jehuty Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 παιδια κατα την εγκατασταση αμεσως μετα απο την επιλογη δισκου και κατα την αντιγραφη των αρχειων στο σκληρο η διαδικασια σταματαει και μου βγαζει την γνωστη μπλε οθονη ! δεν θυμαμε ακριβως τι λεει ! κατι για modify ! εχετε καμια ιδεα για το τι παιζει ? μηπως πρεπει να βαλω καποιων driver για to sata ? να αναφερω οτι η συνθεση ειναι: athlon 64 3000 s939 dfi lanparty ultra d nf4 2*256mb ddr 2100 sapphire radeon x700 pro seagate 160 gb sata sound blaster audigy παιζει ρολο αν εχω το scanner συνδεδεμενο ? ευχαριστω
billpeppas Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Μήπως έχεις το Virus Warning / Protection στο BIOS ? Δώσε περισσότερες details για την Blue Screen
jehuty Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 μετα απο δεκα καινουργιες προσπαθειες και κανα δυο καινουργια σφαλματα τα καταφερα ! billpeppas δεν ειχε virus protection η mtb αλλα πειραξα κανα δυο αλλες ρυθμισεις και το πετυχα ! ομολωγω παντως οτι δεν εχω ιδεα τι εκανα και δουλεψε 8-)
MadSurfer Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Πάντως σε μια ανάλογη περίπτωση με την ίδια DFI και Win XP Pro SP2 που προσπαθούσα να τα εγκαταστήσω σε κάποιον φίλο μου έβγαζε και εμένα μπλε οθόνη σε DOS mode και μετά απο αρκετες αλλαγές στο bios όλα λειτούργησαν αψογα μόλις ανέβασα την τάση στις μνήμες, όλα αυτά χωρις να ειναι o/c το σύστημα αλλά όλα στα default.
billpeppas Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Σε πολλές περιπτώσεις θα πρέπει να παίξετε λίγο με το trfc μέχρι να σταθεροποιηθούν οι μνήμες.
kostasbm Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 τα 64βιτ διατιθενται επισημα ? αν ναι εγω πχ που εχω 9700προ aiw και εχω drivers για χπ64βιτ για ητ καρτα τι αλλους drivers πρεπει να εχω σαν βαση για να κανω την αλλαγη αν ξεκινησω? filika
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.