Exoskeletor Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 exo thn GA-K8NXP-9 kai exo barethi ton hxo pou kanei ayto to kolo DPS. otan to bgazo omos den mou anigi meta to pc. pos mporo na doulepso to pc xoris ayto? to manual den elege tipota idietero. elpizo na mhn eine aparethto na douleyei mazh me ayto giati kanei poly thoribo
Πέτρος Σ. Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Εγώ έχω την GA-K8NXP-SLI 939 και δεν έχω κανένα πρόβλημα με το DPS. Δες μήπως είναι προβληματικό.
phovos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Χωρις να ειμαι 100% σίγουρος δε νομιζω να μπορεις να απενεργοποιήσεις το DPS για να δουλευεις χωρις αυτο... H Κ8ΝΧΡ-Sli δε δουλευει χωρις αυτο οποτε μαλλον και η δικια σου το ιδιο
ktsiol Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Κανένα πρόβλημα στο δικό μου Motherboard. Πόσο καιρό το έχεις, μήπως να το πάς για έλεγχο στο μαγαζί που το πήρες;
Exoskeletor Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 guys mia xara douleyei apla kani thoribo poly. se sas den kanei thoribo? to anemistiraki to xriazete oposdipote? toso poly zestenete?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.