zaf-type Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Καλημέρα σε όλους. Καταρχάς εκ των προτέρων sorry αν το topic είναι σε λάθος κατηγορία αλλά δεν βρήκα αλλο καταλληλότερο εκτός απο τις επικοινωνίες. Επειδή μέσω της αναζήτησης στο forum δεν μπορώ να βρω αν έχει γίνει κάποια σχετική συζήτηση θέλω να ρωτήσω το εξής: Έστω ότι αγοράζω ένα USB-GPS receiver για το laptop μου, και έστω ότι έχω το κατάλληλο λογισμικό. χρειαζεται να πληρώνω κάπου/σε κάποιον φορέα συνδρομή για να χρησιμοποιώ τους δορυφόρους? Μπορεί να ακούγεται χαζή η ερώτηση, καθώς υποθέτω ότι η επικοινωνία GPS-δορυφόρου είναι μονόδρομη. Απλά ήθελά να αποφύγω το να αγοράσω πόσα λεφτά το δέκτη και να μου κοστίζει κούκος αηδόνι κάποια συνδρομή. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
papadakn Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Όχι φίλε μου δεν χρειάζεται να πληρώνεις κάποια συνδρομή. Αν έχεις υπόψιν κάποιο πρόγραμμα που να καλύπτει όλη (ή τουλάχιστον κάποιο σημαντικό κομμάτι) την Ελλάδα ενημέρωσε μας.
zaf-type Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Ευχαριστώ πολύ φίλε papadakn. Είμαι ακόμα σε αναζήτηση, εν βρω κατι αξιολογο θα ενημερώσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.