Προς το περιεχόμενο

GMAIL και pop3

kova

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν τα έχεις κάνεις και τα δύο, δεν ξέρω τι άλλο μπορείς να κάνεις!

Ίσως κάποιος άλλος να δώσει κάποια άλλη ιδέα.

Εκτός και αν οι διακομιστές του Google έχουν πρόβλημα προσωρινά. Συμβαίνει καμιά φορά!;)

Δημοσ.

Twra teleftaia to google peftei (prwtofanes alla to exw parei xamparei 2 fores pou htan down!). An kai emena doulevei kanonika me Outlook 2003, ton client ths Opera kai to KMail, isws na exei provlhma to google. Perimene kana dio meres to poli kai an sinexizetai ksanagrapse. :)

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

paides...emena otan paw na steilw ena arxeio meso tou thunderbird... mou leei oti to smtp den dexete tetoia arxeia...kai kati tetoia... auto symvainei enw sthn arxh apostelnei kanonika to email... molis ftanei pros to telos... kolaei vgazontas auto to mhnyma...

symbainei ton teleutaio kairo...sas exei tyxei kati paromio? exoun allaksei tipota settings sto gmail????

Δημοσ.
paides...emena otan paw na steilw ena arxeio meso tou thunderbird... mou leei oti to smtp den dexete tetoia arxeia...kai kati tetoia... auto symvainei enw sthn arxh apostelnei kanonika to email... molis ftanei pros to telos... kolaei vgazontas auto to mhnyma...

symbainei ton teleutaio kairo...sas exei tyxei kati paromio? exoun allaksei tipota settings sto gmail????

exe ipospin pos den boreis na stilis arxeia exe me to gmail.leo bas kai...

Δημοσ.

Ρε παιδιά για να μην το βάλω σε άσχετο τόπικ χωρις λόγο:

Αυτός ο κωλο#$#$#$ thunderbird γιατι κολλάει στα μεγάλα αρχεία; Δηλαδή μου στέλνουν ένα βιντεάκι 3mb και ξεκινάει να κατεβάζει, κατεβάζει, κατεβάζει και ξαφνικά τσούπ σταματάει... Μάλιστα σταματάει και η ροή των μέιλς. Δηλαδή δεν το προσπερνάει αλλα σταματάει.. Ξέρει κανένας πως διάολο ρυθμίζεται να κατεβάζει οτι βρει μπροστά του; Είναι πολύ εκνευριστικό διότι πρέπει να πας απο browser , να βρείς το μέιλ που κόλλησε, να το κατεβάσεις manually και μετά να ξαναμπείς thunderbird και να του πεις να ξαναξεκινήσει. [Εδώ είναι και το πιο κενυεριστικό απόλα. Αν είχες πχ 10 συνολικά μέιλ και έχεισ κολλλήσει το 8ο, τότε σημαίνει οτι έχεις κατεβάσει ήδη 7. Λοιπόν εγώ του λέω να τα βάζει στο Trash αφού τα κατεβάσει, αλλα προσέξτε, εμένα το κάνει αφού τα τελειώσει όλα τα μέιλ που κατεβάζει.. Δηλαδή στην συγκεκριμένη περίπτωση και τα 10. Αυτό σημαίνει οτι έχοντας κολλήσει στο 8ο μήνυμα, με το που ξαναμπεί θα ξανακατεβάσει τα 7 μηνύματα, και μετά θα συνεχίσει στα υπόλοιπα.

Επίσης κατεβάζει οτι θέλει. Οτι του ρθει. Χύμα μέιλ απο inbox kai sent, κυριολεκτικά οτι θέλει.

Υπάρχει κανένας που να μπορεί να βοηθήσει επι του θέματος;

Δημοσ.

Εγώ πάλι για browser όσες φορές προσπάθησα να συνηθίσω τον FF άλλες τόσες ξαναγύρισα σε maxthon.[Αυτό ήταν offtopic , παρακαλώ να μείνει ασχολίαστο] Όπότε είπα να τους τιμήσω με τον thunderbird [μιας και το outlook μου κάνει και αυτό νερά], αλλα βαρέθηκα. Μάλλον θα το γυρίσω σε site-mode, εκτος και αν βρω λύση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...