπως λέει πάλι ο άποικος να κοιτάξετε να πατάει καλά το καλώδιο στο line in γιατί ή θα σας κόβεται ο ήχος ή θα σταματάνε να παίζουν όλα τα ηχεία με αποτέλεσμα ο ήχος να είναι σκ@τ@. Εμένα μου απενεργοποίησε μια φορά από τα 5 ηχεία τα 3 και το subwoofer με αποτέλεσμα να μην γράφει σωστά.
vagpap Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Προσωπικά θα τόνιζα άλλα, σημαντικότερα πράγματα, όπως η σωστή ρύθμιση της έντασης της πηγής, αλλά και του κέρδους του line-in, ώστε να μην κάνει clipping το σήμα Ίσως το πιο σημαντικό κομμάτι για μια σωστή ηχογράφηση. Αν δεν έχεις καλό σήμα, ότι επεξεργασία και να του κάνεις μετά, τα αποτελέσματα θα είναι μέτρια. Υ.Γ.: Πέτρος Σ.: Στην φωτογραφία έχεις RCA καλώδιο για Video... (κίτρινο βύσμα). Χάθηκε να βάλεις το παραδοσιακό Κόκκινο/Μαύρο.. ;-) Επίσης καλό θα ήταν να μην "αρπάζεσαι" με το παραμικρό... Όταν κάνουμε posts, μπορεί και να σχολιαστούν... Δεν είναι όλοι εναντίον μας ;-)
Πέτρος Σ. Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Αυτό σας πείραξε; Εγώ με το καλώδιο του video έκανα εγγραφή. Και στο κάτω κάτω κανένας δεν είπε ούτε ένα λόγο ρε παιδιά όλοι όλο και κάτι βρήσκετε. Βάλτε λοιπόν έναν οδηγό μόνοι σας.
vagpap Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 DELETED!!! OK... Thanks... Ωραία αντιμετώπιση... Και στο κάτω κάτω κανένας δεν είπε ούτε ένα λόγο ρε παιδιά όλοι όλο και κάτι βρήσκετε. Καλή κίνηση Πέτρο.Λίγο απλό σαν υλοποίηση, κλπ, αλλά καλό. Ένας ξεκίνησε με καλό λόγο, και τον έστειλες αδιάβαστο επειδή είπε τη γνώμη του. Ο apoikos δε, έκανε μερικές προτάσεις για καλύτερο αποτέλεσμα, στις οποίες συμφώνησες και εσύ. Όσο για το καλώδιο που είπα εγώ, δες στο τέλος της πρότασής μου, έχει μια φατσούλα... ;-).
qspock Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Προσωπικά θα τόνιζα άλλα, σημαντικότερα πράγματα, όπως η σωστή ρύθμιση της έντασης της πηγής, αλλά και του κέρδους του line-in, ώστε να μην κάνει clipping το σήμα. Ποιες ειναι οι σωστες ρυθμισεις για τους drivers της Soundblaster 2 ZS? Οι default?
paschalia Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Κριμα που το διεγραψες , ηταν ενδιαφερον ποστ και θα βοηθουσε πολλους .
Πέτρος Σ. Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Μα η μόνη σωστή παρατήρηση ως τώρα που δεν έγραψα εγώ πάνω και λάθος μου ήταν αυτά που είπε ο άποικος και συμφώνησα απολύτως. Όλα τα άλλα που κολλούσαν; Ο Πέππας ήταν τελείως εκτός τόπου και χρόνου. Ο vagpap κάνει μια άσκοπη παρατήρηση για το καλώδιο γιατί ήταν για video ενώ όσοι ασχολούνται με το θέμα ξέρουν πως δεν υπάρχει διαφορά γιατί κάνει εξίσου κι εκείνο την δουλειά που το θέλουμε. Είδα αυτά και φρίκαρα ρε παιδιά. Με το που ανοίγει το topic ένας να είναι σχετικός και οι άλλοι 3 λαλούν κι 2 χορεύουν; Αυτόν τον οδηγό τον έβαλα και σε 2 άλλα forum όπου όλοι ήταν εντός του θέματος και είδα πως άξιζα και γι' αυτό τους έβαλα και έναν πρόσθετο οδηγό για το πως θα μπορούν να χωρίζουν τα κομμάτια που θα βγάλει το πρόγραμμα και πως θα τα mixάρουν αν θέλουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.