Προς το περιεχόμενο

Dj Program+karta Hxou

absolut_user

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω στο pc μου διαφορα προγραματα Dj(tractor Bpm PcDj Fx)

θελω να ρωτησω αν γινετε να ακουω το επομενο τραγουδι απο τα ακουστικα μου ενω παιζει ενα αλλο τραγουδι !εχω audigy 2 bulk!οποιος ξερει ασ μου πει!εχω βαλει τα ηχεια και τα ακουστικα μαζι με ενα διπλο βυσμα!τι πρεπει να αλλαξω???tnx

Δημοσ.

ginetai auto pou zitas me ti karta sou aplos tha prepei na tin exeis 5.1 mode kai oxi san apli stereo. apo kei kai pera prepei na to rythmiseis apo to kathe programa.

alla auto ginetai kalytera me 2 kartes ixou gia kalytera apotelesmata.

pio programa s'aresei perisotero? ego eimai fun virtualdj3!

Δημοσ.
Παιδια εχω στο pc μου διαφορα προγραματα Dj(tractor Bpm PcDj Fx)

θελω να ρωτησω αν γινετε να ακουω το επομενο τραγουδι απο τα ακουστικα μου ενω παιζει ενα αλλο τραγουδι !εχω audigy 2 bulk!οποιος ξερει ασ μου πει!εχω βαλει τα ηχεια και τα ακουστικα μαζι με ενα διπλο βυσμα!τι πρεπει να αλλαξω???tnx

Γίνεται σίγουρα στο Tractor DJ....

Θα πάς στο στο speaker settings της Audigy και θα επιλέξεις 5.1

Τότε, η μία έξοδος ηχείων της κάρτας, αναπαράγει τα rear ηχεία. Εκεί θα βάλεις τα ακουστικά σου. Στην άλλη, (front) θα συνδέσεις τα ηχεία σου (ή ένα στερεοφωνικό ενισχυτή.

Θα ανοίξεις το Tractor DJ και θα πάς στο setup. Εκει έχει επιλογή (δεν το έχω μπροστά μου τώρα για να στα πώ πιο αναλυτικα.. ) για το πού θα πάει ο μιξαρισμένος ήχος και για το που θα παει ο ήχος των ακουστικών.

Στα δύο πρώτα κανάλια βάλε wav...

Στα δύο επόμενα, μή βάλεις wav, διάλεξε κάτι αλλο, μέχρι να ακούσεις ήχο από τα ακουστικά σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...