Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με Microsoft Outlook 2003

derizio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα προβλημα με το κατεβασμα τον e-mail και θα ηθελα την βοηθεια σας. Πιθανον να ειναι θεμα ρυθμισης αλλα δεν μπορω να την βρω. Εχω αγγλικο office 2003 και καθε μερα που κατεβαζω τα e-mail μου, μου κατεβαζει και των προηγουμενων ημερων που ειδη υπαρχουν μεσα στο outlook. Αυτο μου το κανει με τον λογαριασμο του gmail που εχω και οχι με του yahoo και συμβαινει μονο στα 2003 γιατι στων ofiice XP κατεβαζει μονο τα καινουργια. Μηπως ξερετε κατι να με βοηθησετε γιατι κραταω αποθηκευμενα στο server το gmail ολα τα e-mail μου και δεν γινεται καθε φορα να μου κατεβαζει 100 e-mail! Ευχαριστω!!!!!

Δημοσ.

Δες εδώ.

Λογικά θα πρέπει να έχεις ή να μην έχεις τις ανάλογες ρυθμίσεις εκεί που αναφέρει η σελίδα!;)

Δημοσ.

Ρίξε μια ματιά στη σελίδα του gmail που έχει τις ρυθμίσεις για το Outlook. Λογικά πρέπει να είναι κάποια ρύθμιση που αφορά το server του gmail. Αν κάνεις αυτό που λέει ο giannis θα σβήνονται τα mail από τον server.

Sam.

Δημοσ.

Ρε παιδια τα κοιταξα ολα και ετσι τα εχω ρυθμισει αλλα το ρημαδι το 2003 εξακολουθει αν κανει τα δικα του. Δεν το κανω πρωτη φορα, το εχω ρθμισει πολλες φορες ετσι (αλλα οχι 2003) και δεν ειχα ποτε προβλημα! θα διξει. Το αλλο προβληματακι που εχω ειναι οτι οταν κατεβαζω απο το ενα pc του gmail μετα αν δεν μπω στο site toy gmail να ξανακανω forward τα e-mail δεν τα κατεβαζει στο 2 pc και ας εχω κανει save changes. Ξερετε κατι για αυτο γιατι ουτε αυτο μπορω να το βρω οσο και αν εχω διαβασει οδηγιες!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...