Exiled2 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Αν και δεν έχω δει και πολλά θέματα για Mac ελπίζω να μπορεί κάποιος να με βοηθήσει. Έχω το MacOS 9.2 και έβαλα το msn messenger 2.5.1. Έχω εγκαταστήσει επίσης και μια WebCamera της Logitech(QuickCam Pro 4000). Δεν μπορώ όμως να βρω στο msn κάποια επιλογή για να χρησιμοποιήσω την κάμερα. Πρέπει να ενεργοποιήσω κάτι? Υποστήριζει κάμερα το msn stous mac?
billpeppas Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Νομίζω ναι, απλά πρέπει να την ρυθμίσεις στα Options του Messenger ( Tools -> Camera Settings )...
Exiled2 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχουν camera settings.
billpeppas Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Γελία ερώτηση..αφού λες "έχω εγκαταστήσει μια logitech..." Την έχει βρεί επιτυχώς το system?
Exiled2 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Η κάμερα δουλεύει κανονικά με άλλη εφαρμογή. Στο msn δεν υπάρχει επιλογή για κάμερα. Από ότι ξέρω ο υπολογιστής σου είναι pc. Γνωρίζεις από mac ή υποθέτεις?
billpeppas Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Έχω δουλέψει mac, αλλά δεν χρησιμοποιώ προσωπικά mac...και φυσικά όταν δούλεψα Mac, δεν δούλεψα το MSN Μήπως απλά η MS δεν έβαλε Cam support στο Mac Version ???
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 @Exiled2: Δεν χρησιμοποιώ το MSN Messenger στον Mac αλλά το Adium (που δεν παρέχει ακόμα υποστήριξη σε Video Chat) - οπότε κατ'αρχήν δεν ξέρω να σου απαντήσω. Ίσως όμως η πρόσφατη ανακοίνωση της Microsoft για το τέλος της υπηρεσίας MSN για το MacOS X (όχι για το Messenger - ακόμα...) να είναι ένδειξη του τι θα επακολουθήσει. Υπάρχει δυνατότητα αναβάθμισης σε MacOS X για να στραφείς στο iChat AV; :neutral:
Exiled2 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Έχω δουλέψει mac' date=' αλλά δεν χρησιμοποιώ προσωπικά mac...και φυσικά όταν δούλεψα Mac, δεν δούλεψα το MSN Μήπως απλά η MS δεν έβαλε Cam support στο Mac Version ???[/quote'] Άρα υποθέσεις κάνεις. Ευχαριστώ πάντως. dokimase to amsn... Είναι για MacOS 9.x? θα το δοκιμάσω. Υπάρχει δυνατότητα αναβάθμισης σε MacOS X για να στραφείς στο iChat AV; Δυστηχώς δεν είναι δικό μου το μηχάνημα κι έτσι δεν θα μου επιτρέψει να βάλω το macos x.
dk1210 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 @exiled2 dystyxos den gnorizo ean to amsn douleyei se macos 9.X dioti eimai newbie .....exo macosx 10.3X ..k etoimazomai na balo to 10.4x...........
Exiled2 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Το κοίταξα. Δυστηχώς δεν λειτουργεί σε 9.x . Το MacOS είναι δωρεάν λειτουργικό? Η εγκατάστασή του απαιτεί κάποιες ιδιαίτερες γνώσεις για apple και mac? Πρώτη φορά το χρησιμοποιώ mac(1-2 μέρες).
dk1210 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 DEN einai dorean... alla kaaaaapou, kaaaapoios mporei na sto kanei doro....isos...kanas 8eios apo amerikh perhaps.....
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 [...]Το MacOS είναι δωρεάν λειτουργικό? Όχι' date=' η τελευταία έκδοση (MacOS X 10.4) κοστίζει 112.13 ευρώ + ΦΠΑ. Η εγκατάστασή του απαιτεί κάποιες ιδιαίτερες γνώσεις για apple και mac? Όχι, απαιτεί απλά να έχεις ένα ποντίκι και ένα πληκτρολόγιο. Και ένα παιδάκι θα μπορούσε να το εγκαταστήσει. Από πλευράς input χρήστη, τα απολύτως ελάχιστα: βάζεις στην αρχή σε ποιό δίσκο/partition θέλεις να εγκαταστήσεις το λειτουργικό και... αυτό ήταν. Όλα τα άλλα τα κάνει μόνο του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.