papadakn Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Επειδή έχω το pc στο σαλόνι αλλά όχι κοντά στην τηλεόραση και για να μην έχω καλώδια στη μέση του σαλονιού αγόρασα απο το ebay ένα σετάκι με πομπό και δέκτη για μετάδοση εικόνας και ήχου. Ο πομπός και ο δέκτης έχουν τα κλασσικά rca βύσματα. Το θέμα είναι πως το tv-out της vga είναι s-video. Έβαλα ένα ανταπτοράκι που μετατρέπει το s-video σε rca (Κίτρινο καλώδιο) αλλά δυστυχώς στο menu της ati που επιλέγεις δεύτερη οθόνη δεν βρίσκει καλώδιο συνδεδεμένο με την τηλεόραση με αποτέλεσμα να μην μπορώ να την επιλέξω (σαν να μην είναι συνδεδεμένη). Έχει κανείς δοκιμάσει να στείλει εικόνα-ήχο ασύρματα απο το tv out της vga? Κάνω κάτι λάθος? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας.
dop Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Τα ενεργοποίησες και τα δύο και άνοιξες την τηλεόραση; Αν ναι και πάλι δεν παίζουν, τσέκαρε την συσκευή αν δουλεύει εντάξει με κάποιο DVD player ή βίντεο... Για πόση απόσταση μιλάμε;
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Θελω κι εγω κατι τετοιο , να βλεπω στην 42αρα πλασμα με πηγη το pc . Η καρτα γραφικων ειναι ΑΤΙ 1650 pro 256 ΜΒ. Η αποσταση ειναι μολις 6-7 μετρα χωρις τοιχους αναμεσα.Θα τα καταφερω λετε ??? Για προτεινετε καποιο σετακι αν ξερετε...Ευχαριστω.
madsc Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 @papadakn θα χρειαστεί να επιλέξεις στα options της κάρτας γραφικών σου το "Force TV Detection" ή ότι αντίστοιχο σου έχει, αν υπάρχει. Αν δεν υπάρχει αυτή η επιλογή με τα νυν drivers της vga σου ίσως την περάσει κάποια επόμενη έκδοση των drivers. Αν δεν βρεις άκρη με αυτό τον τρόπο, συνδέεις μια κανονική tv στο tv-out της κάρτας σου, ενεργοποιείς το tv-out από τα options κ κάνεις σκάντζα τα καλώδια μετά από την TV στον ασύρματο πομποδέκτη. Αυτό εννοείται μόνο μια την 1η φορά το κάνεις (μετά από κάθε εγκατάσταση vga drivers στην ουσία) - όχι κάθε φορά που θες να δεις στην TV. Σε παλιές ή "μικρές" vga αυτός είναι ο μόνος τρόπος που μου έχει δουλέψει πάντος. @Γιάννης Platano θα χρειαστείς κάτι τέτοιο. Έχε υπόψη σου πως ότι πληρώνεις παίρνεις σε αυτά, η ποιότητα της εικόνας είναι μέτρια σε composite σήμα (ναι θα καταλάβεις διαφορά στην 42'' σου), θέλουν οπτική επαφή, είναι ευαίσθητα στις παρεμβολές (το λέω αυτό επειδή ξέρω τι "καλούδια" έχεις σπίτι σου ) Πας το πολύ μέχρι αυτό στα ~120Ε που έχει κ s-video, όχι παραπάνω σε κοστολόγιο. (Κοινώς μην το ξεσκίσεις πάλι ) Αν η διαρύθμιση είναι όπως την θυμάμαι σπίτι σου θα τα καταφέρεις μια χαρά. /sc
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 @Γιάννης Platano θα χρειαστείς κάτι τέτοιο. Έχε υπόψη σου πως ότι πληρώνεις παίρνεις σε αυτά, η ποιότητα της εικόνας είναι μέτρια σε composite σήμα (ναι θα καταλάβεις διαφορά στην 42'' σου), θέλουν οπτική επαφή, είναι ευαίσθητα στις παρεμβολές (το λέω αυτό επειδή ξέρω τι "καλούδια" έχεις σπίτι σου ) Πας το πολύ μέχρι αυτό στα ~120Ε που έχει κ s-video, όχι παραπάνω σε κοστολόγιο. (Κοινώς μην το ξεσκίσεις πάλι ) Αν η διαρύθμιση είναι όπως την θυμάμαι σπίτι σου θα τα καταφέρεις μια χαρά. /sc Ευχαριστω G.Το σπιτι μου δεν εχει αλλαξει !!!! Θελουν και ρευμα αυτα τα καλουδια ???? Ειναι δυνατον καποιος στο pc να κανει κατι και αλλος να βλεπει βιντεο στην tv που προερχετε απο το pc ???? Αργησα να δω την απαντηση σου γιατι η ειδοποιηση με email δεν δουλεψε... Υ.Γ. θα προσπαθησω να μην το ξεσκισω παλι.
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Ναι κ στα 2. /sc Ευχαριστω...Λακωνα !!!! :lol:
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2007 Τελικα παρηγγειλα και θα παρω αυριο αυτο Ελπιζω να κανει ....
maroulisk Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 koita ligo tin analisi pou dinis stin exodo kai to kiriotero ta hz , apo tin karta sou . pithanon den ipostirizi metafora se ypsiles analisis.
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Ρε παιδια πως κανω εναλλαγη στις οθονες στο pc και την tv ???? Για να δω στην tv "σερνω" τον media player δεξια στην οθονη του υπολογιστη και δεν μπορω να τον διαχειριστω.Ευχαριστω.
poscaman Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 παιδια,ριξτε μια ματια και σε αυτο. το εχω εντοπισει καιρο τωρα και σκεφτομαι να το "χτυπησω" τι λετε?
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Ρε παιδια πως κανω εναλλαγη στις οθονες στο pc και την tv ???? Για να δω στην tv "σερνω" τον media player δεξια στην οθονη του υπολογιστη και δεν μπορω να τον διαχειριστω.Ευχαριστω. Με την υπερπολυτημη βοηθεια (μονος του τα εκανε...) του madsc τον οποιο ευχαριστω και απο εδω καταφεραμε στα xp το αποτελεσμα που θελαμε..... :-D Στα vista δυστυχως υπαρχουν προβληματακια ακομα... :mrgreen:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.